Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Şebnem Ferah, Eurovision favorisi

• ScarFace • 19 Ağustos 2004 11:16 • #437222
    Ya bir ağaca sürtün ya da kaşıyacak birini bul...

:))) sustum,daha ne diyeyim koptum.
  • chazy_chazzz • 19 Ağustos 2004 12:17 • #437226
    valla bende koptum..
    Ya bir ağaca sürtün ya da kaşıyacak birini bul...
    ..bak müslüm kardeşim demek bekçim sonunda kesmiş sesini birazcık...haklı tabiii baktı garibim ezilecek aramızda...senin için yapmıştır sakın kızma ona..ayrıca divine ve scarface in söylediklerinede katılıyorum..yani söylenecek pek bir şey bırakmamışlar sağolsunlar...eurovision a ve şeboya gelince...yaa bende mor ve ötesinin çıkmamasından yanayım ki gideceklerinide pek zannetmniyorum...şebnem iyi bir aday olabilir sesi çok güçlü..rock potansiyeli var belki ama kesinlikle rock yapmıyor yani eurovisiona uygun bi tarzı var bence(hakaret etmek amaçlı yazmıyorum severim hatunu))aslında türkiyedeki diğer dandik isimleri düşününce ve athenadan sonra şebnem ferah nil k.gil gibi isimler kulağa çok hoş geliyor...bende bir yerde nilin de düşünüldüğünü duymuştum..bronzlaşır da gider artık yarışmaya:o))hehehe
  • ScarFace • 19 Ağustos 2004 15:08 • #437246
    helal olsun sana

AKILLI OL EVLADIM!!!!!!
  • No_Remorse • 20 Ağustos 2004 12:06 • #437307
    bu kadar da katı olmayın türkiyede sertab ve şebnem ferahtan başka hangi bayan sanatçının çok güclü bir sesi ve girtlağı var abii siz malınızı kötüleyeciğnize savunun hem kral tv bir özel kanal orda herkes çıkıyor ve bu işte reklam var unutmayın mtv de bir kanal bir sorun yok bence
  • offbeat • 21 Ağustos 2004 01:55 • #437401
    şebnem ferah rock yapmıyosa ne yapıyor?

şebnem ferah'ın yaptığı müzik türü nedir birisi açıklasın öğrenelim. müzik türü ile şebnem ferah'ın karakterinin bağlantısını da merak ettim.
    bi de son olarak rock müzik yaparken hangi temalar üzerinde durabiliriz onu da söyleyin onu da çok merak ettim.
  • mr_ky • 21 Ağustos 2004 03:57 • #437403
    şebnem bence hiç girmemeli. euruvision dediğiniz nedir ki! tamam. çok eğlenceli falan geçiyor ama şebnem i kim anlar orada. pop yarışması sayılır bu.

ama nil derseniz eyvallah. hem o yabancı müziklerle başladı bu işe. ayrıca biraz björk havasıda var. ülkeler hemen bağırlarına basarlar. yalana ne hacet!hem güzel hatun hemde şarkıları hoş.
  • btt2 • 31 Ağustos 2004 18:39 • #438166
    dreamer......

bence hiç kimse hiçbir şekilde yorum yapamaz şebnem tek ve en iyi
  • btt2 • 1 Eylül 2004 11:03 • #438224
    bence çok haklısın ben ondan daha üstün ve güçlü bi sese sahip olan başka hiç kimse tanımıyorum...
  • thriller • 1 Eylül 2004 13:00 • #438235
    Şebnem Ferahı eurovisiona sokacak zihniyetin ................

şebnem ferah kim eurovisiona katılacak be.eurovisionda rock bi şarkı gördünüzmü hiç.oraya eğlenceli hareketli şarkılarla katılınır.every way that ı can gibi.. şebnem ferah çıkıpta ben şarkımı soylerken sen bilmemne bilmemne bunumu soyleyecek..
  • btt2 • 1 Eylül 2004 16:50 • #438260
    şebnemede bu yakışır zaten (ilkler:) neolmuş yani bu güne kadar hiç rock şarkı söylenmediyse söylenemez diye bi kuralda yok olsa zaten eurovision favorisi olmazdı umarım eurovisionda ilk rock söyleyen şebnem ferah olur ve söylenmeye devam eder bunu kabullenemeyen zihniyette bakar kalır
    ****ŞEBO**** :))