-
bırak bunları beah!!!!(the ibbic)
zaten yemişim ben senin g.t ünü!!!! abi çelişki dolusu ya! hem başkasına yazdım diyosun hemde anlama konusunda özürü olan sensin diyosun!!! git ya !!! cevap yazmaya bile değmaz!! ben de oturmuş salak gibi yazıyorum!!
-
bırak bunları beah!!!!(the ibbic) eferüm medusaaa
afferim medusacım bende yemişim seni ibibic.... bi çelişki bi çelişki.. saçmalamış batırmışsın abi yaa sen kaç artık bu forumdan çık git de medusa seni ezmesin hadi canım hadi......
-
medusa
Yine anlamamıssınız sonra özürlü diyince karşılık vermeye kalkıyosunuz.
Birisiyle karıştırmışım,belki yine o kişi sensin farketmez ama bilgilerine bakınca yine aynı fikri paylaştım nick mason'la
zaten bu topic'i bu sitede acıosan zaten özentisin,ne yazdıysan kendine bir de ezmekten bahsediosunuz bi b.k anlamadan yine atlamıssınız.Neyse anlayamayacağınız bildiğim için açıklamaya gerek yok ...
Nu Metal ve Punk yazmışsınız sonra özentilerden nasıl kurtulabiliriz demeye kalkıyosunuz....Bu
Ezilince sağa sola saldırmaya kalkmışsınız ama şaşırmadım açıkçası
*Her punkcıya özenti demem...
-
the ibbic kardeşim medusa demişin ama banada laf aTMIŞIN BEN İKİMİZİN ADINA YAZYOM....
yaa neyi anlamadık sen yaptığın b.ku çok güzel açıklamışsın seni başkası sandım....demişsin yani sen konuya göre yorum yapmıyosun demek ki eğer o kişiyi başka bi forumda görmüşsen sana bişi sölemişse vs vs... sölediklerinin doğruluğuna filan bakmadan sadece kişiye saldırıyosun...ayrıca sanane kimin ne yazdığına adam isterse hip hop la metali bile bi arada yazabilir...SANANE SANANE biz sadece bize saldıranlara yani haddini aşanlara cevap veririz...Bilmem anlatabiliyor muyum?!? yoksa yeri geldiğinde forumda tartıştığımız adamlarla çok kusel muhabbetlerimizde olmuştur.. hem bişi soracağım senin bu foruma yazma amacın ne?? konuyla alakalı yazdığın pek bir şey göremedim de... nese canım senin gibilere harcıyacak vaktim yok benim beğenmiyosan girme bu sayfaya zorla diil yaa hadi canım saygılarrrrrrr
-
bahsine girerim ne dediğini kimse anlamamiştır!!!
abi ya boşver sen konuşma... batırıyorsun konuştukça YA DA BOŞVER..... konuş kardeşim konuş belki birileri anlar!!!
-
abartmasyon!!!
yeter be!! babanızımı öldüdüm lan??? altı üstü bir forum açtım! düşüncelerinizi yazın diye.. ama siz forumdan çok(beni tanımadığınız halde) benimle ilgili yorumlarınızı yazdınız, konuyu saptırdınız!! İMANIM GEVREDİ BURDA BİR İNSANI ÖRNEK ALMAK İLE ÖZENTİLİK YAPMAK ARASINDAKİ FARKI ANLATMAKTAN!!! bir forum yüzünden yemediğim küfür uğramadığım hakaret kalmadı!!! bir insana hakaret etmek bu kadar kolay mı lan??(hem beni tanımıyorsunuz bile)... kime cevap yazayım ben beah!!! feleğim şaştı !! yazmayın lan istemiyorum ben açtım, ben kapatacağım(bu mesaj herkez için geçerli değil... anlayan anladı ) FÜRÜŞTÜK HERİFLER!!!!!
-
bahsine girerim ne dediğini kimse anlamamiştır!!!
bilgilerinden bahsediyodum ya neyse
-
re:chaz
Mesele sananeyse ne cevap veriosun ozentiler diye forum açmışsın bilgilerde nu-metal ve punk yazıyor...Lafı yiyince bole oldunuz tabi neyse
2-Birisiyle karıştırdım ilk başta ama bu hiç bir fikrimi değiştirmedi çünkü bilgilerine baktım ve yine aynı şeyi düşündüm yani dediklerim hala geçerli bilmem anlatabiliyomuyum?Ya da sen anlayabiliyomusun?
son olarak:the rasmus the rasmus the rasmus........."hem davulcuları bir dehşet ismi aki markus hakala(ismi çok komik).. "(anlayan anladı)
-
SoDoM.....
Müzik tarihi hakkında bilgim olmadığını söylemişsin...
Kendine göre haklı olabilrisin ayrıca sana şunu söyleyeyim Kurt ünlü olmak istemseydi kimse onu ünlü yapmak istemezdi...
Suçu herdaim Amerika'ya atmak kadar saçmalık yoktur...
Albüm çıkarttı çok eğlendi bu hayatı tanıdı karılarla yattı canı sıkıldı ve herşeyden çok çabuk bıkıp intihar etti...
Kimse onu ünlü yapmak istemedi..
Sanki kendisi garajda müzik yaparken albümün çıksa zengin olsam diye hayaller kurmuyormuydu..
Külahıma anlatsın...
Kurt hakkında bi halt bilmeden gelip burda yazı yazıyosun..
Sen allah bilir hala intihar konusunda şüphelisindir..
Belki öldürülmüştür diyosundur Kurt hakkında...
AMA GÖZLERİNİ AÇ ÇÜNKÜ OLUPBİTENLER SENİN GÖREMİYCEN KADAR GERÇEK...
Kurt gibi biçok şarkı besteleyip kafasına sıkmış haysiyetsiz bir adam için gelip burda bana laf yapma...
Değer vereceğin kişileri sadece müziklerine göre değil birazda karkterlerine göre değerlendir istiyosan...
-
hehe