Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

maNga'ya sorular

• Holy_Bastard • 12 Ocak 2005 18:41 • #447465
    Bence rap'in ayarını azaltıp gitar rifflerine daha fazla önem versinler.Böyle olursa çok güzel olur...Tebrik et!!!!
  • cc_baran • 12 Ocak 2005 19:29 • #447469
    aptal bir grup,neye göre eleştireceğim müziğe göre,çok kötü,berbat,tiknisç...
  • chutluck • 12 Ocak 2005 22:52 • #447489
    ay canım benim nasıl da dikkat çekmeye çalışırmış, aman da aman :)
    Tamam yavrucum abartma işte, herkesin iyi-kötü fikrini sordum, yazılan her yorumdan sonra bir şey bulursan olmaz ki. Ciddi bir proje bu, geyik olsun diye sormuyorum ben.
    Evet arkadaşlar devam edelim...
  • düşyılmaz • 13 Ocak 2005 00:34 • #447510
    sevgili baran ,bir başka ankara konusunda müzik babbında anlaşamamışstık, bilmem okudunmu cevabımı, ama kardeş, bu maanga mıdır, çamış mıdır, hakaten iyi değil be :)

sen bilirsin sanıyorum, manga nın bir kaç başka anlamı vardır ;)
  • ScarFace • 13 Ocak 2005 09:51 • #447514
    manga'ya soor bakalım zorlamı yapmışlar o şarkıları::? bu adamlar müzik düşmanı bea...En azından biz buyuz desinler...diyebilmeleri için bir tarzları bir şekilleri şemalleri olmalı.Ne gitarı gitar ne davulu davul...Sor bakalım kendileri tatmin oluyormu yaptıkları "ŞEY" 'den
  • blackened69 • 13 Ocak 2005 15:50 • #447552
    berbat abi o ne ya... solistde ses yok zaten, ayrıca rap mi yapıyorlar ne yapmaya çalışıyorlar belli değil... hadi yaa böyle müzik olmaz arkadaşlar...
  • cc_baran • 13 Ocak 2005 20:25 • #447589
    ehehehe :)))

bana sigara vermeyin...
  • ShAdOw_WoLf • 13 Ocak 2005 22:59 • #447604
    bişi sorcam..grubun isminin anlamı nedir_?tamam müziğiniz zaten tarzım değil ama isminin çok farklı bi anlamı var ve grubun adı olarak seçmeleri çok saçma ve manga kelimesini boşu boşuna kullanmışlar....klibi izledim belki bi anlamı vardır diye ama uzaktan yakından ilgisi yok..hatta manga grubu resimleri eledkten sonra son 2 kişinin resmi kalmıştı 1 tanesi göndermedi,grupta diğer kişiyi seçtiler...o göndermeyen kişiler çok yakın dostlarım ve göndermemelerinin sebebi gerçekten manga çiziyor bu kişi ve grubun bu ismi boşu boşuna ve yersiz kullandığı için çizimlerini göndermedi..ilk başlarda grubu savundum ve tarafsız baktım ama bi süre sonra çocuğa hak verdim..'manga' kelimesini resmen lekelemişler....tabi sen başta görüşlerimizi ve yorumlarımızı sormuşsun iletmeni istediğimiz bişi olup olmadığnıda sormuşsun..şunu ilet:madem grubun adı manga,adam gibi klip yapsınlar...
  • chutluck • 13 Ocak 2005 23:54 • #447619
    Manga ile ilgili fikrini söylemekten çok BENİM üzerimde yoğunlaşan arkadaşlar, neden bunu yaptığınızı bana ya açıklayın ya da başka türlü bir yol bulalım. amacınız bana ders vermek, bir şeyler öğretmek mi? Eğer öyleyse rica ediyorum uğraşmayın benimle. Kibar kibar konuşun herkes gibi. Ya da direk "Mangayı tiksinç buluyorum" yazın ve kurtulun, bana neden karışıyorsunuz? Kendimle ilgili eleştri isteseydim onu da yazardım.
  • cc_baran • 14 Ocak 2005 00:05 • #447620
    Ya da direk "Mangayı tiksinç buluyorum" yazın ve kurtulun

bunu yazdım ama kurtulamadım. yazdıklarım bana gösterdiğin tavıra fazlaca nazik bir cevaptır.

bu arada silinen mesajım chutluck'ın tavrına cuk oturan bir cevaptı,teşekkürler.