Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

DREAM THEATRE NEDEN SEVİLMEZ VE NEDEN NEFRET EDİLİR !!! ( DREAM THEATER SEVENLER İÇİN DEĞİLDİR BY FO

• nostromo • 26 Ocak 2006 11:31 • #492979
    heh heh şahane bir tespit. elinize sağlık. :)

bununla beraber yapılan yazım hatasını göz ardı ederek şunu söyleyebilirim:

james labrie ölmelidir. dream theater ın sevilmemesinin temel nedeni her performansın üzerine kusmakla mükellef tavırları ile ciyak ciyak bağıran, vokallerini lüzumsuz biçimde dramatize edip aha ben ve şan dersi almış bünyem diye garip iniş çıkış ve vibratolarla bezeyen bir kişilik bu müzik tarzına gitmemektedir. bu adam ya grup hakkında hiç kimsenin açığa çıkmasını istemediği çok önemli sırlar bilmektedir ya da grup ciddi anlamda işitme kaybından muzdariptir ve nasıl sabote edildiklerini görememektedirler. mesela bu gruba geoff tate ya da joe lynn turner hatta onu da bıraktım when dream and day unite adlı albümlerindeki vokalistleri olsa şahane olur kanımca dadından yinmez ama bu herif oldukça dream theater ya da theatre den nefret etmek için çok sebep vardır.
  • paradigm_shift • 26 Ocak 2006 13:05 • #492985
    Dream Theater'ı seviyorum,8 yıldır sadece müzikal açıdan değil birtakım öküzlerin anlayamayacağı derecede önemli bir duygusal bağla Dream Theater'a bağlıyım,terbiyesizim ve "dream theater s*ksin sizi" diyorum.
  • paradigm_shift • 26 Ocak 2006 13:07 • #492986
    grungeforever
    26 Ocak 2006 Perşembe / 00:33
    1-Ruh yok.
    2-Dinlerken yoruluyorum.Bence müzik bu kadar karmaşık bişey değil.

bu yoruma da birşey demeye gerek yok.nick-yorum uyumu herşeyi açıklıyor zaten.
  • paradigm_shift • 26 Ocak 2006 13:15 • #492987
    ayrıca madem dream theater'ı rahatça eleştirebilecek müzikal olgunluğa sahipsin;sevmiyorsan eğer,bu senin kendinde saklaman gereken birşey bence.infonda yazan doğruysa 28 yaşına gelmişsin ama açtığın başlığın burada 14 yaşındaki çocukların "ceza'nın *mna koyim","metalika b*k yesin" şeklide açtıkları başlıklardan bi farkı yok benim gözümde.bu lafım da andersson'a idi.bireysel oldu ama özelden atacağım mesajın yetersiz olacağını düşündüm,kaale alınmamak bazında.
  • grungeforever • 26 Ocak 2006 17:16 • #493004
    :)
    drim tietır sksin beni...Puhahhaaa.
  • grungeforever • 26 Ocak 2006 17:30 • #493006
    Drim tietır sevmeyen biriyle yüz yüzeyken de çat diye küfür edebiliyo musun yoksa sanal alem dayılarından mısın?
  • gokcen • 28 Ocak 2006 04:19 • #493124
    arkadaşım dtyi sevmene lafım yok keza en az senin kadar severim bu grubu ama bu abinin müzikal bilgisi seni fazlasıyla katlıcak seviyede,hiç şüphen olmasın,sadece eleştiriyo okadar olayı abartma kişisel hakaret boyutuna getirme,bozuşuruz
  • MeBaRT • 28 Ocak 2006 06:51 • #493126
    bende pek sevmem...sebebsiz
  • Drum_Dragon • 1 Şubat 2006 03:34 • #493274
    ben konuya girmeden önce bütün mesajları okuduğumu bilmenizi istiyorum...
    şimdiii
    lafım dt sevmeyenleredir....
    konuyu oluşturan arkadaş
    1)oyazdığın şeyi önce iyi öğren DREAM THEATRE değil DREAM THEATER dır
    aslında bu senin cehaletini ortaya koyuyor ama neyse ben devam edeyim...
    2)sen o adamların bokuna boncuk ol
    3)bir kere adamların tarzı sadece prograsive rock ya da prograsive metal değil
    onların yaptıkları müzik tarzı dt tarzıdır.
    4)parçalarında sadece rock soundları bulamazsın, jazz, etnik, ambient, pop vs. müzik tarzlarınıda ortaya koyup bir karışım sergiliyorlar ki bunu yapan ender gruplardan biridir.
    5) vokale bok atan arkadaşlara: o vokal en kalın erkek sesinden en ince kadın sesine inip çıkabilen ender vokallerden biridir.
    6)gelelim diğerlerine dream theater'ı eleştirebilmek için yaptıkları sanatı iyi anlayabilmek gerekir. bana onlarkadar kaç adet müzisyen var sayabilirmisiniz. yok demiyorum ama 10'u geçmez
    7)birde allah aşkına söyleyin bu adamları sevmeyen sübyanlar kaç yaşında ve hangi tarz müzik dinliyorlar.. sevmediklerine göre müzikten anlamıyorlar
    8), 9), 10) ...........

yeter sanırım...
  • Black_Explorer • 1 Şubat 2006 04:48 • #493275
    DREAM THEATER sevmeyen ölsün be...Bu konuyu açan arkadaşı bi yakalarsam zaten napıcamı tahmin edeniniz vardır...bu üstadlara laf eden kişiler müzisyen değil sanırım..olamaslarda ...zira gerçek müzisyenleri blesine köüleyen kişileri müziğin içnd gördükçe utanıyorum...