-
pek hoş olmasa gerek
-
iiler ya!! tabi ki bi LPyle karşılaştıramazsın ama..bi ilk buralarda,,albümlerini beğenmemek normal!!!çünkü eminim ilk oldukları için albümü biraz olsun yumuşatmışlardır "başkaları"!! burda hep aynı şey olmuyo mu zati?! ilkler hiç yansıtamıyolar kendilerini!!istemeseler de kısılıyo bişiler..<satış uğruna!!> maNga ilerde daa iyi olucak >bence>!!! :))))
-
tabi zaman göstericek bunu ama piyasa kaygısı ola rock gruplarını desteklemiyorum...
kalın sağlıcakla..
-
maNga iyi
bence cc_baran mangayı baya bi hafife almış.bence son zamanlarda çıkan en iyi gruplardan biri.hele bence türk potansiyeli için.tabi daha çok başındalar ama bence bu kadarı bile iyi.crimson curtains albümü yok piyasada çıktığı zaman bence bu cevabı en iyi insanlar vericek.zagada canlı performansta ferman baya sağlamdı.ve ayrıca manga sanırım daha önceden limonda çalıyodu bence zaten sağlam bi grup olmasa koray can demirle düet yapamazlardı
-
maNga iyi
:)))
ne gerek var böyle bayat ve saçma bir yaklaşıma, "albümü yok", ulan ben metallica'ya da söverim, onlardan iyi olmam lazım bunun için.
nasıl bir zihniyet, nasıl bir bakış açısıdır anlayamıyorum, yazık be yaw.
ferman arkadaşımın abisi, 3 sene önce konuşmuştuk abim bar programına falan başladı diyodu ben orkestrada çalarken, takip etmemiştim, böye bir anda her tarafı doldurdular ama ben yine kendi yorumumu yaparım.
manga'yı hafife almışım. hele bir bekleyelim bakalım zaman ne gösterecek, sonra tekrar konuşuruz.
valla üşeniyorum daha fazla yazamayacağım, hail hitler.
-
maNga iyi
bende manganın iyi olduğuna katılıyorum.bence besteler sağlam.ve duyduğuma göre eurovisiona manganın katılması yönünde söylentiler var.umarım manga katılır.çünkü yaptıkları müzik kendine özgü
-
maNga iyi
çünkü yaptıkları müzik kendine özgü
yorumu bilenlere bırakıyorum.
-
maNga iyi
'çünkü yaptıkları müzik kendine özgü'
iLginçtir...hiç üşenmedik we GoogLe da 'linlin park özentisi' die bi arama yaptık arkadasLarLa sonuçLarın iLk 7 si manga iLe iLgiLi !!!İnsanLarın çoğu özenti oLdukLarını düşünüyosa bunda bişi var demektir we bu durumdada özgünLükten söz etmekte biraz saçma !!!
-
maNga iyi
yaptıkları müzik kendine özgü mü? güzelim ülkemizin türk sanat müziği ve halk müziği dışında kendine has ürettiği hangi müzik türü vardır allah aşkına soleyin bende bu foruma bidaha yazı yazmıyım...
-
maNga iyi
Ayşegül sen hala soruyomusun mangaya..kaç ay oldu ya :))