-
'D' ve 'T' harflerine biraz daha dikkat edilebilirdi güzel olmamış klip parçasının ana melodisi çocuk korosu parçalarına benziyor son nota farklı olabilirdi animasyon eski teknikle yapılmış gene ana melodideki 'icarratın içinden' tonu olmamış 16 -17 yaş grubunu yakalayabilir başarmalarını isterim kötü bir niyetim yok ama beğenmedim prodüksüyonu ben yapsaydım inanın çok daha iyi olabilirdi mixaj da ayrı bir kötü olmuş ses seviyeleri dengesiz o kadar reklama daha iyi birşey olmalıydı
-
Bak işte böyle yorumlar ne kadar güzel ya! Olumsuz ama en azından Manga'yı eleştiriyor, beni değil :)
Teşekkür ederim.
Dilekcim, canım benim :)
Ben genel olarak müzik türlerine isim konmasına karşı olduğum için nu-metal mi değil mi bilmem :) Ben hepsine toptan "müzik" diyorum ve hoşuma gideni dinliyorum şahsen :) Ama tabi sorduğun soru onlar için güzel bir soru,hatta eleştiri.
Bu arada ben de özledim, Tünel'deyim hergün, gel istediğin zaman.
-
Ben de ayynen öyleyim.. bu yüzden çok da eleştirildim.. bence de sadece müzik dinlerim.. ayırmam..
neyse :)
bu arada tamam canım.. tünele geldiğimde ararım seni.. :)
-
ulan yüzyıldır söylüyorum bu site çoluk çocuk sitesi.müziiin m sinden anlamayan yobazlarla dolu burası.millet sadece klip üzerinden yorum yapıyor.bi albümü dinleyin.ayrıca bu adamlar demek ki yapmak istediklerini yapmışlar.bi şekilde seslerini duyurdular.niye böyle forumlar iki ay önce yoktu?çünkü bu salak pop kültürü çocukları daha bir aydır manga ismini biliyorlar da ondan.herkes kendi işine baksın.boş yere çene aarıtmayın.ben seviyorum adamları.bitti.
-
:) çok iyi yaa.. Kesinlikle katılıyorum sana..
Ama çoluk çocuk sitesi kısmı hariç.. o kadar çok emek vermiş insan var ki burada.. genel konuşmamak lazım..
-
çok iyi değiller(kişisel zevkim üzerine yazdım)
-
bence kesinlikle berbatt.. başta dergilerde orda burda reklamlarını gördüğümde umutlanmıştım ama tam bi hayal kırıklığı.. kesinlikle lp taklit edilmeye çalışılmış ama hiç olmamış.. bence taklitçilik yerine özgün bişeyler yapsalardı çok daha iyi olurdu. eminim kendileri gibi özenti bi sürü dinleyicileri olacak ve medyada her tarafta başarılıymış gibi gösterilecekler. hatta başladılar bile.. ama ben yine de bu ülkede kaliteli müzik dinleyenlerin de fazlasıyla bulunduğunu ve onlara hakettikleri değeri vereceklerine inanıyorum. özentilere de söyleyecek bişey yok zaten...
-
süpersin irem ya.......
taklitçş manga!! taklitçi manga!!! taklitçi manga!!!
:p :p :p :p
-
çok ezdiniz acıdım ya .)
-
hay o normal yorumu yazan klavyeni öpeyim coke-man :)