-
CEMİL TOPUZLU AÇIK HAVA KONSERİ - MUTLAKA OKUYUN!
Ooof ooof kömür gibi yanıyorum
Ooof ooof eren kömürlü gibi isyan ediyorum
Ooof ooof ben derdini biliyorum...
Ua Eren neden dalga geçiyorsun benimle. Ben burada kişiliğimi ön plana çıkartıyorum. Git kendi başlığında söyle ne söyleyeceksen. Kibar Feyzom benim. Sakin bir şekilde rica ediyormuş. Bunca adam sırf sana kıllık etmek için tepkili değil mi? Herkes yanlış bir sen doğrusun. Git kendi başlığında dert yan. Burası benim çöplüğüm.
Onur Erbaş
Not: "THE SORROW OF THE CAPTAIN OF THE ARC IN TOP OF THE FLAME WAVES IN THE OCEANS OF HELL" ADLI YENİ ALBÜMÜM ÇIKTI. ALIN, ASABIMI BOZMAYIN, ÇOK GÜZEL DİYOLAR.
-
THE SORROW OF THE CAPTAIN OF THE ARC IN TOP OF THE FLAME WAVES IN THE OCEANS OF HELL" ADLI YENİ ALBÜMÜM ÇIKTI. ALIN, ASABIMI BOZMAYIN, ÇOK GÜZEL DİYOLAR
ya albümü aldım ama armonik yapıları çözemediğimden olsa gerek, takılıp kaldım. biraz hafif olsun diye lizst dinliyorum şimdi... önünde eğiliyorum onur erbaş(r.a), ne çalsan haklısın.
-
Teşekkür ederim. İşte efendi hayran. Herkes böyle olsun. Ben Onur Erbaş. DAN!
Onur Erbaş
Not: Tabii ki çözemezsin ben yaptım çünkü.
-
laf aramızda, ben de feci efendi bir hayranımdır. hatta izin varsa en ünlü hayranın olmak istiyorum. BEN!
-
Ol ama fazla ön plana çıkma. =)
ONUR ERBAŞ
-
yok yahu, ben önplana konmak isteyen "hedehodohedehodo band"lerin o en lü hayranlarından biri hiç diğilim. efendiyim, ama ünlüyüm, güzelim, gencim. gitar tekniğim de hıza ve tellere dayalıdır. herkese herşeyi dayarım(bak bu kötü oldu)
-
ONUR ERBAŞ YILIN ÜMİT VAADEDEN GİTARİSTLERİNİ SEÇTİ.
Pelincan gönderdi:
Onur Erbaş her yıl düzenlediği 1. Ulusalararası Geleneksel Yılın Ümit Vaadeden Gitarsitleri adlı organizasyonu düzenledi.
Açılışta gitara halay çektiren Onur Erbaş sonrasında sadece "Oh yeah!" demekle yetindi ve listeyi açıkladı.
Birinciliği David Gilmour'un aldığı törende Mark Knopfler da mansiyona layık görüldü Onur Erbaş tarafından. Ödüllerini almaya gelmeyen sanatçı bozmaları Onur Erbaş'ın asabını bozdu. "Vermiyorum lan, şurada tevazü gösterip tören düzenledim hayret bir şey, sanki bana bir şey..." diye haklı bir açıklama yaptı ve gaz çıkartarak salonu terketti. Pembe taytının yıprandığı dedikoduları üzerine salona dönen Onur Erbaş "Daaalın lan!" dedi. Medya dağıldı. Halk dağıldı.
Pelin Canfedaonura
-
Haddini bil ben ONUR ERBAŞ. DANNN! =)
-
İşte efendi bir hayran. Sağol genç.
ONUR ERBAŞ
-
Gitarımı açık arttırmada 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla edinebilirsiniz.
ONUR ERBAŞ