Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

özentilerden nasıl kurtulabiliriz!?!

• dysmorphic • 22 Haziran 2004 02:35 • #433422
    vah vaaah!!

başkalarına "özenti" diyen bir varlık daha özentilikten kurtulamamış bir varlıktır.
  • mrmelodi • 22 Haziran 2004 07:55 • #433424
    kurtulamayız.iyiye özenti iyidir ayrıca.
  • zbammm • 22 Haziran 2004 08:31 • #433425
    dogru, metal ozenmeleri icin iyidir. belki bisey kaparlar..
  • chazy_chazzz • 22 Haziran 2004 14:33 • #433443
    bakın arkadaşlar ortada büyük bi yanlış anlama var...bu foruma yazanların çoğu gördüğüm kadarıyla daha özenmekle özenti arasındaki farkı bile bilmiyor..medusa kardeşim çok güzel anlatmış önce bi okuyun ondan sonra yorum yapın.. ayrıca metallica t shirt ü giymekle metalci olunmayacağını hepimiz biliyoruzdur sanırım.. belkide bu yaşadığımız çevreyle ilgilidir.. mesela ben geçen gün yolda yürürken metallica t shirtü giyen bir kırodan laf yedim... ve bugüne kadar metallica veya eminem t shirtü giyipte giydiği t shitteki adamı dinleyen kimseyi görmedim.. sadece dinliyormuş gibi görünmek iç.inb giydiklerini düşünüyoruum yani en azından bu benim çevremde böyle.......
  • the_ibibic • 22 Haziran 2004 14:54 • #433448
    nick mason sana katılıyorum kendisi bir forumda b.k attığı amy lee'nin resmini avatarına koyan bir şahsiyettir.
  • SALLYCO_112 • 22 Haziran 2004 14:56 • #433449
    bak nick mason kardeşşşş

zaten milletin tek derdi senin götünün iddiaları ya..... kaç gündür görüyodum bu mesajları ama yazsam mı yazmasam mı karar verememiştim... ama yeter artık yaa bu kadar da saçmalanmaz ki.. kız ne diyo sen ne diyosun... şimdi bu converse nefretin nerden çıktı??? bende converse giyiyorum.. tiky markalarından daha iyi olduğu kesin...(Gothic, Punk, Heavy Metal, Nu Metal, Hard Rock ) bu müzikleri dinleyen biri klasik gitar çalamaz mı??? kurt ne çalıyordu sanıyorsun.. sen ananın karnında elektro çalarak mı çıktın??? abii sen yukarıyı bi okusana kız kıçını yırtmış özenmek le özenti arasındaki farkı anlatana kadar.... özenmek demiyo canıımm ÖZENTİ diyo.
  • MeDuSa_62 • 22 Haziran 2004 15:08 • #433450
    evet canım conversimde var klasik gitar çalıyorum bass ve elektroda çalacağım...daha klasik gitar metodunu bitirmedim.. herşeyin bi ilki var..hem sen beni tanımadan nasıl böyle atıp tutuyorsun iki mesajımı okudun diye beni çözdüğünü mü düşünüyorsun.. hem benim özentilerle ilgili forum açmam niye sana bu kadar batıyor!!! ayrıca benim dinlediğim müzik türlerini ne çaldığımı vs.. merak edenler profilime bakıp öğrenebilir.. ama genede sağol arkadaşları aydınlatmışsın.. benimde özendiğim insanlar var ama özentilik asla yapmam.. anla artık bu ikisi arasındaki farkı.. yeter artık ben anlatmaktan bıktım ama sen de hala tık yok...
  • SALLYCO_112 • 22 Haziran 2004 15:39 • #433453
    aptallar kim??

biraz daha açıklayıcı olurmusun? özentiler mi?(özenenler değil) yoksa forumdakiler mi?
  • chazy_chazzz • 22 Haziran 2004 16:34 • #433455
    yukardakiler derken kimden bahsediyorsun?fuckface

özenmek güzel bir şey ama birine özeniyorum deyip aksini davranmak özentilik oluyo.. özenmek iyide bunu özentilik boyutlarına taşımamak lazım.. tabiki herkesin örnek aldığı bazı şeyleri onun gibi yapmaya çalıştığı kişiler vardır ama bu özentilik değil özenmektir....
  • MeDuSa_62 • 22 Haziran 2004 16:57 • #433456
    bak the_ibibic

çok merak ediyorum senin gibilerin kendi fikirleri var mı acaba?? başkalarına katılkaktan başka ne işe yararsınız siz? bu arada sen beni nerden tanıyorsunda amy lee ile ilgili atıp tutuyosun... sevmiyorum işte var mı ötesi.. istediğim forumda istediğimide yazarım...belliki sen amy lee ye bayılıyorsun iyi o zaman sana amy lee posterleriyle MUTLULUKLAR...bu arada herkes neden beni yanlış anlama konusunda yarışıyo....ÖZENTİ(aynı şey değildir) ÖZENMEK... anladığım kadarıyla sallyco,chazy, the_distillers arkadaşlarımdan başka doğru anlayan yok gibi..(gözümden kaçan muhterem kardeşlerim varsa affola diyerek sevgilerimi yolluyorum).....