-
tamam artık herkes birbirine girmeden konyu yavaş yavaş kapatın bence
özentiler eskiden beri vardı hala var benden sonra da olacak
bu özentilerin örnek aldığı özenti insanlar(bkz: Avril Lavigne, Amy Lee...) ya da özenti olmayan ama bu tipler yüzünden özenti kategorisine sokulmaya çalışılan rapte Eminem metalde Metallica pop-punkda GoodCharlotte ve adını söylemeye içim elvermeyen yüzbinlerce kaliteli grup/kişi bu özentilerin artmasına sebep oluyor ne yapalım kardeşim özentilerden kurtulacağız diye sus pus müziğimizi kimseler duymasın diye neredeyse yok sesle dinleyip yaptıklarımızı kimse görmesin diye evlerimize arabalarımıza siyah cam taktırıp dışarıdan bakınca iç tarafı göstermeyen fanuslarda mı yaşayalım?!
-
Eğer birisi ben Metallica t-shirtü ile dolaşırken gelip bana bilgiç bilgiç Metallica dinlemiyomuşum gibi artislik yaparsa boku yediki ne yedi hemde fındıklısını...
Özentilerde giyiyo harbi rockerlarda eğer harbi rocker bi adama denk gelirsen böyle t-shirtler giyen seni yerin dibine sokar bilmiş ol...
Bu arada burda Kurt muhabbeti yapmayın : Kamuoyna mâl olupta beni örnek almayın diyen bi adamın haysiyetinden gayet şüpheliyim ben..
Kafana göre takılmak istiyosan ünlü olmıycaksın kardeşim...
Ünlü oluyosanda bi takım sorumlulukların olucak topluma karşı...
Özentilik özentiler..
System dinleyende özentidir..
Hardcore istiyolarsa Fear Factory veya Coal Chamber dinlesin..
Bakalım nasıl oluyomuş hardcore...
System adını duyup cdsini alıp süper diyen bir zihniyet bana özentilikten bahsetmesin...
-
kesinlikle olmasada çoğunluk kısımda katılabilitem var
-
bak MeDuSa
1-Konuyu başka yöne çekip abuk subuk laflar savurunca beni g.t etmiş olmazsın.
2-Anlama konusunda özürü olan birisi varsa sensin,ben senin ne demek istediğini gayet iyi anlandım fakat sen benim ne demek istediğimi hiç anlamamışsın.
3-Sen de açtığın konularda kendin gibilere savaş açmıssın farkında değilsin.Yani özenmiyorsun,"Özenti"sin
4-Amy lee konusuna gelince,hayatımda hiçbir şarkısını isteyerek dinlemedim dinlemem de.
5-Forum konusunda bir yanlış anlama olmuş,seni bir başkasıyla karıştırdım ama bu yine de hiçbir düşüncemi değiştirmedi.
6-Benim fikirlerim bunlar........
-
aman üstad nedemek yaa.. eğer benim gibi düşünen birileri çıktıysa benim sevinmem lazım çünkü ben bu Kurt ve SOAD yüzünden çok tepki yedim açıkçası pekte yandaşım olmadı..
Çünkü herkesin doğruları kendine işliyor ve Bu amerikanın herşeyi markalaştırma muhabbetinden nasibi almış olan Kurt veya SOAD gibi gruplar da buralarda fan toplayıp başıma çıkıyorlar ben nabayım yani...
-
Arkadaşlar böyle insanları ''özenti olmak'', ''özenmek'' falan gibi ne olduğunu kimsenin tam olarak söyleyemeyeceği sıfatlar, eylemler kullanmayın boşuna.. Gördüğünüz gibi hemen hemen herkesin görüşü farklı yine.Bahsettiğimiz şeyler müzikle ilgili.Bırakın herkes huzur bulduğu müziği dinlesin...Etrafınızdaki farklı şekillerde asla dinlemediği müzik tarzına göre yaşıyormuş gibi yapan insanlara da kızmayın, yazıktır; muhtemelen yeteri kadar acı çekiyorlardır zaten, bi darbe de siz vurmayın; mümkünse yardım edin hatta..
-
Özenti diye tabir ettiğiniz insanlara lütfen yardım edin. Onlara gerçek rock müzikten bahsedin. Pink Floyd'dan bahsedin. Iron Maiden'dan bahsedin. Wishbone Ash'ten, Grateful Dead'den, ne bileyim, slayer'dan, pentagram'dan bahsedin. Rock müziğin hatun kaldırmak için olmadığını anlatın. Harbi olmaları gerektiğini söyleyin. Eğer sizi dinlemeyip telefonla konuşuyorlarsa zaten onları kimse kurtaramaz. Elin mahsun kırmızıgül maldiv adalarında klip çekebiliyor, ve türkiye'deki bir sürü çok sağlam müzisyen gitarına tel alamıyorsa bu ülkede bizlerin çok çalışması gerek. insanları bilinçlendirelim.
-
ya sen kurt neden intihar etti onu da bilmiyosun...
o tabii ki der beni örnek almayın diye, çünkü ünlü olmak istemiyodu hiç bir zaman.ama amerikanın o manyakça tüketme hırsı aldı onu dünyaya sundu.ünlü olmak istemediğini ve bunun da hayatının tek amacı lduğunu düşün.grunge nasıl doğdu zannediyosun.dükkanlarda tezgahtarlık yapıp evinin garajında müzik çalarak eğlenmek isteyenler getirmedi mi buralara .hayır şimdi sana kurt kobain ya da nirvana ya da başka bi şeyin tarihini vede özünü anlatmak çooook zaman alır.ama bakınız pearl jam'e,sence aynı şeyler eddie vedder'ın başına gelse o ne yapardı sence???? ya bi ilginç insansın sen.geçmiş tarih bilgin çok zayıf.sadece müzik hakkında diil ayrıca.bilmiyorum çok kişisel bi eleştiri olcak ve buna istediğin kişisellikle cevap verme hakkında olacak böylece ama ben sırf senin yazdıklarını okuyup da sinirlenmemek için bi daha foruma girmicem.
böylece senin cevabını da göremeyeceğim aslında.
herneyse ben sadece medusa' ya acıdığım için cevap yazmıştım aslında.bu kadar abuk sabuk sataşmaya maruz kalınca bi süre daha forumlara katılmazsa şaşırmam.bi çok düşüncende çok haklısın ve ne kadar salak insan var burda tanrım.ben de onlardanım hem de galiba buralarda cevap yazaraktan zaman harcadığıma göre.
-
saol SoDom!!!
beni anlayan birisi çıktı!!! ne diyeyim söylemiş hepsini işte
-
sodom kardeşe...
yaa harbiden konu nerelere geldi yani..önce millet özenmek iyidir filan dedi.. e bizde biliyoruz özenmenin iyi olduğunu ama kız ondan bahsetmiyo ki özentilik diyo. hadi onu geçtik şimdide kurte laf atıyosunuz. sana katılıyorum sodom kardeşim.. mantıklı konuşmuşsun ve güzel bi noktaya değinmişsin üzerine sölenecek pek bişey kalmamış bence.. medusacığım senide sonuna kadar destekliyorum ama sanırım sonunda özentiyle özenmenin farkını anlatabilmişiz:o))