Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Şebnem Ferah, Eurovision favorisi

• mordiken • 3 Eylül 2004 15:06 • #438458
    seninle aynı anlamda yazmamıştım ama neyyyse.zaten merak etme böyle bişeyi de yapmazlar.
    bence bu işe en uygun isim tarkan dır.
  • btt2 • 3 Eylül 2004 15:26 • #438465
    burdaki çoğu kişi güzelliği için değil sesi için şebnemi istiyo bence
  • gokcen • 3 Eylül 2004 16:37 • #438482
    güzel olduğunu söyleyen kim kuzum
  • btt2 • 3 Eylül 2004 17:20 • #438488
    ben!!
  • Lathspell • 3 Eylül 2004 22:52 • #438521
    gerçek rock yapmaya çalışıpta türkiyede tutunma şansınız maleef yok arkadaşlar. o yüzden piyasayı mutlu edecek işler yapmak zorundasınız. şebnem bence ucundan kıyısından da olsa rock temasına yakın kulvarda ilerliyo. ben severimde kendisini. ha isterdim ki bi albümünde creadle of filth coverlasın, ne bileyim yapsın o güzel sesiyle bi through the never. ama bunu yaparsa muhtemelen bi albüm daha yapamaz ve söner. bense onun sönmesindense, bu alemde sadece içindede olsa bi rock ateşi ile yola devam etmesini, ve piyasada kafası sağlam adamların varolduğunu bilmeyi yeğlerim. gitsin euroyada. pislikler güzelliğin içinde ayıklanmadan çoğalabilmek için temiz görünmeye çalışırlar. kale içten fethedilene kadar. bizde bunu yapalım.
  • neyimser • 4 Eylül 2004 00:38 • #438525
    yaa mor ve ötesini katılacağını bikaç ay önce rüyamda görmüştüm çok güzel bi şarkı söylüyolardı bi hatırlasamm rüyamda şarkı indi bana.. benim rüyalarım pek ıskalamaz ama bakıcaz
  • gitist • 4 Eylül 2004 00:45 • #438526
    xxx demiş ki:
    ya abicim şebnem ferah kim bizi eurovisionda temsil etcek.siz iyice rock müziğin esiri olmuşsunuz.yani rock yapıyo ya tamam temsil edebilir boyle bir şeymi var...ŞEBNEM FERAH A GELENE KADAR NE SANATÇILAR VAR TÜRKİYEDE...

kim bu "sanatçı"lar? özcan denizmi? ayşe hatun mu? doğuş mu? vs mi?
  • mordiken • 4 Eylül 2004 01:11 • #438530
    Allah korusun ya.inşallah çıkmaz rüyan.mor ve ötesi ni orada görmek istemiyorum.zaten benim tanıdığım mor ve ötesi yapmaz böyle bişeyi.
    tarkan en uygunudur işte tartışmayın arkadaşlar.
  • chriss • 4 Eylül 2004 03:45 • #438534
    kenan dogulu katilsin eurovision a en guzeli, tas gibi muzik yapiyo valla..
  • TurkishMetal • 4 Eylül 2004 09:17 • #438540
    kenan doğuluda oş olur yaa.müzik mantaliteside yüksek bir adam.zerrinde kral tv ödüllerinde ödül tarkana verildiğinde aslında bu ödülü kenan hakedeyor demişti.katıldımmı katılmadım.tarkan sevmediğim müziği yapsada başarısını yadırgayamıyorum.ama sadece müzik yapmak istiyor ödülle işi olmuyor.dnegesiz adamları muhattpa almıyor.müzik namına eli öpülcek insan.yarışmaya katılırsa dansları ile izleyenleri coşturur etiket var ses var söz var ama cesaret varmı onu bilemicem.