Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

özentilerden nasıl kurtulabiliriz!?!

• amylynnlee15 • 8 Mayıs 2006 13:04 • #498306
    mortimer biz sana layık olmaya çalışıyoruz:-))

bir kere amy lee'nin idolü kurt değil björk'tür. hem kurt olsa da farketmez istediğini yapabilir. aynısını yaparsa da özenti dersiniz zaten. önce bi kendinize bakın eminim albüm çıkınca alıp bayıla bayıla dinlemişsinizdir sonra bi baktınız piyasa oldu özenti mi oldum falan diye aslında ben bi şarkı için aldım falan dersiniz. kimse öylesini bi şarkı için bile değil sırf poul mccoy'un vokali için albüm almaz gider 12 stones dinlerdin o zaman gerçi bunları söyleyen biri bunu akıl edemeyebilir. onun için almadım dersen zaten beğenmişsin amy lee nin vokalini ki almışsın. amy lee'nin özenti olduğunu duyduktan sora başladınız amy batırıyo diye tabi. bunu yapanlar da ne kadar orjinal olduklarını belli ettiler zaten. ayrıca kendiniz çok orjinal insanlarsınız ki hem punk hem nu metal dinleyenlere b. atarsınız herkes ne isterse onu dinler ama böyle biri kalkıp hayatım müzik derse (garajdakilerin çoğu yapıyo bunu) onunla tartışırım yine özenti demem. eğer farklıyım orjinalim diyosan sen de ama bence senin de demeye hakkın yok.
  • TaNZa • 8 Mayıs 2006 16:09 • #498312
    hep derler herkes kapısının onunu temizlese flan...şöyle deiştirsek ''herkes kapısının onunde gördüğü özentiyi keserek parçalara ayırsın ve yakıp küllerini çöpe atsın''

kapı önünde gezmeyenlerde vardır onun için bir klan kurulmalı..önce tek tek starbucks ları basmak lazım..sonra yavaş yavaş toparlanır..

az bir kitle kalırmı? tabiYki kalır onlarda zmanla değişir zaten..
  • sahmat • 15 Mayıs 2006 13:04 • #498754
    bence bu başlığı açan arkadaşlar gibi insanlar etrafta çok fazla dolaşmazsa özenti oranında azalma olur...neymiş;metallica dinleyenler özentinin allahıymış!bak sen şu çok bilmişe!
  • syarar • 17 Mayıs 2006 11:01 • #498896
    iyi olduğun zaman onları görmemeye başlarsın keyfine bak cocuk onlar tabi özenti kavramını tartışmıyorum özentinin sadece şekil'e özenmek olduğunu kabul ederek yani sözlük anlamının dışında yazıyorum