-
benim en gıcık olduğum 'kıraç'
bazı insanları eleştirmek için öncelikle en az onlar kadar bir şeyler yapmak gerek. iğren demek belki şöyle kullanılmalıdır: yaptığı müziği dinlemeyi tercih etmiyorum. ama iğrenç neye göre kime göre? bu cevabı bu başlığın altına yazdım ama sözüm oturduğu yerden üç beş tane rock albümü dinleyip de çevresindeki insanların beğenilerine göre kendi müzik anlayışını şekillendirmeye çalışan bir kısım dar görüşlü, "Rock: distortionu bol yüksek sesli bol alkollü müzik" düşüncesine kapılan arkadaşlaradır.
yanılmayın, aldanmayın, kanmayın....
-
En kicik kaptiginiz
marilyn manson o şimdi asker şarkısını söleyen kadın mahsun kırmızıgül ve alişan ı da unutmamak lazım..(bi röportajda alişan 'erkekler kadına el kaldırabilir..döver de sever de'gibi bi laf söylediğinden beri temelli tiksiniyorum ondan..)
-
En kicik kaptiginiz
sanatçı olanlara zaten gıcık kapmam ben. dandik dundik(s*kindirik) şeyler yapıp "müzih yaptım, holeyaeğü!" diyenlerden nefret ederim. Misal: Petek dinçöz, serdar ortaç, 50 cent(5 para etmez aslında:), ohoo bitmez bu liste, sabaha kadar yazarım.....
-
En kicik kaptiginiz
Britney spears gereksiz bi hatun güzelde olsa bari avril falan yine neyse onların sanatçıyım ben die bi tavırları oldunu duymadım ama bizimkiler çok daha vahim bence, orasını burasını açıp şarkı bile söyleyemeyen tipler hangi birini sayalım Yavuz Çetin ölmüş gitmiş BU MİLLET ADAM OLMAZ!!
-
En kicik kaptiginiz
KKKKIIIIIRRRRAAAAÇÇÇÇÇÇÇ
-
En kicik kaptiginiz
ulan dedim bunların neyine gıcık oluyo dedim.sonra bi baktım,konuyu okudum,haaaa dedim anladım gıcık olmuyomuş seviyomuş dedim,sonra dödüm dedim ki buna,bu böyle olmaz dedim.o da dedi ki nası olur o dedi.ben dedim ki şöyle olur dedim.izah ettim.yaaa işte böyleyken şöyle.
-
En kicik kaptiginiz
yavuzun geri geleceğini bilsem topunu öldürürdüm.