-
Mtv Mi??Yani sence mtv rock ve metal müziği çok mu veriyoo??mtv aranbiden başka bi b..ok vermiyoo vallah arada sırada piyasa avril falan onlara rock diyosan o başka..Ama dream tv şu aralar fena değil inşallah bozmaz...
-
anıl sadece şunu dicem türkiye de arabesk we pop daa baskın kabul etmek lasım
-
kral tv turkiyeniin geniş bir kesimine hitap ediyor,bu kanalı ev hanımları,öğrenciler,çocuklar, gibi çok çesitlilik gösteren topluluklar izliyor..kanalın ayakta durması icin arz talep olayına dayandırılması gerekir,ulkemizde henuz rock ,metal muzik dinleyicileri coğunlugu olusturmadığından,kral tv gibi bi kanalda bu tur kliplerin gösterilmemis olması gayet doğal.sunu da ekleyeyim rock yaptığını söyelyen turklerin (ya da pop rock)cogunun klibi bu kalanda var.Ayrıca cok merak ettim;kral da rock metal yayınlanmıs olsa bile,ulkemiz gencligi bu tur kanaldan mı öğrenecek bu muzikleri...Bence sacma bir talep olur...eğer kralda böyle yayınlar yapılırsa turkiyenin yarısı metalci olmus demektir..doğru durust bir metal ,rock kanalı bile yokken kraldan bunu istemek yersizdir.
-
Ama Kral tv de hiç yok anladın mı ben o yüzden neden bi mtv kadar bile olamıyor demek istedim
-
marilyn manson ınki gibi klipler olsa bi de piyasada biz nerde izleriz acaba?? neden bu gençlik avrupa ya amerikaya gidip yaşamak istiyor sanki?? alın size iyi bi neden abi....dream izlemeye çalışın hiç yoktan var bi şeyler yüxexes de falan.. saygılar
-
doğru valla millet yüxexes güven erkin erkal takılalım zaten başka çaresi yok şahsen ben türkiyenin büyük bi bölümününde metalci rockçı olmasınıda istemezdim o zaman bu kadar mevzuyu nerden bulcaz dimi!!
kral seyredenler bırakalım takılsınlar..ne mevzu yani onlar bizi takıyolar mı acaba???
-
Arkadaşlar Kral Tv ye parça yaptım. Para bulup noterleteyim buraya yazacağım arkadaşlar...
-
sadece konuyu baslığını okudum şimdi sizleeeri güldürüyorum
4 sene önce bizim evde kral tv dışında müzik kanalı yoktu hergün gece 12den sonra kraltv izlerdim belki geceleri düzgün bir klip çıkar diye yazan arkadasta izlesin çıkıyomu görsün birde neden kralfm de ironMaiden,Slayer ,pentagram blid guardian,marduk,megadeth vs çalıyomu diye merak eden oldumu sanki kral tvde bulutsuzluk ve kurban klipleri çıkıyo gibi
-
kral tv yi izleyen kişiler arabeskçi ya da vj lerin dötünü basını görmeye çalışan insanlar orda rock klplerini ne işi var bu konuda dream tv yi tek geçerim ondan başka müzik kanalı izlemiyorum
-
Kral Tv türkçe pop ve arabesk için kurulmuş bi müzik kanalı... şimdi orda ne arasın Children Of Bodom - Everytime I Die videosu ??? bence mantıksız abi ya pfff... MTV 2 var uyduda onu izle :D