-
abi adamlar alanında en iyisi bence. şarkıları çabuk sıkıyo ama yine de güzel.. hiç olmazsa cypress hill gibi içine etmiyolar...
-
yalana gel
metalde gayet dj olur ama her elektro gitarlı davullu basslı vokalli grup metal olmaz onlar rapcore yapıyor gayet acık bi şekilde mtv de metal özentilerine de kliplerini izletmek için lp limp bizkit'i vs nu-metal kavramına koydular
oysa ki nu-metal ypan onca grup var ve hiç biri bunlar gibi değildi olmaz zaten lp özel bir tarzı var ve bu nu-metal değil.alakası yok.
dj mevzusuna gelince her industrial metal yapan grupta dj olur
-
"industrial metal" = "popular metal"
Kalitesiz metal 'i de "industrial metal" deyip millete yutturan zihniyeti ben... :P
Industrial kelime anlamı olarak "üretilen" demek. Yani herifler fabrikadan çıkar gibi bir örnek, patır patır beste yapıyolar... Albümdeki tüm parçalar aynı falan ... :) Ben bundan endustrial metal = popular metal ya da dilimizdeki karşılığıyla "POP" diyorum :)
Yanlışım varsa düzeltin :))
-
DaMneD_GoTH dinle canııımmmm
yaa şimdi sana rock dinliyorum muhabbetleri yapmayacağım kimseye dinlediğim müziği anlatmak zorunda değilim.. ayrıca amy lee oros. dediği o britneyle düet yaptığı gün göreceğim ben seni.... eğer rock çıyım diyorsan rock çı kalacaksın oyuncu olmak istiyorsanda rock yapıyorum adı altında kafa ütüleneyeceksin(amy lee örneği gibi) meydan bazı şeyleri çarpıtıyormuş hıh lp nin systemin kornun vs vs bunun gibi kaliteli grupların elemanlarını niye çarpıtamıyor bu meydan işte bu kalite ve kişilik meselesi...bir şeyler anlatabildiğsem eğer nee mutlu bana ayrıca bir daha bana böyle saçma sapan şeylerle gelme özelliklede içinde amy lee varsa..çünkü cevap yazmam..yani uğraşamam böyle boş şeylerle..
-
Yanlış düzeltgeci düzeltgeci :) ktulu :)
Valla Fear Factory dinlemedim. Zaten adı "factory" baksana onlar da industrial yaptıkları belli :P (şaka yapıyorum.)
Her dj'i elektronik efekt ekleyen grup iyi olacak diye birşey yok.. ki genellile zıçıyolar...
Moonspell de aşmış derecede elektronik katıyo olaya ama bir o kadar da aşmış güzellikte müzik yapıyor herifler.
Benim kastım, bu insanlar müziği "kaliteli" yapmak için değil, daha "yumuşatıp" daha büyük kitlelere hitab etmek için basitleştiriyorlar müziği.. Her müzik türünün iyi bir temsilcisi vardır elbette... Yoksa herkes 1 tarza yönelirdi..
-
"A place for my head" diyorum da başka bişey demiyorum.
dinlerken kulak adını verdiğimiz organımızı kullanmak gerek, burun delikleri koku almaya yarar. kulaklığımızı doğru yere takmak gerekir. Azıcık anlayış ve feraset sahibi bir beyin, bir de önyargı gibi paslardan arınmış bir çift kulak sahibi olmak gerek! Adamlar harika; ama mükemmel değiller, bunu kabul etmek gerek. Ben sadece haksız eleştiri ve anlamsız yüceltmelerin arasında bir denge noktasındayım.
-
damned goth kardeşim!!!
sana bişi sorcam.... britney sence söylediğin kişilikte bi insan değil mi? RUHUNDA VAR CANIM KARDEŞİM RUHUNDA(BRİTNEYİN) amy leee konusuna gelınce... o kadın için ağız yormaya bile değmezzz!!!! saygılar ve de sevgilrrrr
-
Linkin Park?
SERT İ NASIL ANLADIGINA BAGLI,NE YANİ SOFT ROCK MI YAPIYORLAR?YAZDIGIM O KADAR YAZIDAN SADECE BU KELİMEYE TAKILMAN DA SENİN SORUNUNDUR. BENİM YAPMAK İSTEDİGİM ONLARIN YAPTIGI MUZİGİN SERTLİGİNİ İNCELEMEK DEGİL FORUMDA SORULAN İNSANLARIN NEDEN BU GRUBA ONYARGILI DAVRANDIGI SORUSUNA ALTERNATİF CEVAPLAR URETMEKTİ...
-
witching lütfen oku!!
yaw kızın üzerine böyle giderseniz tabi öyle tepki verir!!! korn la lp nin benzememesi konusunda sana katılıyorum fakat lp POP demen konusunda sana katılmıyorumm!!! özenti değiller!!! hiç kimsete benzemiyorlar aynı zaman da avrille lp yı bi daha dinle ve bir daha değerlendirme yap!!! arasında dğlar kadar fark var evet aril poçunun teki fakat lp değil!!! mantıklı bir insana benziyorsun umarım farkı bulursun!!!
-
türediniz gene ya