Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock-Metal müziklerin klipleri neden kral tv de yayınlanmaz???

• bluestar • 29 Ocak 2005 19:13 • #448883
    parayı bi kenara bırakın rock grupları da bizim gibi düşünüp kasten vermiyorlar kliplerini bu tip kanallara yayınlanmasın diye...
  • HardrocK • 29 Ocak 2005 21:09 • #448902
    hiçbir roc-metal grubunun haftalık 5,000$ - 10.000$ gibi bir ücreti tv kanalına ödemesi mümkün değil.Orası müzik kanalı altında Bir ticarethane çünkü.

Abi iyi,hoş söylemişsinde,piyasaya yeni çıkmış adamlar nasıl veriyor bu parayı?Sence popstar Abidin'de , Benim babam işçi memur Nihat Doğan'da (!) , veya bunun gibi piyasaya yeni çıkmış kişilerde 3-4 ay kliplerini yayınlatacak para var mı???

The Wolfram
  • oqz • 29 Ocak 2005 21:38 • #448905
    ya abiler ablalar(!) kesinlikle ve kesinlikle rock ve benzer nitelikteki şahaserler kral tv de yayımlanmamalıdır zaten nedenlerini siz saymışsınız bi de düşünsenize kızın biri önce -hani ingilizce ya- petek dinçöz ün şarkısını söylüyor (adını öğrenme zahmetine katlanmadım) sonra sözlerimi geri alamam ı söylüyor valla yazık olur...

saygılar..
  • shrine • 29 Ocak 2005 22:39 • #448918
    Aslında bu olaya daha farklı yaklaşmak istiyorum ben;
    Düşünsenize bir,günde 1-2 saat alternatif müzikler olsa(rock-metal-rap vs..) kral tv ve türevi(mmc,flash)gibi gereksiz gördüğümüz kanallarda hiçte fena olmazdı.Sonuçta rock-müzik yapan gruplar,müzisyenler ve onlara albüm çıkartan müzik yapımcılarının amaçları para kazanmak değilmi?öyle olmasa albümlerini democd ya da internet aracılığıyla dağıtırlar amme hizmeti yaparlardı.
    Bu grupların ve müzisyenlerin daha iyi koşullarda yaşamaları ve üretmeleri için kitleler tarafından tanınmaları ve dolayısıyla para kazanmaları gerekmezmi sizce?
    Tabii Ferhat güzel ardından pentagram abes olurdu ama ayrı bir saatte yayınlansalar bence fena olmazdı?Böylelikle bizde P2P(dc++,kazaa) programlarında harıl harıl video klip aramak zorunda kalmayız :)
  • Single_FACTOR • 30 Ocak 2005 01:35 • #448924
    Abi iyi,hoş söylemişsinde,piyasaya yeni çıkmış adamlar nasıl veriyor bu parayı?Sence popstar Abidin'de , Benim babam işçi memur Nihat Doğan'da (!) , veya bunun gibi piyasaya yeni çıkmış kişilerde 3-4 ay kliplerini yayınlatacak para var mı???

Nihat doğan altına Hummer Jip alabiliyorsa demekki varmış...
    birde her öyle anam babam memur diyene aldanma sen...
    Bu piyasada nekadar para döndüğünden haberin varmı senin?
    Mesela Gülşen bir gözlük firmasının sadece reklamında oynamak için 300,000$ isteyebiliyor.emin ol o kazandıkları parayla bırak 3-4 ay değil 3-4 sene bile yayınlarlar hatta üstüne para bile kalır...
  • heimdall • 30 Ocak 2005 02:10 • #448928
    Abi bi de şu var adamlar piyasa da tutma olasılığı yüksek olanlara para döküyor çünkü kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez!
    Halkımız ve aslında genel anlamda toplum aptaldır bu sosyolojinin en bilindik konusudur!toplu halde bilinç zayıflar neyse!
    insanlar anlayamıyorlar kaliteyi çünkü kalite zor anlaşılır mesela bir jazz müziği bir bluess'u bir klasik müziği herkes anlayamaz rock da öyle o yüzden garnti olsun diye plak şirketleri parayı bu savsatalara döküyor iyide yapıyor Allah muhafaza bir de rock müziğe sarsalar sadece görüntüsünü alıp içini boşaltacaklar ki bu aslında yaılıyor dünyada Türkiye içinse hala fazla yok çok şükür!
  • thriller • 30 Ocak 2005 03:38 • #448940
    para para para para para para para para para para para para para para para

para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para parapara para para para para para para para para para

yeterlimi
  • heimdall • 30 Ocak 2005 03:41 • #448941

hehe sen diğe yazılara bakrak söylüyorum sanırım bizlerden yaş olarak büyüksün o yüden şöyle diyorum;
    abi biz sabahtan beri ne diyoruz!:)
  • nesya833 • 30 Ocak 2005 03:55 • #448942

canım penguen olup toplu halde intihar etmek istedi nedense :D
  • HardrocK • 30 Ocak 2005 10:22 • #448944
    Tabii Ferhat güzel ardından pentagram abes olurdu ama ayrı bir saatte yayınlansalar bence fena olmazdı?Böylelikle bizde P2P(dc++,kazaa) programlarında harıl harıl video klip aramak zorunda kalmayız :)

+1000000

The Wolfram