-
En kicik kaptiginiz
dream theater başından beri bunu yapıyor abi,kompleks yazıyorlar parçalarını çünkü her biri virtüoz ve hoca. zaten bu yüzden kaygıları olmaz gibime geliyor. çoğu grubun coverlayamayacağı parçalar yazıyor olmaları kıllık da olabilir tabi :))
-
En kicik kaptiginiz
cok merak ettim su Dream Theatre'yi... Burada sadece MTV ve VIVA oldugu icin bu grupla ilgili bisey duymadim
acaba gidip CD'sinimi alsam
arkadaslar, bana cok tanilmamis ama kaliteli gruplarin/sanatcilarin isimlerini yazin, biktim artik hep ayni seyi dinlemekten
-
En kicik kaptiginiz
Baran bazı insanlar öyledirler ki virtiöz de olsalar "bakın işte ben buyum haddinizi bilin" tavrına ve kompleksine sahip olabilirler ki bazı parçaları sırf kasış parça olsun diye yapılmış bu belli bence!yani senin dediğin "kimse coverlayamasın" diye ki bence bu "kıllık" da bir nevi kompleks!
-
En kicik kaptiginiz
dream theaterın solisti banada hoş gelmiyor ama bence çok iyiler
-
En kicik kaptiginiz
Popa Chubby
Vinnie Moore
Paul Gilbert
Dave Weckl Band
Vital Information
George Benson
Johnny Lang
Leon Parker
Liquid Tension Experiment(DT dinleyen bunu da bilir)
Loreena McKennit
Sister Hazel
Spyro Gyra
Stretch
-
En kicik kaptiginiz
sanatçımı ??? düşünmek lazım...
-
En kicik kaptiginiz
dream theater'i coverlamak yürekten çok daha ötesini ister,bu açıdan herkes uyuz heimdall :))
lindsay "Awake" isimli albümlerini almanı tavsiye edermi DT'nin.
94 çıkışlı bir albüm ve en iyi dönemleri olduğunu söyleyebilirim
11 tane süper parça var ama kafanda netleştirmen için aynı anda bi on kez dinlemen lazım çünkü başta çok karışık geliyor.
A Change Of Seasons ve Images And Words de sonra gelmeli..
-
En kicik kaptiginiz
sende okadar iyi ol gir komplexe abi,adama bak ya biri iyi çalıyor diye bu kadar kıskanılır mı..her konser öncesi alt gruplardan dt dinleseydin dt,dt olmazdı zaten..
neyse bende böyle adamlara kıcık oluyorum işte..
-
En kicik kaptiginiz
valla bence once in alive time,hatta videosunuda izle ve eğlen derim,ama anketlere sorarsan scenes from memory der
-
En kicik kaptiginiz
herkese tesekkürler, yazdiginizin cogunu dinlicem
sanirim bu beni MTV/VIVAdan uzun süre uzak tutacak :)