-
niye bukadar uzatıyosunuz ki sanki biz kimi istersek o çıkacak eurovisiona bence bekleyelim ve görelim!!
-
sadece bize bu hak tanındığındamı konuşmalıyız bunları.o insanlar bizi temsil etmek için oradalar.konuşmakta en doğal hakkımız.
-
ben zaten konuşmayalım demiyorum sadece uzatmayalım dedim
-
hiçbirşey dememiştim.fikrimi söyliyim dedim.uzamış oldu.bekçi sesini çıkarmıyor sana ne oluyor anlamadım.sitenin kararlarını senmi veriyorsun.yanlış birşey yapmayalım.bekçiden sonra sen geliyorsun herhalde.
-
Katılmıyorum Mor ve Ötesi Eurovision'a gitmeli
Neden mi ?
Çünkü bunu yaplıkları son albümle hakettiler.
Sözler yorum, sound bir harika Şebnem Ferah derseniz
o da iyi ama öncelik mvö nün olmalı
-
gitist demişki hangi şarkıcılar o.deniz ,a.h.onal
hayır kardeşim .ne şebnem ne de mor ve otesi siz iyice sapıttınız.rock müzik dinliyosunuz diye ülkeyide rezilmi etcez.mantık alıyomu mor ve otesinin eurovisiona katılacağını...
eurovisiona katılacak en iyi isim tarkan .ama o katılmaz doğal olarak..o zaman kenen doğulu,m.sandal gibi isimler oıloabilir...
-
niye tabiki mor ve ötesi gitmeli yeter artık eurovision pop dışında bir müzikle tanışmalı ve bunu türkiye mor ve ötesini göndererek başlatmalı
-
Şebnem Ferah eurovision favorisi
Şebnem ferahın müthiş sesi varken bence mor ve ötesi gitmemeli onların biraz daha kendini yetiştirmesi lazım...
-
Şebnem Ferah eurovision favorisi değil
bence mor ve ötesi gitmeli çünkü mvö (mor ve ötesi)
sadece aşkı değil güncel olayları da ele alıyor eminim eurovisiona katılırlarsa müthiş bir şarkı yaratacaklardır. Kendilerini ilk albümlerinden beri yeterince geliştirdiler ve geliştirmeye devam ediyorlarda onlara böyle bir imkan kesinlikle tanınmalı eurovision mvö ile tanışmalı!
-
Şebnem Ferah eurovision favorisi
sevgili likablegirl,seni anlıyorum.haklısın mor ve ötesi katılmayı haketti.ama bence şebnem bu konuda daha tecrübeli.şebnem'i sonuna kadar destekliyorum.Ama mor ve ötesi de katılabilir.Ona "hayır" demiyorum.Mor ve ötesi bunu başaracak durumda.Fakat ben şebnem eurovision'da yapamaz diyenleri anlayamıyorum.