Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

BLACKMORE'S NIGHT

• gurelcem • 28 Ekim 2004 23:38 • #442493
    Hayatımın en güzel gecesiydi!!! Nasıl da imza almayı akıl edemedim konserden sonra...
  • gurelcem • 28 Ekim 2004 23:53 • #442494
    Bu arada Blackmore "Come Hell or High Water" konserinde suyu kameramana atıyordu... Ayrıca konserin sonlarına doğru Gillan'a bakışlarına dikkat edin... O konserdeki kıyafetleri de Blackmore's Night'ın sinyallerini veriyor zaten! Bu adam da başka bir şey var arkadaşlar, gerçekten tam bir kral gibi...
  • Jon Lord • 29 Ekim 2004 19:44 • #442509
    Birde Ritchie Blackmore'la ilgili bir röpörtajda okumuştum,sanıyorum 94 senesiydi ve Blackmore şöyle diyordu :

"Mistik şeylerle ilgileniyorum.20 yıldır paranormal çalışıyorum.Bu kara büyü değil,seanslardan ve ruhsal alemle iletişimden söz ediyorum.Hep siyah giyiyorum ve oldukça sessiz bir insanım.Konuşmaktan çok düşünmeye inanıyorum.Söylenecek bir şeyim olup olmadığını bilmiyorum,bilsemde söylermiyim onu da bilmiyorum.Nereye gittiğimi tam olarak bilmiyorum, öyleyse neden insanlara kendi fikirlerimi söyleyeyim? En büyük dileğim,bir Alman şatosu yakınındaki bir kaldırım taşında yaşayıp ,Ortaçağ müziği dinlemek." peki bu röpörtaja ne demeli?
  • gurelcem • 1 Kasım 2004 16:26 • #442704
    Joe Lynn Turner'a domates atan da Ritchie'ydi diye hatırlıyorum!!! "Sahnede karı gibi kırıtıyordu, aynı Judy Garland gibiydi, böyle yapmamasını söyledim" diyordu ROLL dergisinde okuduğum bir röportajında. Sonra da Joe'nun sahnede tek başına kaldığı bir anda seyircinin arasına karışıp domates atmaya başlamış "Niye bu kırıtıyor sahnede?" diye. Joe da ağzına geleni söylemiş Fransızlara.
  • fortissimo • 2 Kasım 2004 16:52 • #442775
    Blackmore's night'i dinlemedim...
    Ama Richie Blackmore ve dolayısıyla Deep Purple,Rainbow....Bence rock literatürünün önemli adamları...ve hala albümlerini zevkle dinlerim...

Ayrıca sigara ve cep telefonunun bir konserde işi ne...Aslında insanlar bu konuda uyarı alıyorsa utanması gereken uyarılan insanlardır...Bunun kaprisle hiç bir ilgisi yok...

Blackmore Night müziğini de bir dinleyelim bakalım...
  • souls_for_rent • 2 Kasım 2004 18:02 • #442786
    geçen hafta bir fransız kanalında eski bir deep purple performansını izledim... daha doğrusu bu bir blackmore performansıydı... adam resmen şov yapıyordu... ama ne yazık performansın sonlarına yetişmişim... yaklaşık on beş dakika kadar bambaşka bir alemde uçtum... ayrıca blackmore's night'ın da birkaç şarkısını dinledim ve gerçekten çok beğendim... keşke bugün de bu adam gibi dahiler çoğalsa...
  • gurelcem • 3 Aralık 2004 16:47 • #444578
    Konserle ilgili trajikomik bir anımı anlatayım. Davetiyeli olduğum için içeri girince mecburen VIP denen o saçma bölüme oturdum. (Sonra fırladım ya ön tarafa!!!) Bir süre sonra arkama her halinden sarhoş olduğu belli olan KIRAÇ ve sevgilisi geldi! İçerde cep tel. sigara ve konser sırasınca kantinlerin kapalı olduğu anonsu yapılınca KIRAÇ ayağa dikildi ve "Oooo, Blackmore Efendi!!! Ne kadar havalara girmişsin sen böyle, susayan su da mı içemeyecek yani!!!" diye kendince anlamlı bir konuşma yaptı... Yorum yapamıyorum, acıyarak güldüm suratına karşı...
  • andresson • 3 Aralık 2004 18:00 • #444580
    Blackmore's Night dinledikten sonra o konserde olmadığım için ağladım Deep Purple müziğine pek hazzetmesemde ( çok iyi ama ben sevmem Black Sabbath varken ) ama Blackmore's Night ancak dinlenilir anlatılamaz.
  • ASPRYN • 3 Aralık 2004 21:45 • #444592
    Blacmore's Night hic dinlemedim ama Rainbow gerçekten de çok iyi.Yeni jenerasyonun Blackmore veya Deep Purple dinlemediğini nerden biliyorusunuz?
  • fibonacci • 4 Aralık 2004 10:34 • #444605
    bizim gibi azınlıklar dinliyor maalesef.