Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

nedir bu linkin park a karşı öfke??

• LooP • 20 Mart 2005 13:26 • #456205
    sığ bir kültürsün

teufel ve soul-tormentor un yazıları bi daha okuyun. bi kere daha okuyun. LP yi metal arenası içinde gören bana uzak Allah'a yakın olsun. LP alternative arenasının bir parçası ve bence artık olmazsa olmazı.
    LP özenti diyorlar. LP kime özenti???
    LP dinleyenlerin arasında salak yok mu? Olmazmı çok! Blue ile LP kapışmaları yapan var. Bu yüzden bütün LP ciler mi aptal özenti? Hiç zannetmiyorum.
    Neden mi?
    NR1 de lenny kravitz in i belong to you yu izlerken alttan geçen sms beni beynimden vurdu
    "haydi metalciler nerdesiniz, toparlanalım"
    bunu yazan metalci topluluğundan biri, şimdi bütün metalcilere salak mı diyeyim? çok saçma.
    (level.com.tr de forumlarda metal müzik topici var, orada yazdığımı okursunuz merak ediyorsanız)
    yazmak istediğim çok şey var fakat zamanım yok Kasdav a gideceğim. Son sözüm şudur:
    dream theatre ile LP yi karşılaştıran, aynı kefeye koyan zihniyetin A.K. (q ile yazmadım belki daha çok anlar diye...)
  • saryellow • 20 Mart 2005 14:13 • #456209
    ben rap müzük bulamadim

ya dinlemeyenler nefret edenler su gurubun meteorasini bikac defa dinlesin albümde kötü diyebilcegim bi sark1 yok sora o beenmedikleri rap kisimlarinda arkada calan melodilere gitar seslerine kulak wersinler hangi rapci sarki sölerken arkada bas gitar cosuyo adamlarin hip-hop'la alakasi yok baba gibi nu-metal tamam korn gibi degil ama buda onlarin tarzi ve bisüre sora bagimlilik yapmaya basliyo
  • -TeUFeL- • 21 Mart 2005 23:36 • #456514
    sen hala ayırt edememişsin!

ROCKERIZ DEMİYOR RAPPERIZ DEMİYOR.KENDİ YARATTIKLARI BİR KULVARDA BİRİNCİLİĞE OYNUYOR.ONLARIN TARZI NUMETAL BİR DAHA YAZAYIM İSTİYORSANIZ NUMETAL.
    AYRICA O GİTARİSTİN İŞİ ZATEN O RİTİM ATMAK SEN HİÇ SOLOYA KALKTIĞINI DUYDUN MU ELEMAN KULAKLIK TAKIYOR ÇÜNKÜ SADECE RİTİM ATIYOR.BAĞIRIYOR DEDİĞİN ELEMANIN SES KALİTESİNDE VE TONUNDA ÖRNEKLER SINIRLIDIR.
    BU MÜZİĞE 10. DEĞİL 100. SINIF DESENDE HAKLISIN ÇÜNKÜ ONLAR ROCK YAPMIYOR NUMETAL TARZINDA ÇALIYORLAR Saygılarımla -TeUFeL-
  • grungeforever • 24 Mart 2005 16:38 • #456903
    sğı bir kültürsün

Notaların kilitlenmesi diye bi olay olamaz ve O dandik grubun ödül alması iyi olduğunu göstermez piyasa olduğunu gösterir(piyasa olanlar kötüdür gibi bir anlam çıkarmayın)Ayrıca numetal falan yapmıyolar O kadar fanatiksen önce adamların ne yaptığını öğren
  • BLACK METAL • 24 Mart 2005 17:21 • #456944
    oha

numetale 1 , o dediğiniz gruba 2 , o dinleyenlere de 3...şerefisiz mtv çocukları..dinlemiyosan saygı duy diyenlere söylüyorum.saygı maygı duymam.bulduğum yerde de g.ten zikerim.kalteli müzik yapsın öyle gelsin karşıma.para için müzik yapan adamdan ne beklenir ki.o kadar.cevap vermeyin...