-
Yeter artık! Hep arkaplanda kalmaktan bıktım ve kendimi özgürce ifade edebileceğim bir platform kurmak istedim. Benimle ilgili her türlü şeyi burada bulabilirsiniz. Tüm fanlarımı bekliyorum.
Onur Erbaş [The Almighty]
-
harikasınız nasıl benden önce davranıp böyle güzel bi topik açtınız hayret ettim :)
-
abi albümdeki üçüncü şarkı yani 'sonsuzluğun kanatları' adlı eserindeki gitar kayıtları hakkında bi sorum olcaktı efektleri tam çözemedim de, bi de akordu düşürmüşsün heralde siye :)
-
:::Reuters Son Dakika:::
Onur Erbaş uzun zamandır büründüğü kuzu postundan sıyrılarak gerçek kişiliğini önplana çıkarmaya karar verdi. Eren Kömürlü'yü cırt diye sollayan Onur Erbaş, Serdar Öztop ve Cem Köksal'ı da yeteneksiz bulduğunu belirtti. Kendisini Vai, Johnson, Satriani, Malmsteen gibi isimlerle kıyaslayanlara bıyık altından güldüğünü de belirtmeden geçemeyen Onur Erbaş şu açıklamayı yaptı:
"Benim müziğim, gitarın şarkı söylediği, zılgıt çektiği, türkü çığırdığı, uzun hava okuduğu bir müziktir. Hatta bazen gece uyanıyorum gitar kalkmış sessizce halay çekiyor böyle "tey tey" diye. Ben böyle yüceyim işte."
Gönderen: runo
-
abi son verdiğin konserde harikaydın ingilterede bi staddı ama hatırlamıyorum heralde queen grubu senin altın olarak çıkmıştı sanırsam harikasın onurrrrrr onurrrrrrrrrrr sana iç çamaşırlarımı atıcam sahnedeykene :D
yazan: klasikgirll
-
Wings of Freedom'da akoru nereye düşürdüğümü söylemem, meslek sırrı. Ama efektleri anlayamamana da şaşırmadım çünkü ben yüce bir insanım ve sen değilsin. Öğrenecek çok şeyin var. Yine de beni dinlemeye devam et, belki bir iki numara kapabilirsin. Hani olur ya... Feyz al.
Onur
-
olmuyo abi ben yirmi altı efekt çözdüm, sorası muallak ama çalışıcam ayyyyy inanamıyorum onur erbaş bana cevap yazdı,,,gerçi pek sallamadı ama olsun aaaaaaaayyyyy bayılıcam şimdi heyecandan :)
-
Çocuğun çok üstüne gitmeyin. Aşırı yetenekli işte ne yapsın :P
-
Haabiii gitarına tam 100 bin YTL veriyorum !
-
hangisi, sdqantaris mi? hehehe