-
konu yok
sonunda şebnem ferah'ın ne olduğunu bilen birilerini görmek güzel. onu dinleyebilirsiniz, beğenebilirsiniz, ama ona rock yapıyor diyemezsiniz. ama yukarıda allah var ilk zamanlarındaki blues vokalini devam ettirseydi iyi şeyler yapabilirdi. yazık oluyor işte...
-
konu yok
onu dinleyebilirsiniz, beğenebilirsiniz, ama ona rock yapıyor diyemezsiniz
işte tüm söylemek istediğim şey bu.....
bence de fibonacci blues vokal zamanları çok daha güzeldi.....
-
yahu
Yahu kardeşim size giren çıkanmı varki şebo yu eleştiriyorsunuz ben ondan daha iyi müzik yaparım diyosan çık yapta göreyim sizi asıl sizden bir b.k olmaz böyle salak salak eleşetiren insanlardan nefret ederim kendini beyenmiş sanki dünya sadece onların etrafında dönüyor dediğim gibi daha iyisini yapabiliyorsınız çıkın yapın şebo dan herşey olur derim ben Ve Eurovisiona katıldığınada çok sevindim.
-
yahu
şebnem ferahı eleştirmeniz için ondan daha iyi müzik yapabilmeniz gerek eğer daha iyiyseniz demolarınızı dinleyelim karar verelim bakalım
-
yahu
sonuçta temsil edilen ülkemiz kim iyiyse çıkmalı bence hem burada türkiye var olay bu askere giderken nasıl vatani görevse buda bence müzik kurallarınca aynı
-
dreamer......
scarface çok iyi açıklamış (!)
ama ben anlamadım. kral tv ödül törenine katılmakla, aşk şarkıları söylemekle rockçı olamama bağlantısını anlayamadım. şebnem ferah o törene katılırken en iyi arabesk sanatçısı sıfatıyla katılmadı herhalde. aşk şarkısı söylemenin nesi yanlış? ne isterse ona şarkı yazar. illa sosyal yaralara parmak basacak diye birşey mi var rock sanatçısının?
bakın arkadaşlar benim anlatmak istediğim rock müziğinin binbir türlü hali olduğudur. her tarz müzik de birbirinden esinlenebilir. etnik aletlerle rock da yapabilirsin. yani müziğe bakış açınızı geniş tutun derim. bazı kalıplarda sıkışıp kalmayın. şebnem ferah bal gibi de rock yapıyor. ama bu senin dinlediğin tarzda rock olmayabilir. bu şebnemin rock yapmadığı anlamına gelmez. sizin mantığınıza göre bundan 30 sene rock diye birşey olmaması lazım.
-
dreamer......
preoccupied Salak salak eleştiri diyosun sen kendin salak salak konuşuyorsun.Ben şebnemi yerden yere vururum asıl sana ne gireni çıkanı var.Benim kendimi beğendiğim falan yok basit egolarım da yok.
dreamer benim demek istediğimi kimse niye anlamıyor yahu...Şebnem sadece altdatılmış,ezilmiş kadın portesi çiziyor ya.Başka bi şey değil.Ben rock aşk anlatmaz demiyorum ki.Sadece rock gibi anlatsın bana o duyguyu versin yeter...
-
dreamer......
ben de diyorum ki şebnem bana "o duyguyu" veriyor. sana vermiyor olabilir. ben onun şarkılarını hiçbir zaman senin söylediğin anlamda dinlemedim. ama şu da bir gerçek biz türkler şarkı yaparken illa olaya aşk meşk sokarız. rock tarzında da bu biraz garip duruyor kabul. ama mesela "bu aşk fazla sana" parçasını bin kere dinledim yine de her dinleyişte aynı zevki alırım. ne anlattığını da bilmem bile.
-
dreamer......
Pekala.... ben sizin gerçekten ne demek istediğinizi anlıyorum...herkesin kaygılarını, dünya görüşlerini anlıyor ve saygı duyuyorum...amma velakin bir noktada devamlı takılıyorum....
rock dediğiniz naneyi (en sonunda söylettiniz) ne yaparsak gerçekten icra etmiş/dinlemiş oluruz? ağzımızla kuş tutsak yaranamayacağız size gibi görünüyor.....
(Lütfen küfredecek olanlar yazmasın...en azından bir kısım zaman içerisinde seviyeli tartışalım....)
-
helal olsun sana
kardeşim helal olsun sana ya kim lan bu scarface mdir starwars mudur nedir....insan krala çıktı die rockçı sayılmıyomu bıraksın bu ayakları ya ...