-
ben de sevmiyorum dt yi ama sevmiyorum diye de dolaşmadım ancak ne sübyanım ne aptalım ne ölüyüm...ve ne de başıma birşey geldi ve gelebilir arkadaşlar bEnce biraz durulun artık ya...sevmeyen ölsün ya da seven***tirsin gitsin olmaz böyle şeyler seven sevsin sevmeyen de sevmesin.....bu topici açan arkadaş eminim şu an çok eğleniyordur....BU TÜR TOPİCLERİN BAŞKA AMACI VAR MI SİZCE???
-
Bir kere bir grubu bu şekilde tartışmak yanlış.Seversin veya sevmezsin ; nedenlerini grubu , karşıt fikirli insanları vs. ezmeye çalışmadan yazarsın.Durumu argo tabirler kullanmaya , küfürleşmeye getirmek kadar abes bir durum olamaz.
Ben severim DT.Müziği yormaz , yeni ufuklar açar adeta eheh.Her eleman enstrümanına tam anlamıyla sahiptir.E her yönden mükemmeller işte daha ne diyeyim ki...
Kişisel fikirleri tartışmak da yukarda bahsettiğim şey kadar abuktur.Herkesin zevki farklıdır düşünebileceğiniz gibi...
Ayrıca DT sevenler Symphony X dinlemelidirler mutlaka.Bir de DT elemanlarının ceketlerini ilikleyecek kadar saygı duydukları Fates Warning.Dinleyin bunları.Sonra daha da derinlere inin ; Rush , Yes , King Crimson vs. DT'yle sınırlı kalmasın yani progressive zevkiniz.
-
x grubunu sevenlerin/dinleyenlerin müzikten anladığını iddia edip o grubu dinlediği için kendine bu durumdan paye çıkarmak kaç yaşındaki insanların işi,söyle de o yaşa gelince biz de öyle yapalım.
-
ya kardeşim sevmiyosun madem derdi sanamı kaldı!!!
sevmiyosan kes sesini otur!
herkesin sevmediği bir çok grup var ve kendine kalmış
dt fanlarından biri olarak uyarıyorum batıyorsun bana
-
progressive kardeşim
-
kesinlikle katılıyorum sana dt sevmeyen olsun
-
+1000
-
ben de bir kaç sarkısı dışında sevmem.çünkü çoğu şarkısı bana excercise dan başka bişe gelmiyo.melodiden ve duygusallıktan çok uzak buluyorum.tabi bu benim şahsi görüşüm.sevenlere sonsuz saygım var.özellikle rock/metal müziği sevenlere...
-
tamam öldüm.
-
bi kere mike portnoydan dolayı uyuz oluyorum o ne davul yaaa maymunluk resmen adamın solosunu izledim kullandığı 3 5 parça zil adam abartmış olayı kendi çapında resmen kıvılcım müzik market gibi çeşit çeşit zil koymuş sanki bana zilci dükkanı o fazladan tom tom ları trampetleri altoları saymıyorum bile...