-
bnce tam tamına bir lp özentisi olup(grup elemanlarının görünüşünden davranışına hatta vokalistin mikrofon tutuşuna kadar benziyorlar), iz bırakanlar unutulmazı da fena coverlamamışlar hani. fakat ben kendi adıma linkin park ı seviyorum dinliyorum ve onların türk versiyonuna da ihtiyaç duymuyorum. herşey olduğu gibi ve orjinalliğiyle güzel arkadaşlar!! bunları onlara ilet chutluck ama nasıl ileteceksin? o bir yana sonra cevaplarını bize söylersin heralde =) bu arada manga japon çizgi film veya roman sanatı anlamına geliyor.
-
kılım eet bunu biliyorum çünkü beni kıllaştıran sizin jenerasyonunuzda müzik hakkında at gözlüü takıp eleştiri yapmaya uğraşan kitledir.arkadaşım yaş tabii ki çok önemli değil ama bundan iki sene sonra ne düşüneceğini kestirebiliomusun.ya da bugün nefretle baktığın müziği dinlemeyeceini kestirebiliyor musun ?olay da burda kopuyor zaten
-
sorulacak tek soru var
hehehehehehhe...Ayakta alkışladım seni valla.
-
kisisel goruslerim 1)klip igrenc otesi sanki elektro gitarist bass calarm1s gibi gosterilmis.. ya bana bu dünyada elektroyu bas gibi calan bi adam gosterin? hadi animasyonu yapan insan keriz ,gruptaki gitaristler bu aptall1g1 gormuyolarm1 acep? 2)tamamen linkin park taklidi parcalar, icine türk müzigi motifler konmaya cal1s1l1p taklit ozelliigi kapat1lmaya cal1s1lm1s, türk müzigi motifinden kast1m kemandan m1 yoksa turn table dan m1 c1kt11n1 anlayamad1g1m ezgi.. 3) parcan1n icine rap gibi birsey koymalarini gereksiz buluyorum (zaten bu yeni tür hardcore-rock-numetal gruplar1nda tiksindiim bi ozellik) 4) gitarist o grupta nap1yo anlamad1m? apartman1mdaki 10 yas1ndaki eline gitar almam1s cocuga power chord basmas1n1 oretttim elektroda,cocuk mangan1n parcas1 ne basit diyerek gozumun onunde cal1yo art1k, ve gitariste tavsiyem kad1koyde mühürdar müzik merkezi var sahilde oraya bi gitsin solo atmay1 orensiz parçan1n içine biraz nagme kats1n biliyosada sorun yok zaten
5) bateristleri 4-4 lük ve 4-2 lik rtim den baska bisi yapm1yo zilleri kullanm1yo hatta hicbisi kullanm1yo bi tam tam bi hayhet goturuyo isi 5) vokal icin bisi demiyorum rap yap1yo daha ne diim 6) turntable c1 arkadasa bi diyecegim yok üzerine düsen gorevi yerine getiriyo zaten, 7)klipte bass c1 arkadas1n boynuzlar1 fazla uzam1s kesmezse ispanyada matadorlar1n kars1s1nda gorebiliriz heran onun d1s1nda bass gercekten iyi bas1yo diebilirim... bunlar tamamen kendi düsüncelerimdir saka bi yana grup lp ozentiliginden vazgecip kendi müzigini yaparsa cidden basar1l1 olabilir, basar1lar1n1n devam1n1 diliyorum..
-
valla benim burdan sormama gerek yok isteyen kendilerine mail atsın cevap yazıyolar sağ olsunlar iyi adamlarmış özellikle de yağmur( bilenler bilmeyenlere kim olduunu sölesin :P) sizi harbi kaale alıyo yani ferman pek adam yerine koymuyo sanırım :)
-
manga yaptıınız ture rock diyorlar
ama gitaristiniz klavye calısyor o ne bicim rock grubu coook kotusunuz suan sizin yerinizde bi park veya direc-t cok unlu olabilirdi
-
tamam bende şunu sorcam
naber? nası gidiyo?
-
manga ya sorarım,bir ayşeniz var mı leyn sizin?? çizsende çizemezsin.
Ayşem'e...
-
numetal nebir abi?beni bi aydınlatın
-
yine mi
dün açıklamıştım ama senin için bidaha seve seve
bak şimdi canım kardeşim metal=demir demiri alırız ve NUri-METin-ALi ltd ye veririz ki işlesinler. krom kaplatırsan da cr metal olur veya kr metal
kr metal yani kuruş metal kuruşlar tarihimiz boyunca hep metal olarak basılmıştır. banknot olan kuruş olmaz düşünsene kocaman kaat para 3 kuruş ediyo
ilk önce moral bozar bu halkın alım şevki kalmaz
umarım tatmin edici bi açıklama olmuştur.
saygılar