-
LP?
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRKKKKKKKKKKK!!!!!!!
-
the_distillers hanımefendi
hayret sizin gibi lp cd lerini alıp çöpe atan bi insanın onlar hakkında böyle konuşması beni gerçekten şaşırttı..sizi böyle değiştirende nedir acaba???
-
the_distillers hanımefendi
chazy_chazz sen rock falan dinlediine emin misin yoksa sırf hip-hopa olan nefret azalsın diye hip-hop iyidir güzeldir, bizi sevin diye yırtınıp saçmalayan zavallılardan mısın?
amy lee bristney'e oros.. derken sen ne diyosun. bi insanın hakkında bişeyi bilmeden nası emin konuşabiliyosun! oyuncu olmak istediğini duymuş olabilirsin... sen medyanın bazı şeyleri ne kadar çarpıttığının farkında olmayıp her şeye inanan biriysen bu kimsenin sorunu değil anca herşeye inanır kendini kandırırsın şu an yaptığın gibi
linkin parkın sadece bazı şarkılarını severim, tipler tamamen para kazanmak için bu işi yapıyolar, piyasa şarkılarla dolduruyolar albümü. ama kötü mü? hayır diil
-
Linkin Park?böghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sana söyleğim kardeşim linkin park ın ne olduğunu sadece müzik yaptığını sanan bir kaç aptal! Avril bile daha sert! Sadece dj in üstüne kurulu diğerlerinin bir b*k yapmadığı bir topluluk! Önemli olan şu ki bu rezillere bir de ödül filan veriyorlar en iyi rock dalında ! Rock mı? Bunlar anca Briney le Jennifer la pop dalında yarışşırlar orda bile kaybederler!
-
Linkin Park?
hayır dostum bu adamların sarkıları kotu degil guzel,yani en azından kulaga hos geliyo oyle diyelim. yok hepsi dj e baglıymıs dogrudur, ama sınıfta da kalmazlar yani. ben onlara karsı olan antipatinin nedenini soyligim,adamlar cok cıvıl cıvıllar bir boy band gibi gorunup cok sert muzik yapıyorlar.diyceksiniz ki bu yuzden onyargılı mı olmak gerekir,dogru dersiniz ama bazı seyleri sevmek icin kanınızın ısınması lazım bu kisilere ee boyle bi tezatda da bayagı bir zaman gerekir sevmek icin.
-
Linkin Park?
cok sert ha
deathcore falan heralde
-
lp yi hiç tanımadığın ne kadar da belli "witchking"!' avril i sert buluyorsan onu istediğin kadar dinle, ama lp hakkında konuşma. hiç tanımadığına göre onlarla ilgili yorum yapma hakkına da sahip değilsin. ayrıca senin gibi önyargılı "dinleyicilerin" kaliteli müzik dinleyicileri arasında yeri olmadığını düşünüyorum..
bu arada lp "cıvıl cıvıl" olduğu için onu boy-band kategorisine alıyorsanız kurban ya da direc-t hakkında ne konuştuğunuzu düşünmek bile istemiyorum.
LÜTFEN KULAKLARINIZLA DİNLEYİN!!!
-
niye bu kadar abartiyosunuz bu isi anlamadim linkin park kendi dalinda COK iyi MÜÜZIK yapan bir grup bunlari bir de britney veya avrille karsilastirmasaniz süper olcak yaa..adam akilli bir dinlediniz mi de yorum yapiliyor burda..ne yani sirf rap,rock(veya metal veya her ne türe giriyorsa),dj ve gitar bir araya geliyor diye de bu kadar sert cikmayin bence bu birbirine tamamen zit seyleri birbirine yakistirabilmis olmalari takdir edilmeli sanildigi gibi boy-band veya daha da alcaltici nitelikler kullanilmamali bu grup icin bu kadar cok dinleyenin de bir bildigi vardir heralde...
-
avrile laf yok! linkin park1 çok severim! baya güzel bi gruptur
-
"irossh" lütfen oku!
sen de beni tanımadan böyle bir yorum yapamazsın hayatımda pop dinlememişim sen bana avirli layık görüyosun.Lp yi de dinlemem çünkü ikisine de aynı gözle bakıyorum!İkincisi sıkı bir Opeth fanıyımdır haberin olsun.Ayrıca Korn la aynı türde müzik yaptığı söylenen bu boy-band den bir şey olmaz! Korn nerde lp nerde bir kere metal denu bile olsa dj olmaz!Ayrıca kurbanı da severim ama direc-t gerçekten (bence) garip bir grup ama her ne olursa olsun bu pazarın kalkınması lazım !