Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

maNga'ya sorular

• Unknowledged • 21 Ocak 2005 01:37 • #448132
    Manga ha sonundaistedikleri oldu adamların meşur oldular hatta moda oldular mor ve ötesinin tahtını sallıyor bu aralar manga farklı sound u ile piyasada istediği yeri buldu hakettiler mi onu bilemem ama adamların başından beri amacı buydu tarzlarını sevmem dinlememde ve manga da umrumda değil benim için bir kayıp değil ama bir kazançda değil manga ya acııyorum bir konuda manga modsı geçince ne olacak heralde bahçelievler feedback e geri dönerler artık limon da yok kendilerine bir bar bulup geçici şöhretlerinin verdiği bir mutlulukla çalmaya devam eder ler herhalde sevenler dinlesin onlara karşı herhangi bir sözüm yok dinlemeye devam edin ama müziği moda olsun veya da ortam yapmak için dinlemeyin kendinize yazık edersiniz buda bir tavsiyedir nasihat değil!
  • what_tha • 21 Ocak 2005 01:39 • #448133
    manga mıdır tangamıdır sorsana onlara neden yaşıyolar??
  • coke-man • 21 Ocak 2005 13:25 • #448139
    sanırım türkiyedeki yobaz zihniyetin kafasına vura vura bişeyler anlatmak için ;P
  • _DoGu_ • 21 Ocak 2005 14:33 • #448145
    lan milletin mesajlar1 neden sildiniz. adam gibi içlerinden gelenleri söylemisler iste.
  • nuri • 21 Ocak 2005 17:21 • #448149
    arkadaşlar aranıza tekrar katıldım biliyorsunuz argo dolu bir mesaj yüzünden 2 gün ayrı kaldım sizden bana katılanları destekliyorum ve teşekkürler mesajın silinmesi hiç hoş değil ayrıca manganın bende albümü var ben sadece bir yorum yaptım şarkıları güzel
    burdan garaj bekçisine teşekkürler beni tekrara kabul ettiği için bundan sonra devam etcem yeni konularla yine gündeme gelmeye çalışcam
  • DJ GADOHA • 21 Ocak 2005 19:20 • #448161
    mühim olan onların tatmin olması elbet bir kitleleri olmalı birşeyler yapıyorlar ben sadece teknik bir eleştiri yaptım çünkü bu işin içinde 20 yıldır varım herkezin mutlu olmasını istiyorum gençler mutlu olmalı gülmeli gerisi önemsiz.Düşmanlık çok kötüdür birbirinizi üzmeyin .
  • Lindsay • 22 Ocak 2005 01:10 • #448193
    Ben CD'yi aldim ve hic pisman olmadim, sarkilarin cogu hosuma gidiyo
    Ayrica üyeleriyle e-mail'lestigim oldu, cana yakinlar, cok basarili olacaklarini saniyorum
  • craSSa • 22 Ocak 2005 11:24 • #448208
    Manga yuvaa yapmış söğüt daaaalınaaaa ammaaaaan...
  • hardquake • 22 Ocak 2005 14:45 • #448217
    manga sen nerden çıktın hayatımı zindan ettin allah belanı versin :((( ağlamak istiyorum yeter...
  • Kaiser • 22 Ocak 2005 15:40 • #448218
    Şu yukarıdakileri baştan okuyunca garaj.org"un giderek yozlaşarak popçu kültüre doğru kaydığını görüyorum ben ve bir iki kişi dışında adam akıllı eleştiri yok..Diyinki elektroları sönük davullar bas rap söylerken çok nefessiz kalıyor.Ufff ne bileyimperformansları zayıf yok iğrenç falan tamam adamlar süper değil ama eleştiren arkadaşa sormak lazım Türkiye"de son 100 yıldır bu 2004 e kadar alternatif bu kadar kalkmasaydı siz hala Müslüm dinleyecektiniz birileri kendini bu işe adamış ADAM gibi saygı göstermek lazım haddini de bilmek lazım.Captain Hookta athena Heavymetal çalarken hanginiz dinliyordunuz şimdi nescafe karşıtı rockn coke düşmanı artist oldunuz birileri onları buraya getirmek için debeleniyor.AKILLI olun!!!!!!!!!!!!