Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

özentilerden nasıl kurtulabiliriz!?!

• MeDuSa_62 • 20 Haziran 2004 21:19 • #433355
    zaten eline gitar alan sahneye firlıyor..rock mış....edeyim ben senin rok ına....! ne edelim arkadaşlar? tamam belki bir çare bulamayız ama en iyi bilmemne bilmemkim muhabbetinden çok sıkıldım!!!!!
  • metaligirl • 21 Haziran 2004 00:37 • #433372
    özenmek bence kötü bişey değildir. kötü olan sadece popüler olduğu için bir müzik tarzını ya da yaşam tarzını benimsemektir. En büyük gruplar bile kendisinden öncekilerden etkilenerek bu işe başlamışlar. Ben de büyük gruplara özeniyorum ve bu beni daha çok kamçılıyor.
  • JackSparrow • 21 Haziran 2004 01:03 • #433373
    Medusa çok fena bi olaya parmak bastın...
    Bunun açıklaması elbette çok zor ama kısaca şöyle açıklıycam...

Bi kere özentilerden kurtulamayız...
    Çünkü popüler kültür denen bi olay hayatımızda mevcutken özentilerde bi o kadar mevcut olucaklar...
    Kişiler kendini neden birilerine veya neden bi sınıfa benzetmeye kalkarlar..
    Neden hayatlarını onlarla özleşteşlerirler...
    Cevabı çok basit, örnek aldığı kişiler muhtemelen özgün insanlardır...
    Ama özgün insanları örnek alanın kendisi özgün değildir...
    Biz kendimiz olalım bırakın özentilerde öyle kalsın, hayat herkese hak ettiğini verir...
  • MeDuSa_62 • 21 Haziran 2004 14:18 • #433392
    buraya bak grungy!!!

tabiki teoman gibileri!!!! yabancılarda avril aptalı gibi birçoğu!! bu arada grungy metalica t-shit i giyenler bence özentinin allahıdır!!! ne farkı var bunun eminem t-shit iyle dolaşmaktan?
  • MeDuSa_62 • 21 Haziran 2004 14:24 • #433393
    ya jackSparrow ben onu kastedmedim! etrafta öyle insanlar var ki!!! mesala bir amy lee!!! sence gerçekten rock yapabiliyor mu? her zaman söylediğim gibi bana göre gitsin popçu olsun! bird e her röportajında en büyük idolünün kurt cobain olduğunu söylüyör! bu ne saçma iştir ya!
  • the_distillers • 21 Haziran 2004 15:37 • #433397
    allahim yarabbim allahim yarabbim nihayet biri su konuya parmak atti ehe
    özentilerden kurtulamayiz kurtulabilite yok! Türklerde Teoman,Nil Karaibrahimgil,Athena ve sitede punk diye arayinca çikan tipçikler,Yabancilarda Avril Lavigne,Simple Plan vs vs

Bi de Ramones,Sex Pistols,I Love Punk tisörtü giyen popçular var!
    Ramones için bkz. Holly Valance
    Sex Pistols, Sid Vicious için bkz. Christina Aguilera
    I Love Punk için bkz. Britney Spears !

Bi de beni sinirlendiren gitar olayi.
    Avril Lavigne özentisinin 50 tane gibson les paulu 20 tane SGsi 50 tane Fenderi varken ve tek yaptigi powerchord basmak

Diger taraftan gitar çalmayi çok iyi bilen sefil New York çalgicisi boktan acoustic gitariyla çalmak zorunda vah vah

BUNA DA SÜKÜR
  • MeDuSa_62 • 21 Haziran 2004 15:51 • #433399
    aynen öyle shaq!!!

bakın arkadaşlar ben özentilik yapmak ile özenmek arasındaki farkı anlatayım... şimdi bir şeyi örnek almak vardır, örnek alıyorum deyip, aksini davranmak vardır daha demin dediğim gibi amy lee buna en iyi örnektir!! bu arada shaq yolda metalica tshirtü giymiş birini durdur ve bir metalica şarkısını sor!!! eminim nothing else matter i bile bilemeyecektir!!! o zaman ne demek istediğimi anlarsın!!
  • pauli • 21 Haziran 2004 17:04 • #433403
    aptallar toplulugu
  • nick mason • 22 Haziran 2004 00:21 • #433417
    sevgili medusa62 nickli insan seni tanımıyorum ama bu yaptığın muhabbetten götüme iddiaya girerim ki sen o özenti diye niteleyip bir de çeşitli kılıflara soktuğun o insanların önde gidenisin hatta büyük ihtimalle evde senin renk renk converselerin çok iyi çaldığını zannettiğin fakat büyük ihtimalle vasatı aşamadığın gitarın ya da benzer şeyler vardır hatta özelliklerine bi göz attım da ilgilendiği müziklerde Gothic, Punk, Heavy Metal, Nu Metal, Hard Rock enstrümanlarda da Klasik Gitar, Vokal, Diğerleri De Sırayla Gelir! yazıyor yorumları arkadaşlara bırakıyorum..

her insan birilerine özenir bunu engelleyemezsin zaten bu yanlış bir durum da değildir insanlar olamadıkları gibi olmaya ya da çok beğendikleri kişiliklere bürünmeye çalışırllar bunda bir kötülük yok.. sen hiç mi sokakta ya da tv de gördüğün birilerine özenmedin??
  • Nem • 22 Haziran 2004 00:31 • #433418
    "ya da" ayrı yazılır