-
abileer ben yeniyim bu gossel konuya lutfen benide alin:))) her neese bence d.t. başta portnoy olmak uzere we sonda canim vokalistim olmak uzere manyak bir gruptur lutfenn kotu seyler soylemeyiniss ustelik ben oole cok konserini izlemedim we adamlarin ayrintilarinida tam olarak bilmiyorum hatta vokalin ismini hatirlamadim demin:))ama onlarin cok onceden turkiyedeki konserlerine gimiştim ve o gunden sonrada dinlemeye başlamaştim izledigim en gossel konseride metropolisli bi seylerdi onu bile hatirlamiyorum yaaa lutfen bana biri şunlari hatirlatsiin!!!!!!
-
sen bunları söyleyedur,portnoy hall of fame e adını yazdırsın bu arada.çok dar görüşlü ve cahil yazmışsın.hiç bir şeye olmasa tekniklerine saygı göstermelisin.ne bu ya..
-
DREAM THEATER SEVENLERDE ANLAMA GÜÇLÜĞÜ TESPİT EDİLDİ...
günde bi öğün dt iyi gelir sağlığa:)
!!!can!!!
-
Dream theater dünyanın en kaliteli müzisyenleri tarafından olusturulmustur. Sadece spn albumlerinde biraz çizgilerinden çıkmıslardır ancak. TOT da ki performansları dikkat çekicidir.
-
THİS DYING SOUL U DİNLEDİM VE 15 GÜN GİTARDAN SOGUDUM YAW
-
sen kulanın ustunemı oturdun???orda tas gıbı bass var be..soloları solemıyorum bıle...
-
dream theatre olduğu için sevilmez..yoksa dream theater sevilir...
-
Ya elemamların hepsi aşmış kendi dallarında o yüzden vokalleri kötü bi vokal değil ama diğerlerinin yanında sönük kalıyor bence. Onun haricinde DT iyi gruptur, severim ama insan daha fazlasını bekliyor böyle adamlardan. Canlı performansları da süperdi (4 temmuz parkorman konseri).
-
Ruh yok ruh...
-
1-Ruh yok.
2-Dinlerken yoruluyorum.Bence müzik bu kadar karmaşık bişey değil.