-
Manga ile ilgili fikrini söylemekten çok BENİM üzerimde yoğunlaşan arkadaşlar, neden bunu yaptığınızı bana ya açıklayın ya da başka türlü bir yol bulalım. amacınız bana ders vermek, bir şeyler öğretmek mi? Eğer öyleyse rica ediyorum uğraşmayın benimle. Kibar kibar konuşun herkes gibi. Ya da direk "Mangayı tiksinç buluyorum" yazın ve kurtulun, bana neden karışıyorsunuz? Kendimle ilgili eleştri isteseydim onu da yazardım
ya sen bakma..bazı arkadaşlar sanki albümler yapmış milyonlar satmış gibi yıllarca uğraşıp zar zor albüm yapan insanlara çatıyo..
not:tünel konusunda hala aynı fikirdeyim ona göre :))
-
valla güzel kardeşim olmamış.. çok kötü bi kopya diyoruz. hatta klibi çıktı mı aha linkin manga diyoruz :) ayrıca klipteki kadın da travesti gibi.. ;)
-
bence manga müziği bıraksın,öyle bi albüm yapmak çok zor olmasa gerek , bi kere linkinpark gibi (linkinpark tam boyband oldu) yani kopya , vokal çok kötü.zaten vokali iyi olmayan bi grup olmaz bence en azından ben diğer elemanların yerinde olsam kötü bi vokalle çalışmazdım. bana biraz da pazarlama gibi geldi.kukla gibi kullanlıyorlar bence.orda amaç prodüktörün para kazanması tamamen kandırmaca.yani bence öyle.popüler müzik endüstrisinin oyunu!!!!!!
-
Para kazanmak için bu kadar denyoluğa değer mi? diye sor.
-
işin kötüsü manga açısından herşey güzel onlar yaptıkları şeyi seviyordur muhtemelen ama dışardan bakıldığı zaman olay öyle değil tamamen produktorler ve medyanın rant olayı...zaten manganın esas(ilk) amacının çok para kazanmak olduğuna inanmıyorum çünkü türkiyede ciddi düşünen metal gruplarının ilk amacı bir albüm çıkarabilmek para kazanmak daha sonra...tabi sadece piyasa olmak içn çıkmış grupları buna dahil etmiyorum onlara kıl oluyorum ayrıca...
-
thriller, tamam haklısın Tünel konusunda ama ben onlardan değilim tamam mı? :)
Bu arada destek için teşekkür ederim.
Kimse beğenmek zorunda değil herhangi bir grubu ama en azından gösterilen çabayı takdir etmek güzel bir davranış olur bence.
Bir de açıklamam var, kralcılık falan yaptığım yok, neden bunun yapmam "gereken" bir şey olduğunu farzetmiyorsunuz?
-
nuri bence mesajını sil ve bir daha böyle şeyler yazma.
-
maNga
spr! bn Lp dinliyorum ve tarzlar hmn hmn aynı(yuh bea Lp yle amatör bi numetal grubu aynı mı!! dienler olabilir ama bn yaptıklları müzik çeşidinden bahsediyorum:))beğendim açıkçası ama rap in ayarını biraz düşürseler güsel olur,olsun şimdide güzel :))))))) çok başarılı
-
nuri espri mi yaptın yahu? Nasıl mesaj o öyle? :)
O kadar da abartmayalım ya.
-
maNga
Ayşegülcümm :))
Yapman gereken birşey oldugunu belirttiğin için ve ciddiye almayan arkadaşları da boşver diyerek soruyorum :)
Manga nu-Metal yaptıgından emin miymiş :)
Ve şunu da eklemek isterim.. Linkin Park a benzetiliyorlar ve genel olarak duydugum eleştriler hep olumsuz yönde.. Kendilerini geliştirebileceklerinin bilincinde olduklarını düşünüyorum, daha iyisini yapan varsa çıksın, başarılarının da artarak devamını diliyorum.. dediğim gibi bu da bir başarı...
Ayrıca seni de özledim arkadaşım :)