Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock-Metal müziklerin klipleri neden kral tv de yayınlanmaz???

• skuld • 10 Nisan 2005 02:00 • #459712
    HardrocK,
    aslında çok iyi anlatmışsın derdini.
    bence dürüst olmak gerekirse metal dinleyen kesim diğerleri tarafından dışlanmış olmaya alıştı.hep sorunlar yaşamamız ve bütün duyguları müzikte bulmamız bizi metal müzikle birleştiriyo zaten.belki de biz bize bu sorunları yaşatmış insanların gelip de bize güç veren,duygulandıran müziğimizi dinlemeye hakkı yok diye düşünüyoruz.
    belki de bizi farklılaştıran müziğimizi paylaşmak istemiyoruz.hatta bir başka metal müzikten hoşlanan arkadaşımıza bile yeni keşfettiğimiz ve beğendiğimiz grubun ismini vermiyoruz.bu daha çok farklı olayım la ilgili birşey;ben bilsem yeter...
    biz de farkındayız ki aslında önyargılar kalksa,bu müzik diğerleri tarafından da beğenilir,o zaman da piyasa metal müzik olur.o zaman bizi özel yapan müziğimiz olmaz.
    bu metal müzik ve metal müzikle ilgili herşey için geçerli.
    örneğin giyim tarzı...şimdi mor ve ötesini kral tv de dinleyip beğenmiş olan bir genç kız,mor ve ötesi araştırmasına girer.internet sayesinde kolayca da bulur.bu arada mor ve ötesinin tarzına yakın diğer grupları da keşfeder.sonra bu kız siyah giyinmeye de başlar.metalci de olur.özenti deriz.
    aynı şey garaj için de geçerli bence.ben garajın eski üyelerinin sıkça belirtiğini gördüm,o da şimdilerde garaja özenti,müzikle pek de alakası olmaya insanların takıldığı...garajda bu tip insanların artmaya başladığı kolayca belli oluyor zaten.ben garajın müzikten anlayanlara ait olmasını istiyorum.sadece bi kaç kişiden öğrendiği bi kaç grupla buraya gelip üye olan,sonra edindiği bilgilerle metalci olarak geçinen insanların sayısın artmasını istemiyorum.çünkü gerçekten yüzeysel,basit,düşünmeyen ve müzik sevdasını üç beş ayda unutucak tipler onlar.garajı onlarla paylaşmak istemiyorum.metal müziği de onlarla paylaşmak istemiyorum.çünkü metal müziğin felsefesine uymayan kişiliklerin uyuyormuş gibi gözükmesine ama aslında bomboş olmasına sinir oluyorum
  • Kaiser • 10 Nisan 2005 19:49 • #459762
    BENCE DREAM TV den gerisi yalan zaten bildiğim kadarıyla genel yayın direktörü frekansında sunucusu ŞAFAK yani tarza açık alternatif bir kanal Hiphop rock elektrobik metal POP yani bence Amerikada MTV bizde Dream TV ????
  • zennon • 10 Nisan 2005 21:58 • #459786
    bence yayinlanmamali zaten,her kanalın bi vizyonu var zaten,belli bi kitleye hitap ediyo.tamam,sonucta müziği rock ve pop gibi kesin cizgilerle bölemeyiz,ama yine de pop ve rockın anlattıkları farklı,hissetirdikleri farklı,
    yani kanalları da ayrı olmalı,cok merak eden kraltiviyi bikac saniye zaplasın,
    ayrıca bu sekilde düsünerek tamamen piyasa müziği yapmaya baslayan ,eskiden cok daha kaliteli müzik yapan gruplar var,bkz. mor ve ötesi,
    adamların ilk albümlerini dinleyen var mi aranizda,mutlaka vardır,ilk albümlerindeki kalitenin her albümde biraz daha düsmesine karsilik , onları dinleyenler gittikce arttı.
  • onr • 10 Nisan 2005 22:10 • #459788
    Mis gibi Dream TV var ne kralı. Birde kral para alıyormuş bu işte ha :) benim grubum olsa, kral bana para verse yinede yayınlatmam orda
  • somhain • 11 Nisan 2005 06:29 • #459844
    rock müziği rock müzik yapan zaten herkesin dinlememesidir. bazı şeyler az olduğu için değerlidir. herkes rock dinlerse rock ,pop olur. farkın kalamazsa sende herkes gibi olursun. bunu kaldırabiliyorsan zaten kral tv nin şuandaki formatı sana yeter. arayışa girme özüne dön.
    kral ına
  • a_TAZMANİA_a • 11 Nisan 2005 09:46 • #459848
    somhain bence çok haklı katılıyorum o zaman her önüne gelen rock müzik yapmaya kalkar ve bu müzik dalınıda kaybedebiliriz riske girmeye ne gerek bence böylesi daha iyi... Tabi yayınlanmamasınında dezavantajları var (klipleri bulmak zor oluyo...) ama avantajları daha çok derim ben ...
  • FranticDrummer • 4 Mayıs 2005 10:24 • #463872
    Arkadaşlar saçmalamayın lütfen.Tabi ki bende aklı olan her metalic gibi kral tv den nefret ediyorum ama,Pentagramın Anatolia albümünün ilk çıkış parçası Anatolia,ilk defa Kral tvde yayınlanmıştı.Ve yine Kurbanın ilk çıkış parçası olan "yalan" yine ilk kralda yayınlanmıştı.Hatta müzik ödüllerinde aday gösterildi.Yani çıkıp çıkmama olayı kral tv ye kalmamış,o grubun prodüktörünün kral tv ye para verip vermemesine kalmış.Bu tüm müzisyenler için böyledir.Klibin yayın hakları satılır.Alınır bişekilde yayınlanıcak kanalla anlaşmaya varılır.Yani bu konu gerçekten saçma bi konu.neyse eyw..
  • berry88 • 4 Mayıs 2005 21:09 • #463974
    heralde beee o neymiş öyle düşünsenize özcan deniz izzet yıldızhan veeeeee mor ve ötesi şebnem ferah ya da demir demirkan acayip olurdu beee
  • ReFLeKS _GİTAR • 19 Mayıs 2005 00:48 • #466779
    kral metal yayınlasın kafamı keserim.
    para wersen yayınlamazlar.
    :))
  • cc_baran • 19 Mayıs 2005 00:52 • #466781
    Arkadaşlar saçmalamayın lütfen.Tabi ki bende aklı olan her metalic gibi kral tv den nefret ediyorum

aklı olan metalic....o da iyimiş