Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

nedir bu linkin park a karşı öfke??

• SALLYCO_112 • 22 Haziran 2004 15:34 • #433452
    adamlar yapıyor işte güzel müzik!! nedir bu öfke? içinde rap var diye adamlara hip-hop çı diyecekler yakında!adamların neyi batıyor şarkı sözleri mi? şarkıları mı? yoksa klipleri mi? sitede hep görüyorum söylemediklerini birakmamışlar adamlara haydi lp ciler sizi burada görmek istiyorum!!!!!!!!!!!
  • chazy_chazzz • 22 Haziran 2004 16:26 • #433454
    ben sıkı bir lp fanı olarak sana teşekkür ediyorum canım kardeşim...sonunda bu konuya da değindiniz!!!! bence nefret edilecek hiçbir yanları yok nu metal de bildiğim en iyi gruplardan biri klipleri de şarkıları kadar güzel bence... böyle devam ettikleri sürece ben severek dinlemeye devam edeceğim
  • TooL • 22 Haziran 2004 16:59 • #433457
    ya begeniyosunuz ok lafim yok ama lutfen bunu begenen popculara laf etmesin ok?
  • the_distillers • 22 Haziran 2004 17:19 • #433458
    sevmiyorum bu grubu sevmiyorum hatta meteora cdlerini al1p çöpe attiimi hatirliyorum yaz1k sizin gibi özentilere Linkin Park1n müzigi metalse Kittie satanist gruptur
  • jawussjan • 22 Haziran 2004 17:42 • #433465
    Kittie'ye kim laf attı? linkin park'ı dinleyen mi özentidir, kittie'yi mi? lp'a bk atmayalım lütfen...
  • chazy_chazzz • 22 Haziran 2004 18:07 • #433469
    tekrar sağol sallyco kardeş...bende bu sitede hiç LP fanı yok sanıyodum...
  • chazy_chazzz • 22 Haziran 2004 18:08 • #433470
    the_distillers bak buraya....

abi tamam anladık özentinin anlamını biliyosun.. bi özenti tutturmuşsun kurduğun her cümlede var yani....lpnin müziğinin nu metal olduğunu bizim kadar sende biliyorsun bilmiyosanda öğrenmiş oldun... sevmiyorsanda sevme zaten adamların senin gibi birinin sevgisine ihtiyaçları yoktur herhalde....neyse canım kardeşim sen cdleri alıp kırmaya devam et. bu yolla adamlar para kazanır bari.
  • JackSparrow • 22 Haziran 2004 18:16 • #433471
    Lp'ın müziğinin özentilikle alakası yok...
    Evanescence ya da Avril gibi müzik yapsalar eyvallah ama sözler gayet politik ve nereye gitmesi gerektiği anlaşılan sözler...
    Karamsar gruplar özenti değildir hoca..
    Aşk şarkıları yapsalar ya da annelerine fahişe deseler şarkılarında tamam özentidir derim ama sözler felan baya kaliteli...
  • SoPUnkrOCk • 22 Haziran 2004 18:30 • #433475
    Linkin Park özenti toplulugu! The Distillersa katiliyorum
  • TooL • 22 Haziran 2004 19:36 • #433484
    elbette sözler önemlidir ama müziğin kalitesini sözler ne kadar yansıtır? ayrıca bir vokalin rap yapmasi digerinin bogurmesi arkada bir dj onun ustune hicbir ozelligi olmayan gitar riffleri resmen nabza gore serbet vermek oluyor bence. bu da ne anlama geliyor yaptiklari muzigi satmak pazarlamak icin yapiyolar demek. oysa ki rock muzikin felsefesi, yapmaktan hoslandigi seyi yapmak, bu anlamda kendini sinirlamamk degilmidir? iste linkin park evanescene gibi satis rakamlarini ön planda tutan gruplarin benim için popçulardan bir farki yoktur.