-
En kicik kaptiginiz
GÜLLÜ AMAN ALLAHIM GÜLLÜ EEUUGHHYY!!! BÖÜÜÜ
-
En kicik kaptiginiz
kesinlikle,sonuna kadar ve şiddetle katılıyorum!anca klip çeksin,kameraya poz atsın.
-
!!!!!!!!
teşekkür ederim :))))
3 Doors Down'a uyuz oluyorum
Lan ßen ßu adamlar için öLürüm . eminim sen ya Cradle of fiLth midir ne zkimse onu dinliyorsundur . ya da petek dinçÖz. hacı sen ne yaptın ya ? 3 doors dOwn Loser qißi ßi şarkı mı var ? yOksa sende eziklik mi var ? çekemiyOr musun adamları a.k ? :) ayrıca O sanatcı oLmuyOr ve gıcık oLunacak ßir sanatcı varsa o da . . . mehmet Ali ErbiL dir . tabii kendi kendini sanat dünyasına sOkarak sanatcı qißi qözükmek için iyi para yediriyOrdur ama :) şarkıcı oLarak derseniz . Britney Spear ... ßöööööööööğaelaeaoplğsdak cc_baran yanImda oLsaydın üzerine atLardım ßunu unutma :)
-
En kicik kaptiginiz
rocan boker
-
En kicik kaptiginiz
ben harbiden limp bizkite kıl oluyorum herifleri hiç sevmem ...
-
En kicik kaptiginiz
eline mikrofon alan herkez kendini sanatçı zannediyor ama olmazki gerçeksanatçıları görmek istiyoruz..manisalı arkadas n güsel konusmussun nez,gülşenve türevlerine gıcık oluyorum.
-
En kicik kaptiginiz
müzik yapıyorum deyip müzik yerine bedenini pazarlayarak para kazananlardan nefret ediyorum!!
-
En kicik kaptiginiz
aynı müziğin sözlerini değiştirp her yıl albüm çıkaran manken bozması şarkıcılardan...
-
En kicik kaptiginiz
İBRAHİM TATLISES!!!!oldum olası sevmedim bu adamı,sevemedim..enteresan..
-
En kicik kaptiginiz
kendim (evet tırnak içindeki "sanatçı" halimle)