-
nick mason kardeş!! buraya bak
aslında doğru söylüyorsun!!! o iğrenç 3 hilalli tshirt giymelarinden daha iyi:)))) bu arada fürüştük yüzünden mi ağzıma biber süreceksın????:))
-
mortimer ve cazy!!! tebrik ederim!!
ya keşke hekes sizin gibi olsa!! arkadaşlar böyle konuşalım hakaret etmeden, karşıdakınin fikirlerine saygı göstererek!! chazy bu konuyu harika anlatmış onu tekrar tebrik ediyorum!!! sevgiler ve de saygılar...
-
mortimer ve cazy!!! tebrik ederim!!
vala sağolun size layık olmaya çalışıyorum :) değerimi bilin herkese bukadar güzel konuşmam... şimdi cazy'cim o çocuk metallica t-shirt ü giyebilir onu giydi diye illalki onun hakkında bir bilgisi olacak diye bi şart yok ki.belki hoşuna gittiği için alıp giyiyordur kim bilebilir ki?yani ben aslında şuna kızıyorum hatta kıL oluyorum millete özetilik kavramı; hakkında o grup ya da herkimse onun hakkında bi şey bilmeden onun t-shirt ünü giymek olarak oturmuş yaf size niye bu kadar batıyo ki anlamıyorum (sizden kelimesi sizin dışınızdaki kişileri temsil ediyor altını çizelim)
-
terbiye
saygısız insan
-
mortimer biz sana layık olmaya çalışıyoruz:-))
gene güzel güzel anlatmışsın yawww helal olsun saygıyla ellerinden öpüyorum vallahi.. yaa t-shirtü giysin yani sevdiği için giyene bişey demiyorum ama bazıları var ki bakıyo üstünde 3-5 uzun saçlı adam(hakaret etmiyorum metallicayı çok severim) siyah t-shirt adamlardada metalci tipi var..tamam alalım gitsin ve bu tip herifler (BENİM ÇEVREMDE)genelde kokuşmuş arabalarında yeni çıkan popçu zırvalarının o aptal müziklerini son ses açıp kızlara laf atan tipler oluyor. yani dinlemiyorlar bile işthe danacığın kuyruğu orada kopuveriyor e bende kopuyorum tabii. yani sonuçta o t-shirtler adamların tipleri çok güzel t-shirttede güzel dururdan çok bu adamları severek dinleyenlere yönelik çıkıyo.(e para kazanmak 1. hedef o başka tabii) neyse sonuç olarak ben bahsettiğim tiplere kızıyorum haa birde amy lee örneği var kurt cobain idolüm diyo sorada çıkıyo oyunculuk yapcam diyo....nese yaww hadi saygılarrrr
-
mortimer biz sana layık olmaya çalışıyoruz:-))
amy bambaşka bi örnek tartış tartış bitmez açıkcası bütün parçalrıda birbirinin aynısı insan biraz farklı yapar ne lan o öyle? ahayt insan dinledikçe sıkılıyor ben bütün parçalarını dinlemek gibi bir hata yaptım hatta ititraf ediyorum cd'sini bile aldım ben bu sitenin yüz karasıyım :)) ya bişi daha itiraf etmek istiyorum oda bring me to life'ı seviyorum napiim?oluyo böyle şeyler ya onuda amy için değil vala adAM için dinliyorum herif sağlam iyide söylüyor amy bozuyor okadar :) chazzz gel canım bis seninle amy'yi tartışalım salla özentileri
-
geldimm ,,amy halt etmiş...
madem sen itiraf ettin ee bende söliim bendede mp3 ü vardı..ama artık yok yaa bencede adam çok güzel söylüyo bring me to life ta..o bölümleri bende çok seviyorum..amy lee ye gelince sonunda britneyle düet filan yapacak...haa birde oyuncu olmak istediğini söylüyor..halt etmiş.zaten ben özentiler hakkında konuşmayacağım artık yazmam gerekeni yazdım herhalde değil mi.görüşlerimi belirttim vee başka forumlara yelken açtımm.aa bir de senide çok sevdim ben mortimer kardeş yaa daha sonra görüşmek üzere diyorr sasygı ve sevgilerimi sunarak ayrılıyorum;-)
-
haysiyetsiz=kurt öyle miiiiii???
aman halt etmişsiniz sizz çok tanıyodunuz sanki kurt ü...adam öldü gitti arkasından konuşan konuşana adam öleli 10 yıl oldu ama hala hepimiz nirvana dinliyoruz(çoğumuz...) dinlediğimiz gruplar arasında en başlarda nirvana diyoruz ama bok atmaktanda geri kalmıyosunuz(çok afedersiniz ama dayanamadım bozdum biraz ağzımı)...hiç değil adamın ölüsüne saygı gösterin barii.. eğer bir insan öldükten 10 yıl sonra bile bugün 2 senede bir albüm yapan(kaliteli) gruplar kadar dinleniyorsa hala bir çok insanın idolü olabiliyorsa o adama helal olsundan başka bir şey denemez denmemeli bence...
-
medusa
mortimer,,
ben hiç bir müziğe karşı at gözlüğü kullanmam dinleyenlere de böyle şeyler söylemem
ama konu buralara gelmiş eğer sen bazı kişilere de bazı şeyler söylüyorsan dikkat et sen de laf yersin demek oluyor bu yoksa medusa'ya özel bir garezim yok
-
haysiyetli=kurt öyle miiiiii???
Öldüğü için dinliyorsunuz zaten..
Ölmeden önceki satış rakkamlarına bakın birde öldükten sonra ki satış rakkamlarına...
Sizin gibi bebelerin müziği işte...
Zaten bilinçli dinleyicilere bakın hangisi Kurt dinliyor yahu..
Nirvana dinleyen 12-16 yaşındaki kız ve erkek çoğunluk ya da 12-30 yaş arası bayan çoğunluk ya da harbi müzikle henüz tanışmamış herhangi yaştaki bisürü zihniyetsiz insan...
Kurt'un dinlyicileri yalakalardan olmaya devam edicektir..
3 bilemedin 5 şarkısı iyi diğerlerini salla gitsin..
Bana Nirvana tarzı 5 tane grup söyleyin bilmessiniz neden adını duydunuz Nirvana'nın gittiniz aldınız dinlediniz tapındınız..
Körler sizi....