-
yahu
kel alaka bi sanatçıyı eleştirmek için müzisyen olunulması gerekseydi piyasada elini atsan müzisyene değerdi..saçmalama!!
athena 4.olmuş
şebnemde 5. olur daha neolcak..
ben mor ve ötesi derim..aslında bana kalırsa tarkan öyle 1 yarışmaya daha yakışırdı ama..
karete de olabilir tabi..tabi demosu varsa:))))
-
ŞEBNEM'in Eurovision'da bizi temsil edemiyeceğini söyleyenleri ALLAH'a havale ediyorum!Bu konuda tek söyleyeceğim bu...
-
ya abicim şebnem ferah kim bizi eurovisionda temsil etcek.siz iyice rock müziğin esiri olmuşsunuz.yani rock yapıyo ya tamam temsil edebilir boyle bir şeymi var...ŞEBNEM FERAH A GELENE KADAR NE SANATÇILAR VAR TÜRKİYEDE...
-
(yukarıdaki!!) yok ki şebnem ferah favori
-
şebnem ferah ın canlı performansını gördünüz mü bilemiyorum. sahnede çok iyi duruyor, o kadar ki genelde eleştirel yaklaşan ben bile eleştirme gereği duymamıştım. ama ses hayal kırıklığı arkadaşlar; tv de çıktığı zamanlarda da öyleydi ve eurovision da şarkılar canlı söyleniyor. ben eurovision a şebnem ferah ın katılmasını ülke ve kendisi açısından sakıncalı bulmaktayım. kendisi çok geniş kitlelere hitap eden, iyi şarkıları olan ve sahnede çok iyi duran biri ancak eurovision olmaaz.
-
niye olmasınki bence o sesiyle ve görünüşüyle hatta herşeyiyle harika biri
-
athena nın önerdiği isim olan(ne akla hizmetse)mor ve ötesi katılmasın da kim katılırsa katılsın...
-
teoman neyapıyor..onunkine rock dermiyiz?
-
MOR VE otesi mi aman tanrım rezil olcaz
-
bu sefer hangi kaygan deliğe girer peki..vay be şebo fanları sizi..güçlü ses falan en güzelide o..erkek olsaydım sanırım kumandadan mute seçip şebnemi izlemenin keyfine varırdım..tarkanda ısrarcıyım