-
Nu metal nedir kardeşim! şu rap belasını metale kadar soktunuz ya, Allah da sizi cehennemin yedinci katına soksun! sinir etmeyin adamı! hadi eyvallah...
-
Numetal güzeldir ama 5 tane yeni yetme zırtapoz bu işi Türkiye'deki benzerlerinden çok daha kötü yapıp trilyonlar kazanıyorsa, Türkiye'deki benzerleri stüdyoya girecek para bulamıyorsa ben öyle linkin fart'a ... terbiyemi bozmadan değil mi? ok. Adaletsizliği hazmedemiyor küfür edenler, gayet haklılar. Ezik linkin fart çıksın osuruktan teyyare selam söyle o yare yapsın. Roxy birincisi Deja-Vu, Fanta birincisi Chilekesh sürünsün. Kusura bakma ama ben linkin fartın Deja-vu'nun Kendin Coş'unun çeyreği edecek bir şarkısını görmedim. Ezik çoluk çombalak takımı 2 akor basıyo arkadan cucuv cucuv scretchler naaptık? hiiç... ne kazandık? milyon dolarlar. Oh ne ala memleket. HIRRR!
-
Katılıyorum... nu-metal ve içine rap girmiş olan türlü müziklerden nefret etsem de dediklerin doğru.... Maalesef memlekette adam gibi adam olmadığından, adam gibi prodüktör olmadığından, adam gibi dinleyici olmadığından vs... (şimdi bıdı bıdılar gelir adam gibi dinleyici nasıl yok diye ama HAKLIYIM bu kadar)
Elden gelir mi birşey? Var mı yapabileceğimiz birşey? All America Rejects mi ne öyle alakasız bir grup var...adamlar saçma sapan birşeyler yapıyor.... birinin kolunda Slayer dövmesi, diğerinin üzerinde Iron Maiden t-shirtü.... Gibson Fly-V gitarlar, Angus Young model Gibson Les Pauller..... Bunlar hangimizde var? Eşit şartlarla mı dövüşüyoruz? Ben hala benim emektar Aria ProII Les Paul modeli kullanıyorum... 2. seriden üzerine ancak bir V8 takabilmiştim..... kaldı öyle.... Hani nerde? sanata sanatçıya, amatör-profesyonel gözetmeden, ayrımını yapmadan destek nerede? Ama tabii... sen eğer içerisinde bir-iki belden aşağı cümle geçiyor diye 1000 sayfalık kitabı Sex Shop ta sattırırsan sen bana nasıl ve en önemlisi neden destek vereceksin ki? verirsen eğer ben sana nefretimi kusacağım zaten.... bundan mı korkuyorsun? En çok yapacağın saçma sapan adamlara devlet sanatçısı ünvanı verip vergi almayıp arkasından uyduruk devlet töreni düzenlemek.... Yazık...
-
arkadaşlar şu özenti lafını kullanan arkadaşlar bi kere psikolojik sorunu olan insanlar nedir yani sen o lafı kullanırken aslında onlardan biri olduğunun farkında mısın? birde herkes slayer felan gibi ağır müzik dinlemek zorunda değil ki sen eğer kalkıpta yok linkin park metalse bilmem ne satanist tir diye düşünüyosan otur evinde dinle ama kalkıpta bunu burda yazarsan kendini belli etmeye çalışıyosun demek oluyo ve sen asıl özenti olmuş oluyosun
-
Spirit burası forum herkes istediğini yazar. Linkin fart ezik bir gruptur savunulacak tarafı yoktur. Linkin fart a metal diyen de burada hiç kalmasın girsin bi irc serverına zurna klavye ve benzeri kanallarda açıklasın düşüncelerini. linkin fart ile cengiz kurtoğlu arasında pek bir fark göremiyorum. Sadece Cengiz Kurtoğlu daha güzel müzik yapıyor hepsi bu farkın. :) .
-
linkin parkın parçaları güzel Türkiye'de bu türe örnek bi tek manga var sanırım. onları da bekliyoruz ama hala bitmedi album?
-
çünkü uyuz bir grup o yüzden bu öfke ne oldukları belli olmayan
çirkin boy band grubu!
-
eskiden o kadar severdim ki... kız arkadaşımla linkin park sayesinde tanışmıştık... o da çok seviyordu bende... birlikte numb'ı söylüyorduk.. tabi çok güzel bişey... ama gitar maceram başladığında o şarkıları 1 haftadan beri gitar çalan bir çocuğun bile çalabildiğini farkettim... ve müziğin sadece keyboard ve turntable'dan oluştuğunu anladım...
ha ama ilk albüm dersin, ona laf yok aşmıştı adamlar ilk albümlerinde...
-
WW 3 !!
Bu ne arkadaşlar ya ? Üçüncü dünya savaşı mı? Kendinize gelin biraz, düşman mısınız birbirinize? Aynı dünyanın vatandaşıyız, biraz saygı sevgi öğrenin lütfen. Herkesin kendi görüşü olabilir şu veya bu konuda ama insanlar fikirlerini belli bi saygı çerçevesi içerisinde sunmalıdır öyle değil mi? Yapmayın lütfen :))
Hepinize saygılar.
-
Saygı? çirkin park a tapan adamın rock forumunda işi ne? İyi müzik yapıyor diyen adam da mustafa sandal da dinler serdar ortaçta