-
En kicik kaptiginiz
espriyi de yapıştırmışsın hemen, affetmemişsin..
-
En kicik kaptiginiz
ya ben limp bizkit, manga, sum41, kara davut(adam anadolu rock yapıyor klibini izleyin sesi kısın arkada slayer çalıyor adam heatbang yapıyo sanarsınız izlerken gülmekten karnım ağırmıştı valla :D:D:D:D:D)
-
En kicik kaptiginiz
ismail yk ya ve şu şapur şupuru söyleyene(gerçi pek sanatçı sayılmazlar ama!)
-
En kicik kaptiginiz
system of a down ve yanısıra ırkçılık/faşizm/bölücülük yapan her tür müzik insanından müzikalite olarak ne kadar iyi olursa olsun NEFRRRETT EDERİM.
-
En kicik kaptiginiz
system of a down kadar denyo bir grup zaten olamaz . nefret ederim onlardan. irkçilikla falan alakasi hiç yok. adamlarin 2 canli perfonmasini izleyin anlicaksiniz. zaten onlari sanatçi olarak ele almak saçma . sanatçi olarak en kicik kaptiklarim progressive metal yapan tüm gruplardir. herifler nasi çaliyo oyle kicik olmamak elde degil=)))))))
-
En kicik kaptiginiz
S.O.A.D. 'dan ve Kaan(duman)'dan nefret ederim...
-
En kicik kaptiginiz
kıraç ve murat göğebakan
-
En kicik kaptiginiz
ibrahim tatlıseks'dir..
yaw ibocum kusra bakma yüzüne söliyemiyorum bari burda söliim dedim!!
-
En kicik kaptiginiz
eren kömürlüydü ama hatasini telafi etti:PpPpP
-
En kicik kaptiginiz
şahsen ben popçuların rapçilerin hepsine gıcığım
ama özellikle gıcık olduklarım snoop dogg..birde adını hatırlamak bile istemediğim şu justin timberlake'in senorita klibindeki uyuz zenci çocuk hani baterinin başına geçen varya o işte herif tinercilere benziyor..ayrıca bayanlardan şebnem ferah ve gwen stefani çok kıl hatunlar...bence bi hatun sanatçı Sandra Nasic veya A perfect circle'in eski basçısı olan hatun gibi olmalı...