-
Öncelikle Dream Theater sevenler yazmasın....
Şahsen nefret etmem ama sevmem. Dünyanın en iyi müzisyenlerinden oluşmamışlardır birde . İyidirler ama en iyi denemezler çalma konusunda. Özellikle vokallerini sevmem.
-
ben dream theater'i cok severdim. ama tool'un 46&2 sarkisini arakladiklari icin kendilerinden sogudum. sevmeme sebebim budur.
-
dream theaTER a ya aşık olunur ya da nefret edilir in ne anlama geldiğini biliyormusun arkadaşım?
şayet okuduğunu anlıyorsan neden aynı anlama gelen topiği farklı kelimelerle önümüze sunma ihitiyacı duyuyorsun..
yok şayet idrak edemediysen ne kastetiğimi her evin karşısında bir ilkokul var diyeceğim...orası öğretecektir sana..
-
sağol.
-
Ben de sevmiyorum . Hatta kolonisini de kuralım.Ayrıca J.Petrucci' de bence kendine ait bi tarzı olmayan taklit bir yetenektir.
-
Çoğu dream theater'cı zaten kitar ve klavye sololarnı karıştırır. O petrucci değil küçük o Kevin Moore.
-
bende nefret ediyorum çünkü hepiside dünyanın en iyi jazz okulu berkleyi bitirmiştir , klavyecisi abidik gubidik sololar atar üstüne bunları yaparken klavyesiyle 360 derce dönerek (hobbaaa hadi eller havaya hareketi) adamın asabını bozar , hele ki petruçi amcama gitardaki fretler yetersiz gelmektedir gitardaki tüm notaları kullanmadan attığı soloya solo demez ritm der bu yüzdende sıkıntıya girip yüzünü şekilden şekile sokar , myung kardeşimizinse aslında 7 parmağı vardır bu yüzden sanki elektro gitar çalarmışçasına rahattır , birde slap yaparki dinleyen bütün bas gitaristleri kendinden nefret ettirir , davula değinmiyorum bile ismini dahi anmayacağım yaptıkları büyük terbiyesizlik , eğitim cdsinde söyledikleride sanki çok basitmiş gibi insanın asabını bozcak niteliktedir , hele vokal pentegramın eski vokalistinin sesine benzer as i am'i dinleyen arkadaşlar bilirler ne kadar benzediğini , yani hepsinden nefret ediyorum arkadaş , işte bu yüzden dream theater sevilmez anca ondan nefret edilir...
-
legend bak sana ne dicem,sen nefret edebilirsin ama bunu genellemene gerek yok.birden çok insanın fikirlerini ifade etmeye çalışma.ayrıca bu adamlara söylediğin sözler çok saçma.senin gibiler DT nin sadece bir ya da iki şarkısını dinlemiştir ya da bir konserini falan izlemişsindir.artı bu heriflerin dream theater grubu dışında yaptığı bir çok yan çalışma var.onları dinlemeni tavsiye ederim.onlar istedikleri zaman senin dinlediğin grupların müziğini de yapabilirler,belki yapmışlardır da.adamların yaptığı deneysel müzik.yukarıda adamlara yaptığın yorumlar çok saçma.çoğu gitarist ister zor ister kolay şey çalsın tripten tribe girer,petrucci'nin soloları da ritimleri de özgündür,kendi tarzı vardır.klavyecisi dediğin adama da bi bak kimlerle çalışmış diye.hele portnoy'a hiç lafın olamaz(lütfen :) ).bir de pentagramın tarzı avrupa da dream theater'a benzetilmiştir.dream theater ı pentagram'a benzetemezsin(buna vokal dahil)!!
-
yaaa beyler sizin işiniz yok herhalde adamların tamamı kendi aletlerinde süperler ben 15 sene rock dinledim ve 5 senedirde jazz la çok ilgiliyim illaki berkeley den mezun olan adam jazz yapacak diye bişey yok M.P. son zamanlarda yetişimiş en iyi rock davulcusudur basçı da öyle gitarda . daha önemlisi herifler daha önce yapılamayanı yapıyolar ve müzikleri de rock kalıpları içerisinde son derec değişken ve ayrıca kendi deneysel çalışmalar yaptıkları gruplardar da var, ve yine ayrıca heriflerinde çok umurundaydı sizlerin burda yazdıkları aklınızı başınıza toplayın da sizde eleştirmek yerine kendinizi geliştirmeye bakın
-
ben senin dediklerini diyorum drummer 2003 işte...ama böyle saçma sapan eleştiriler geldiği zaman fitil oluyorum.neymiş yok fretler yetmiyomuş,yok basçının yedi parmağı varmış...bu ne yaa eleştirceksen doğru dürüst eleştir abi...bilip bilmeden olmadan olmaz bu işler.dimi ama??