-
Bence şarkı sözleri de,müzikleri de,chester'ın o muhteşem vokaliyle duyguyu karşıdakine hissettirmesi de kusursuz...Souk buluolar bu grubu..Anlamıyorum..Kabul kelimenin tam anlamıyla metal yapmıyolar ama bu kötü müzik yaptıkları anlamına gelmez arkadaşlar.bence fazla önyargılı olmayın...
-
her müzisyene saygım vardır, hiç kimsenin dinlediği müziğe ya da gruba hakaret edilmemelidir çünkü kimsenin buna hakkı yoktur
burada problemin çıktığı nokta şudur; insanlar ne dinlediğini bilmiyor
linkin park kendi alanında kaliteli müzik yapıyor olabilir ancak bu alan metal müzik alanı değildir. ayrıca "kalite" olgusu tecrübe ve bilgiye dayalıdır. bir grubu dinleyip bunu beğendiğinizde ona kaliteli damgası vuramazsınız. uzun lafın kısası bir novembers doom ya da bir opeth dinleyicisine linkin park ı kaliteli diye götürürseniz sadece güler. Lİnkin Park metal müzik arenasında rekabete girebilecek bir grup değildir.
saygılar
-
Önyargı yok. Dinledim adamları fazlasıyla. Kafam götürmedi kapattım. Kaliteli nesi var yaa. Açık adresini ver sana Dream Theater - Metropolis 2000 divxini yollayayım da bidaha çirkinparkın yüzüne bile bakmazsın. Ha bir de şunu söyleyeyim. Ben davulcuyum ve 2 haftadır bass çalıyorum. İnanmazsın çirkinparkın davulcusundan iyi davul çaldığım zaten tartışılmaz da 2 haftada bassçılarından daha iyi bass çalıyorumdur. Hadi bakiim...
-
Chilekesh'in ve Deja-Vu'nın hiphopla uzaktan yakından bir alakası yoktur. Chilekesh Nu-Metal ve Deja-Vu Etnik Nu-Metal yapmaktadır. Nu-Metal ile hiphop arasında bir bağ KESİNLİKLE yoktur. Bahsettiğin şey rapcore oluyor...
-
onlar da popüler kültürün bi parçası
iyi müzik yaptıkları falan da yok
o turntableyi alıp techno yapsınlar
-
ya bu adamların şöyle bi anlayışı var birisi 5li den baka bişey bilmeyen gitarist ara ara tellere vuruyo Vokalimsi şeyin canı sıkılıp dur ben biraz baırıyım dio birisi sen çok baırdın ben biraz rap yapcam dio vbvb bu adamların müziğine 10.sınıf rock diesim bile gelmiyo o derece nefret ederim...
-
dusene bende vurim gelmisken durumlari mi?
aranisda kac tanesi album yapmak icin yanip tutusuyo ya da kac taneniz direkten donmus tam istedigine ulasmak usereyken? counusun ole bi sansi bile olmadi eminim.. burda onlardan daha mi iyisiniz ki burda ufuruosunuz ..birakin islerini yapmislar .. 5 liden baska bisi bilmeyen gitaristi baskalari da farketmistir eminim ..
-
adamların 'hard rock' olarak adlandırılan bişey yatığı idda ediliyor.benim anlamadığım nokta rap'e ne zamandan beri hard rock deniyor? Rap yapıyosan çık adam gibi itiraf et;ama sen çıkıp rockçıyım diyip rapçilerle düet yaparsan da nefretin sebebini aramamak lazım boşuna.Çünkü sebep sensindir.
-
adamlar süper müzik yap1yor laf demeye gerek yok istemeyen dinlemesin
-
sğı bir kültürsün
1,artık herkes farklı bir arayış içinde.yani rap rocka rock rap'e kayıyor sebebi ise artık bir metallica ya da sepultra ya da benzeri babagalli grublar kalmadı.müzikler notalar sözler artık kilitlendi.içimizde almanya doğumlu olan vardır herhalde onlar Peter Maffay'ı çok iyi bilirler ve türkiyenin ilk ve en iyi rap grubu cartelle düet yaptı.ayrıca cypress hill'in rocksuperstar diye bir şarkısı isteyen onu dinlesin.
2,LP her yıl çeşitli dallarda ödül alıyor eften püften olsaydı zaten silinir giderdi.
3,LP hiçbir zaman biz rockıyız biz rapciyiz demedi adamlar numetalci(anlayabildiysensen)4,yok abi ben numetalden nefret ediyorum diyorsan Rammstein gibi babagalli akor basan ucu bilinmedik ritim atan bir grubuda sil.
4.Chester Benington gibi bir ses bir kurt cobain'de var bir de onda.
5,şuan bu forumlarda görüp görebileceğin en fanatik LPci benim.Ve hoşlanmıyorsan dinleme,dinlemiyorsan yorumda yapma!
6,zevkler ve renkler tartışılmaz.böyle olmasaydı tek bir renge,tek bir sese mahkum olurduk.rock müzik ilk çıktığında aldığı tepkilerialıyor zamanla alışan alışır alışamayanda sesini kısar. Saygılarımala -TeUFeL-