-
maNga iyi
linkin park tan alıntılamalar olduğu doğru ama adamlar sırf in the end ya da sırf numb coverlamamışlarki.kendilerindende bişeyler var.zaten insan müziğini yaparken kendindende bişeyler katıyo.bu istem dışı olan birşey
-
şu ortadaki "n" niye büyük?
-
yapma!!herkesin derdi para şu piyasada,,ilk derdi!!müzik..2.planda bana kalırsa.ne kadar doğru tartışılır tabi ki de ama... tamamen duygusal yani..;)kimse istemez ama.. işte..
-
Alintiladiklari gruplarin muzigine de tavirli oldugumu dusunecek olursam mangaya daha bir tavirli oldugum sonucuna variyorum. Ne soz var ne de enstrumantel ustaliklar. Ne demek istiyorlar? Felsefeleri ne? Kadin cizmek falan? Ya ne bileyim. Muzigin az biraz icinde olan azicik anlayan adamlarin icine sinecek bir yanlari yok. Isim olayi tumden rezalet! Kisisel fikrimdir... Seveni sayarim tabe...
-
ne tür müzik yapıyolarmış
-
Soru saf ve ogrenmek icin yoneltilen bir soru mu?
-
gayet güsel ama bazi sarkilarinda rapin ayarini fazla kacirmislar
birde ben olsam ilk olarak bir kadin cizeceksin'i secmezdim
gayet kötü bi sarki kemanlar falan olmamis
ama iz birakamnlar unutulmaz'i cok begendim
gitarlar biraz daha ön plana ciksa daha iyi olur
ha birde o gözlüklü gitariste (adi denizdi yannis hatirlamiyosam) selam söyle ben konserede gitmistim telivizyondada cikmislardi
garip biseye benziyodu
ilginc kisilik.,.begendim yani:)
onca yazdim bak ins. bu elestriler bosa gitmiyodur
-
1. Tarzım değil
2. Para için kendilerine yazık ediyorlar
3. Linkin Park'a özentiler
4. Başka Tarz ile daha başarılı olurlardı
5. Ben onlara antipati besliyorum çevremdekilerde benim gibi düşünüyo (yakın arkadaşlarım)
-
Ben onları Alman Lisesinde izlemek zorunda kaldım.
Grup hakkındaki yorumlarım isterlerse kaale alırlar isterlerse almazlar. Söyleyeceklerim izleyicilerin gözünden kaçmıştır ama ben orda bulunan biri olarak bunları gözlemledim.
Öncelikle konsere konser başlamadan 20 dakka önce gelinmez, gelinse bile orada çalışan ses teknisyenlerine kıllık çıkartılmaz. Manga'da sadece bass gitarist efendi gibi işini yaptı. Kendisine saygılarımı sunarım, çünkü işini adam gibi icra ediyor. Vokalin, gitaristin ve davulcunun ağzı var dili yoktu. Dj arkadaş yanlarında çalışan kendi ekibinden insanlara ağza alınmayacak küfürler etti. Hatta davulcu ile tartıştı. Bir albümün bu kadar insanları değiştireceğini bilmezdim. Ben sizi albümden öncede biliyordum arkadaşlar. Kimseleri kandırmayalım. Öncelikle kendimizi.
Son olarak DJ kılıklı arkadaşım orası spor salonu orda sigara içilmez, içilse bile yerlere atılmaz.
Ha yaptıkları bu müzik tutar ama teenage grubuna çalarlar. Konserden sonra gitmeyip sizden sonra çıkacak grupları da izleme lütfunda bulunsaydınız asıl seyirciyi görürdünüz. Ben şahsen bu saatten sonra bir yerde çıkıp çalmaya başlasam, albüm yapsam grubumla gelecek vaadeden bir müzik tarzı seçerim.
Altyapıyı verip bilgisayardan verip üstüne pick-up ile scratch atmak üstüne power akorlarla gitar çalıp araya davulu ve bass'ı sıkıştırıp üstüne rap yaparmışçasına şarkı sözlerini okumak BENCE ve çoğu kimsece MÜZİK olarak algılanmıyor. Gerçi kime göre neye göre. Belkide Manga'ya olan bu anti-patimiz Linkin Park gibi takılmalarındandır. Kendi tarzınız olsaydı sizde bir özenti olmayı bırakıp bir idol olsaydınız. Ha ne dersiniz.? Hoş olmazmıydı?
Menajerinizide bir ara değiştirmenizi öneririm. MUTLAKA...
-
aptal bir grup,neye göre eleştireceğim müziğe göre,çok kötü,berbat,tiknisç...
bir baran klasiği daha -100!
Çocuklar iyi..Çok daha iyi olacaklar..