Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

En kicik kaptiginiz "sanatci" kimdir?

• oqz • 8 Şubat 2005 22:31 • #450045
    uucar ne güzel sölemiş ööle:)))

ben sanatçılara gıcık olmam.zaten gıcık olduğum insanlar gerçekte sanatçı olmayıp sanatçıymış gibi geçinenler!

evet chazy haklısın çok güzel söylemiş cidden zaten aralarındaki en büyük fark gerçek sanatçıların 'müzik' sanatçı gibi geçinenlerinse 'müzük' yapıyor olması..

ama ben eminem ve benzerlerine gıcık kapıyorum, şu ana kadar hiçbir şarkısını dinlemediğim için (miğdem ve kafam dayanamıyor) biraz çekimserim çünkü adamlar alanlarında belki de en iyileri..
    neyse zaten siz de sadece gıcık kaptığımızı sormuşsunuz...
  • testament • 9 Şubat 2005 09:00 • #450111
    En kicik kaptiginiz

patronum
  • cc_baran • 9 Şubat 2005 09:43 • #450114
    En kicik kaptiginiz

kulağı olmayan,sesi olmayan,müzik bilgisi olmayan,ritim duygusu olmayan,yeteneği olmayan,medya tarafından inatla sanatçı diye lanse edilen ve müzikten bi b*k anlamayan zavallı insanlar tarafından benimsenen her geri zekalıya gıcık olurum. bununla kalmaz uyuz olurum,kan hücum eder beynime,sinirle dolar alayına sövdükten sonra yatar uyurum.
  • amino • 9 Şubat 2005 10:02 • #450118
    En kicik kaptiginiz

dün akşamm abim sağolsun 50 centten iğrendimm..
    hattaa kussasım geldii..
    bööööğğğrtttttt!!
  • raistt • 9 Şubat 2005 18:01 • #450236
    En kicik kaptiginiz

bu forumu açan dosta selamlar

tabii ki britney spears!!! asrın hatası karı ya.bi de seksi falan seçmişler yazıklar olsun şu medyaya ne diyeyim ki daha.. daha var da boşverin şu britney bi düşsün gözden de en azından sesi gırtlağı olan bi tip geçsin yerine..yazık günah ya..ne abi bunlar erkeklerin yıldızı mı şarkıcı mı çözemedim kaç yıldır...

ooh be rahatladım..
  • hödö hödö hey • 12 Şubat 2005 10:54 • #450832
    En kicik kaptiginiz

avril
  • gwen_b • 12 Şubat 2005 15:29 • #450859
    En kicik kaptiginiz

ben bunun anketini yapmamış mıydım?
  • rushdm • 12 Şubat 2005 20:22 • #450914
    En kicik kaptiginiz

petek dinçöz
    hande yener
    rafet el roman
    blue
    britney spears
    mtv'de yayınlanan daha buyumemiş,ses mes olmayan, sex objesi,britney spears vari iğrenç kızlar adlarını bilmiyorum bisuru var ama...
  • the_distillers • 12 Şubat 2005 20:45 • #450915
    En kicik kaptiginiz

kesinlikle avril lavigne
  • manisalı • 12 Şubat 2005 22:32 • #450928
    En kicik kaptiginiz

Petek Dinçöz, Nez, Gülşen vücutlarını sergilemekten kaçınmayan ördek sesli penguenler! Erkeklerden özür dileyerek (!) söylüyorum ki, RTÜK bunların kliplerini yayından KAL-DIR-SIN!!