Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

DREAM THEATRE NEDEN SEVİLMEZ VE NEDEN NEFRET EDİLİR !!! ( DREAM THEATER SEVENLER İÇİN DEĞİLDİR BY FO

• jubei • 21 Eylül 2004 00:56 • #439867
    dünyanın en iyi müzisyeni diye birşey yoktur andresson..bu kavram herkese göre değişir..ama yeteneklerini eleştirmen için senin en az onlar kadar iyi müzisyen olman gerekir bana göre..ayrıca sadece Dream Theater olarak yaptıkları şeyleri değil diğer çalışmalarını da dinleyerek eleştir illa eleştireceksen(liquid tension experiment en güzel örnektir).adamların hepsi komple müzisyen bunu kabul et.yaptıkları hiçbir şey baştan savma değil.Dream Theater i sevmeyebilirsin ama müzisyenlikleri konusunda bir kez daha düşünmeni öneririm.
  • NorMALE • 21 Eylül 2004 02:06 • #439871
    Eleştirmek için illa çok iyi müzisyen mi olmak gerekir? Bu Omletten anlamak için yumurta olmak gerekir gibi bir şey...
  • Legend • 21 Eylül 2004 09:33 • #439876
    abi ne diyorsun sen ya adamları övdüm ben , gönderme yaptım bu forumu açan arkadaşa , dream theaterdan anca çok iyi çaldıkları için nefret edebilirsin demeye getiriyorum bir daha oku istersen ayrıca pentagramın eski vokalinin sesi dehşet güzel ben dream theaterı pentagrama benzetmedim vokalinin sesi benziyor dedim söylediklerimi çarpıtmayınız "sen anca bir konserini izlemişindir koçum biz varya biz ne dtler gördük..." tarzı konuşmalardan kaçınınız neden bu kadar agresifsiniz ya rahat olun sevgili dtciler bu dengesiz forumu açanlara kızın siz , eueh yanlış anlaşıldım ya...
  • gokcen • 21 Eylül 2004 18:07 • #439916
    legendi yerin dibine sokmuşsunuz be çocukcağız övmüş dtyi daha ne istiyosunuz:)dt iyidir arkadaşlar,ulaşamayanlara; buyrun ciğerci dükkanı karşıda...
  • astharoth • 21 Eylül 2004 18:27 • #439917
    ciğerci dükkanına +1
    :)
  • kumdan_kaleler • 21 Eylül 2004 20:25 • #439930
    ya andresson sevmeyebilirsiz arkadaşım saygılar hürmetler. niçin sevmediğini söylemeyerek politik davranmışsın bunuda tebrik ediyorum(taraf toplamazsın)Ama bu politikaya sazanlama atlayıp müzikal eleştiri yapan arkadaşları hiç anlamıyorum .Heriflerin yok davul çalamıyo yok gitarist lö lö .Klavyecileri şöyle böyle demeleri yanlıştır alakasızdır.Legend sende iyi bir mecaz kullanmışsın. :))))))))))
  • andresson • 22 Eylül 2004 13:17 • #439966
    DREAM THEATER SEVENLERDE ANLAMA GÜÇLÜĞÜ TESPİT EDİLDİ...

Bu foruma Draem Theater sevenler yazmayacaktı neden yazıyorsunuz insan gibi rica ettik neyi anlamak istemiyorsunuz ??????? En azından D.T. anlam güçlüğü yapıyor bak o yüzden de sevmiyorum hehehee
  • ZamaZingo • 22 Eylül 2004 13:39 • #439967
    SEVERİM DE YAZARIM DA

onlar da pankart açmışlardı zaten ''andresson bizi sevsin,andresson bizi sevsin'' diye...Lütfen sev....
    Şaka abi şaka,d.t. yi sevmemek nasıl bişe anlayamam.insanlara onları sevmemek saçma gelir de o yüzden,sevenler de cevap vermek zorunda hissederler kendilerini...
    Onlar olmasalardı prog müzik buralara gelemeyebilirdi,uyandıriim.
  • Diseased • 22 Eylül 2004 14:17 • #439968
    ya iyide sonuçta bu sevilmeme ya da nefret edilme olayı dream theatre a ait bişi diil ki,dünyadaki herşeyde bu düşüncelere rastlarsın tabe dream theatre a garizn varsa onu bilemem..bişiin sevilmesi için dünyanın en iyi müzisyenlerinden oluşması gerekmez bence,vokalin seside sana iirenç gelebilir bazılarınada züper..yani zevk ve renk geyiine döndü üstünde durulucak bi konu diil bence..
  • psycho vocelo • 22 Eylül 2004 14:57 • #439972
    +1