-
En kicik kaptiginiz
güzelim ve deyip ayırmışsın ama onlar aynı kişiler yani şappur şuppuru ismail y.k söylüyor ... ama bende metagıcık oluyorum o adama!! birde kendini seksi sanmıyormu ... ölüyorum yaaa!!!
-
En kicik kaptiginiz
nil karaibrahimgile gıcık oluyorum,ıyy bi de kızlar onun aptal şarkılarını söylemiyorlar mı..................
-
En kicik kaptiginiz
rap,pop ve arabescilerin hepsine sinir olurum genelde.avril lavigne vb. rock yaptıgını zanneden kişiler de ayrı uyuzdur.Hepsinin ismini yazmak işkence olur zaten.
-
En kicik kaptiginiz
ıyyyk marilyn manson iğreeenç!tarz yapmaya çalışıyo..sanatçı bile denemez bi de bence şarkılarda dahi bi nezaket gerekir şarkı sözlerinin müstehcen konuları alması hiç hoşuma gitmiyo..50 cent mesela..başka kral tv de çıkan yeni yüzler ve seslere ne demeli! iğrenç yani ölün tabi onlar sanatçıdan sayılmıyo ama..
-
En kicik kaptiginiz
ismail yk sonra petek dinçöz bu ikisinden beteri olamaz bence
-
En kicik kaptiginiz
yazdıklarınız sanatçımı???
-
En kicik kaptiginiz
yazdıklarım santçı değil ama gerçek anlamda sanantçı diyebileceğim insanlara gıcık kapıyorum demek onlara ve emeklerine saygısızlık olur
-
En kicik kaptiginiz
m.manson a laf yokkk arkadaşlar lütfen laf yokk
ama gökhan özen deince böghhhh geliyo yani...
-
En kicik kaptiginiz
ben björk e uyuz oluyorum, daha dogrusu sesi ve görüntüsü rahatsız ediyo beni. iç gıcıklayıcı bi sesi var, ben katlanamıyorum ona. görüntüsünde de rahatsızlık verici birşeyler var tam tanımlayamıyorum ama..
-
En kicik kaptiginiz
bence en gıcık blue elemanları hepsi ayrı ayrı gıcık