Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Can Dündar Ne Yaptı Öyle?

• Serpent_King • 4 Ocak 2005 13:37 • #446484
    Eelmaa senin bu forumun başından beri yaptığın şey ortalığı kızıştırmak ve böyle türlü türlü laflar sokuşturmak.Lafları da nasıl anlıyorsun bilemiyorum.Telefon açıp küfür etmek gibi bir niyetim olsa sana o telefonu buraya yazdığın için kızmazdım dimi ? sadece işi kişiselleştirebilecek bir hareket olması yüzünden küfür örneğini , başkası filan gocunmasın diye de tuncayla beni örnek verdim.Yine de senin gibi acayip laflar söylemiyorum...
  • nesya83 • 4 Ocak 2005 16:21 • #446488
    araya girmek istemem ama, yapmayin yaa..elmanin niyeti kötü degil ...olay kizistirdigi felam yok...bis kizmak için bahaneler ariyoruz gibi(: telefon olmasa bile burda konustukalrimiz lafta kalmasin diye yazili bisiyler iletilebiilir...bunu yapmaktaki amaç o kisilerde farkindalik dürtüsü yaratmak..
    lütfen sakin olalim....kalp kirmak kolay...konuyla alakali tartisilsin sadece yaa, güsel konular çünkü..öff ne biliim, hava soguk zati üsüdüm
    ..
  • STERN • 4 Ocak 2005 17:25 • #446495
    bende cezmi ersöz hastasıyım buna emin ol..ama onunda aşk yazılarını yazdığını biliyosundur ve eelmaa ya can dündar aşk yazıları yazan bi eleman diye küçümsediğini hatırlıyorum ...tabi ki adamlar edebiyatı kullanacaklar..

aynı kefeye koyduğum yok ikisini ama genel bakışta ikiside aynı görüşü savunduğunu anlayabilirsin umarım...

nihat genç konusundada yorumsuz kalman beni üzdü... o da mükkemeldir buna emin olabilirsin...

neyse ya bu kadar uzatmanın bi anlamı olduğunu sanmıyorum...
    baksana nerelere geldi konu.. ama ne olur bu kadar ön yargılı olma iyi veya kötü can dündarda sol yazıyo cezmi ersözde sol yazıyo..beni çeken bu zaten onların yazılarına...

böyle değerler zor bulunuyo bukadar kolay iplerini çekmeyelim(tekrar söylüyorum şu anda sadece bir özür borçlu can dündar)
  • kessc • 4 Ocak 2005 21:08 • #446512
    nihat genç konusundada yorumsuz kalman beni üzdü... o da mükkemeldir buna emin olabilirsin...

memleket hikayeleri ve leman daki yazıları harika ...

son kitabını okuduysan bi zahmet messj atarsan sevinirim umarım oda güzeldir

konu dışı :) ama olsun kusura bakmayın
  • Ktulu • 5 Ocak 2005 01:38 • #446543
    Telefon açıp küfür etmek gibi bir niyetim olsa sana o telefonu buraya yazdığın için kızmazdım dimi ?

Boşver olm bırak kendi kendine takılsın o burda :)