-
bence kral türkiyenin mtv'si olsa ne güzel olurdu.
bir de yurdum insanı türkiye jackass programı da yaratırdı. ne güzel olurdu(ama hayal)
-
zaten farkındaysan kral tvde dwmlı arabesk yayınlanıyor.arada sırada kafalarına eserse rock çalıyolar ama pek fazla değil.ben zaten kanalı takip etmiyorum we sevmiyorum da.öyle kalitesiz bi kanalda yayınlanmaması belki de daha iyi...:)
-
En iyi örnek: Mor ve ötesi Kral tv ye çıktı bu sene.Bundan;eski Mor ve Ötesi hayran kitlesi hiç memnun kaldımı?-Hayır. Neden?-Çünkü yeni sevenler eski müdavimlerinden baskın çıktı grubu sahiplenip ösentiliğe getirdiler işi.
Mor ve ötesi kral tv ye klip yayınlatarak adını duyurdu ama dinleyici kitlesinin kültür seviyesi düştü.Grubu bilen çok oldu da ne oldu?Kalitesi düştü MVÖ dinleyen kitlenin..
Aynı şekilde Manga da Kral TVde.Yani KRAL TV'yi kamyon şoföründen tutun pazarcı,manav,usta,yaşlı,genç,o,bu,şu,ne olduğu belli olmayan başı boş 'gülüm,bilmemnem' hitaplarıyla alt yası olarak yavuklularına sevgi mesajları yollayan,her kesimin islediği bi kanalda çıktı.Sonuç daha fasla dinleyen ama hepsi faso fiso insanlar...Ama direc-t belli şekli şemali,genç bi isleyici kitlesi( yaşlıların kafası götürmüyo saten:) )ve kültür seviyesi olan farklı kitlelerin islediği,kaliteli MÜZİK kanallarında çıktığı için Manga kadar bilinmiyo.Direc-t AZ OLSUN AMA ÖZ OLSUN politikasını uyguluyo...Helal olsun!Aç göslülük yapmıyolar..
Demiştim ben burda bi forumda.soru bensiyodu.İyi bi örnek olabilir bence bu konuya da..
-
ya kötü müzik dinleyen insana metal dinletmeye ne gerek var?? biz de onların yaşadığı dünyada yaşıyoruz ama hayata bakış açımız farklı sadece... yani içlerinde olsa, eğilimleri olsa kral tv'ye ihtiyaç duymadan da bu müziği dinleyebilirler... bu tamamen onların bu müziği dinleme gereksinimi duyup duymadıklarına bağlı... ben metal dinlemeya ilk başladığım zamanlarda milletten mp3, cd falan dileniyodum adeta... öğreniyodum, soruyodum... "aa kral tv metal ya da rock yayını yapmıyo o zaman ben dinleyemem" gibi bişey söz konusu olabilir mi? bırakın onları kendi dünyalarında ibrahim tatlısesleriyle yaşasınlar...
Metal müziği severek dinlemek ayrıcalıktır!
-
y-a-y-ın-l-an-a-m-a-z!!!saçma cünkü bacaklarının milletin ağzına zokan bi' vj in sert bi' anonsla Rock-metal anons etmesini hayal edemiyorum!!
hadi ettim...kral tv ye para verecegine parayı baska türlü değerlendirsinler...nerden biliyim albüm cıkarsınlar bize yol gosterecek calısmalar yapsınlaar!!di mi??????
-
Ya ben anlatamıyorum ki derdimi...
Arkadaşlar,asıl siz açgözlüsünüz,olsun kamyon şöförü DirecT dinlesin,olsun bıçakçı abi Hüso,MVÖ dinlesin,belki sevecekler ve rock müzik böylece Türkiye'de oldukça artacak,eğer çok dinlenirse,kral tv piyasa olduğundan,arabeski bırakıp rock klip vermeye başlayacak,ülkemiz bi tv kanalına daha sahip olmuş olacak.
Allalla olumlu düşünün?!
The Wolfram
-
hocam kısacası kral tv nın canı cehenneme en kısa cevap budur. yayınlanmasın yaaa kral da hıc bır metal- rock klıp ıstemıyorum .
-
saçmalama be kral tv izleyen topluluk bi yandan pentagram dinlerken öbür taraftan ibrahim tatlıses dinler o zaman ben şahsen hazmedemem o kocaman topluluk zerre kadar bizimkilerden anlamaz ve onları da popüler kültüre kurban ederler mor ve ötesine baksana
-
saçmalama be kral tv izleyen topluluk bi yandan pentagram dinlerken öbür taraftan ibrahim tatlıses dinler o zaman ben şahsen hazmedemem o kocaman topluluk zerre kadar bizimkilerden anlamaz ve onları da popüler kültüre kurban ederler mor ve ötesine baksana
aynen katılıyorum ve mor ve ötesinin gidişini hiç iyi görmüyorum ve üzülüyorum o kesimle aynı grubu dinlediim için..
-
Baba burda kim ne derse desin bence sen haklsın yani niye Kral TV bi MTV gibi değil ki bence müziğin her tarzına açık olmalı ama bizim milletimiz keko ondan kral tv de bu büyük keko kitleyi kaybetmemek için böyle bir yol izliyor bence