-
minik chutluck minik chutluck kuyruğun nerede?
ehem neyse özentilerden kurtulamazsınız.
her gün türüyorlar
2 çeşit özentiler vardır
eğitimli özentiler
eğitimsiz özentiler
bu gün sizlerle eğitimli özentileri inceleyeceğiz
:)))
ha ha geldiğim nasıl da belli oluyor
yaşasın ben:)
-
teoman gibileri!!!! yabancılarda avril aptalı gibi birçoğu!! bu arada grungy metalica t-shit i giyenler bence özentinin allahıdır!!! ne farkı var bunun eminem t-shit iyle dolaşmaktan?
ne demek yhaa kndi kişisel görüşlerini topluma mal etme lütfen benimde korn tshRtm var ve gayet mutlu giyiyorum senin moda zevkine falan karısamam tabii hem bnce sen özentinin gercek tanımını bilmiyosun çnk snde onlardan birisin . özentilere gıcık olanların özentisi :D
-
bence ilk önce şunu çözmek lazım size göre özentilik başkalarının yaptığını taklit etmek demek mi?bence hiçte öyle değil çünkü birini bilmem kimin t-shirt ini giyiyor diye yargılamak çok yanlış asıl önemli olan gerçekte düşüncesi değil midir?o t-shirt i kendi sevdiği için mi yoksa başkalarına benzemek için mi giyiyor?bence bu sorunun cevabının geneli kendi istediğim için cevabı olur.
-
Birini idol olmak, örnek almak, veya onun gibi olmak, bunlar o kadar kötü şeyler değil, zamanla insana kendine özgü bir karakter kazandırır.Ama özenipte beceremezsen işte o zaman "özenti" olursun.Kötü bir şeydir bu, birini örnek alabilirisin, ama o kişilikle bir alakan yokken benzemeye çalışınca kötü bir sonuç veririsin.Mesela Metallica tişörtü giyen birisi özenti değildir, dinleiyorsa dinliyordur.Ama Nu-metal bildiğin özentiliktir.Death/Heavy/Thrash metale özenilmiştir, ve başarılı olunamamıştır.Reddedilcek bir şey yok ortada.Özentilik budur işte.HA her nu-metalci özenti mi?Tabi ki hayır.Olmayanlar da zaten farkına varmadan bu müzikten, aslında özenti olmayan sadece yanlış kişiyi kendine örnek alanlarda en kısa zamanda bu kişilerden uzaklaşır.Kendine göre artık "doğru" olan neyse ona doğru yol alır.
-
birini örnek almanın kötü bi tarafı olduğunu sanmıyorum...kendi benliğimizi değiştirmediği sürece sakıncası yok ..bunu abartanlar vardır çevrede oda onların sorunu..ayrıca oturduğumuz yerden bu böyle giyinmiş bak bunun saçı böyle yok bu bu müziği dinliyo özenti işte diye bi yorum da yapmaya hakkımız yok bu insanı dış görünüşüne göre değerlendirmektir..eğer illada yok ben kendisini biliyorum tanıyorum özenti desenizde durum farketmez özensinler kime ne zararları varki... son olarak niye özentilerden kurtulma gibi bi çabamız olsun ki herşeyden kurtulduk sanki de bi özenti insanlar kaldı...herkes özgürdür bize mi düştü derdi..
-
ehehehh döverek:)
-
necrophilliac a katılıyorum
-
katılıyorum buna
-
Yelkenler fora deyip kaçmak lazım ıssız bi adaya
-
21 haziran 2004 ten beri süre gelen bir tartışma olmuş. Bravo medusa en uzun soluklu forum olmuş senin ki.. Bu arada ne aşşalamışım ulan Kurt'u yazık lan adama..Şimdi okurken güldüm kendime.. Ulan benzetiyorlar da beni ona.. Çüş babam çüş.. Ne karışıkmışım o zamanlar aslında ne biçim agrasif bi ruh halim varmış.. Sana ne lan Kurt'ten git uyu gitar çal.. Elin rock starına laf yapıcana.. hey gidi Jack hey.. daha ne yollar yüriycez beraber...