-
En kicik kaptiginiz
aaaaaa unuttum ya pardon..sanatçı dediğin için buraya yazmamam gerekiyodu ama affedin dayanamayacmmm...TEOMANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
-
En kicik kaptiginiz
Teomandan kicikmi kapion yoksa dinlememimi tavsiye edion anlamadimmm
-
En kicik kaptiginiz
sanatkar arkadasımız kardeşimiz hülya avsara(!) gıcık oluyoruuum!!!
-
En kicik kaptiginiz
creed e edicek küfür bulamıyorum!
-
En kicik kaptiginiz
burcu güneş'e gıcık oluyorum
-
En kicik kaptiginiz
raple yakından uzaktan ilgili herkese gıcık oluyorum
-
En kicik kaptiginiz
Sen ne diyorsun yaa ne kıskanması?saçmalama Allah aşkına kimi niye kıskanayım sanki benim böyle dünyaca ünlü bir grubum var ve dt bana rakip bende onlara bok atıyorum!
yaa burada kendi fanı olduğu grupların cahilce ve çocukça avukatlığını yapan insanlar niye her seferinde karşıma çıkıyor anlamadım gitti!
bi de sen "böyle adamlara" yani benim gibilere gıcık olmaya devam et bence en hayırlısı bu olur benim ve benim gibilerin de senle işi olmaz zaten! sanki bizde senin gibilere bayılıyoruz,akıllı adam kalmadı memelekette Allah Allah yaa!
-
En kicik kaptiginiz
acilen nefret et!ve uzaklaş oradan...
-
En kicik kaptiginiz
petek dinçöz ve courtney love bana sinir harbi yaşatmaya yeter!!!
peteke müzikal anlamda ve kişisel courtney love iyi müzik yapmasına rağmen bazı kişisel nedenlerden dolayı kıl oluyorum....
-
En kicik kaptiginiz
en cok sezen aksu... her sarkıda da trip atılır mı yav? tamam hepimiz duygulanırız ama bu kadar da içine dönük, kapalı şarkılar yazılmaz ki... hiç anlamıyorum...