Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

nedir bu linkin park a karşı öfke??

• JackSparrow • 22 Haziran 2004 22:05 • #433490
    yok ben tiplerini demedim..
    tipleri elbette özenti ama müzikleri özgün şahsen rapcore yapan bi adam tabiikide maddiyatı önemser...
    ama maddiyatı önemserkende güzel ve anlamlı sözler yazabiliyolar...
    ama tipler ve haraketler özentiliğin daniskası...
  • chazy_chazzz • 23 Haziran 2004 09:54 • #433509
    saol jaksparrow....

yaa süper bi noktaya değinmişsin vee çok güzel açıklamışsın.. bencede özentilik LP ye yakıştırılabilecek en son sıfat..sözleri olsun klipleri olsun sınırı aşmadan sözü yerine gönderiyo.. adamlar siyasi(politik) sözler yazıyorlar ama bunuda çok dozunda yapıyorlar..benimde bildiğim en kaliteli ve güzel müzik yapan gruplardan biri ama böyle mantıklı konuştuktan sonra tiplerine laf atıp batırmışsın o ayrı tabiii...ya ben şahsen ne lp nin ne systemin ne kornun ne metallicanın vs vs.. annıyacağın dinlediğim hiçbir grubun tipini önemsemem yani önemli olan müzik..(bu lafım sana değil tipini beğenmeyip dinlemeyenlere)
  • MeDuSa_62 • 23 Haziran 2004 10:39 • #433513
    nedir bu tip muhabbeti

abi müzikleri, klipleri, sözleri her bi bokları gusel daha ne ?? zaten pop diyenleri şiddetle kınıyorum sözlerinin popla uzaktan yakından alakası yok gerektiği yerde siyasi gerektiği yerde mantıklı... hem nerelerinde özentilik? bi taraf bul da söyle bakıyım!!!
  • chazy_chazzz • 23 Haziran 2004 10:46 • #433514
    fuckface& tool okuyun güzel kardeşlerim

bi şarkı değerlendirilirken müziği sözleri vokalleri enstrumanların uyumu vs vs.. hepsiyle değerlendirilmeli ve bu işi yapan adamlar bunların hepsini bi arada uyumlu bi bi şeekilde yürütebilmeli.. bence linkin parkta bunu yapabilen bildiğim en iyi gruplardan...ayrıca dj e laf atmışsın ama grubun kurulup bu günlere gelmesinde dj inde rap yapan lawuk gibi saçma şeyler söylediğiniz mike ında payı çook büyük.
    ayrıca evanescence ile lp nin aynı foruma bile girmemesi gerektiğini düşünüyorum.(amy lee sonunda britneyle düet yapacak bence zaten oyuncu olmak istediğini filanda açıkladı haa müzik derseniz o grupta bi ben moody vardı oda gitti 2 şarkıda nefes nefese kalan bi kadınla chester ya da mike ı aynı kefeye koymamalısın.) yaa tabiki para kazanmak isteyebilirler ama LP kesinlikle para kazanmak için müzik yapmıyo..YAA AYRICA FUCKFACE KARDEŞ sanane hangi rock çı kimi isterse dinler SANANEEEEE canımm... böyle bi yorum yapma hakkın olmadığını düşünüyorum.. haa şunuda söyleyeyim bende forum sayfalarında mahalle ağzıyla konuşup magandalık yapan birine rockçı demem.. ki zaten öyle değildirde.....
  • lee • 23 Haziran 2004 15:20 • #433527
    fuckface& tool okuyun güzel kardeşlerim

arkadaşlar ilk olarak söylemek istediğim şey şu LP ve "boyband" kelimesinin aynı cümle içerisinde kullanılıyor olması.ya adamlar harbi nu-metal yapıyo kaldı ki bazı akıllı arkadaşlarımız "heyoooo mike çıktı yaşasıın" modlarına girerek LP nin o güzelim hayran kitlesinin bazı boyband parazitleriyle zedelenmesine sebep olabiliyolar.ki bu da benim gibi bir LP manyağını sinir etmeye yetiyo da artıyo bile sanıyorum "GERÇEK" metal ve nu-metal dinleyicileri de bu konuda bana katılacaklardır.
    kendi adıma konuşucam, normal şartlarda adını bile anmak istemediğim rap ve hip hop olaylarından nefret ederim.ancak LP yi savunuyorum çünkü adamlar hangi sample ı nereye koyacağını, nerede MC vokal gireceğini çok iyi biliyo.e bu da benim daha da sıkı bir LP manyağı olmama ve LP yi bir rap grubu veya boyband olarak nitelendirenlerden daha çok nefret etmeme neden oluyo.
    özentilik kavramına gelince, hiç yorum yazmayı dahi uygun görmüyorum, zaten chazy_chazz yukarıda oldukça güzel bir biçimde açıklamış.
    tek bir şey söyliycem, o da önüne gelen-bilen bilmeyen metal hakkında yorum yapmasın yeter....
  • chazy_chazzz • 23 Haziran 2004 17:49 • #433532
    güzel kardeşim lee ye

yaa artık bişi yazmıycamm diyodum ama öylee güzel yazmışsınki sana bi teşekkür edeyim dedim..ayrıca benim fikirlerime katılan birileri de varmış demek çook sağol dostum yaa çok güzel demişsin... aynı şeyi bikerede ben söliim lütfen bilip bilmeden metal hakkında atıp tutmayın.. özelliklede nu metal ve lp hakkında..
  • JackSparrow • 23 Haziran 2004 18:31 • #433533
    OHAAAA

ohaa...
    nu-metal ve linkin park ne alaka yaa...
    kardeşim ben açıklamaktan bıktım bunlar aynı lafı söylemekten bıkmadı..
    Bu adamlar nu-metal yapmıyo rap-core yapıyo bu bir..
    Nu metal rap gibi söylenmez..
    Baknınız Korn, P.O.D. ve Coal Chamber...
    Nu-Metal hardcore a çok benzer ve aralarında sadece konu ve meteryal farkı vardır...
    Eğer LP nu-metal ise bu durumda limp bizkit, slipknot, crazy town vede Papa Roach'ta nu-metal diye sınıfladırılır ve alaksı yoktur..

Nu-Metal, kesik ve agrasif gitar riffleriyle yapılır ve içinde Turntable,dj sound kullanılmaz ve rap gibide söylenmez...

Rapcore, dist gitar riffleri turntable dj sound karışımı bir müziktir ve vokal rap tarzı vokal yapar...

Buraya çıkıp nu-metal ahkamı kesmeyin millete...
  • irossh • 23 Haziran 2004 20:13 • #433537
    hadi be sen de!...

pardon da neden buradakilerin çoğu bilip bilmeden konuyla ilgili atıp tutuyor? hakkaten ne bu öfke? lp ye özenti diyen kişinin kendisi özentidir.. çünkü böyle bi yorum yaptığına göre lp yi tanımıyor ve üstelik yanlış bilgilerini gelip doğruymuş gibi burda kusuyor!lütfen herkes lp konusunda yorum yaparken 2-3 defa düşünsün..
  • nick mason • 24 Haziran 2004 00:09 • #433546
    OHAAAA

yürü be jacksparrow kim tutar seni :))
  • MeDuSa_62 • 24 Haziran 2004 10:24 • #433552
    güzel kardeşim iroshum!!!!

çok iyi konuşuyorsun, çok doğru konuşuyorsun!! tebrik ederim