Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

onur erbaş band

• ner • 10 Mayıs 2005 20:28 • #465242
    Onur Erbaş band = o - e büyük

"o gölge gitaristin gitar tekniği bir kominin bulaşık yıkaması gibi"

pakize suda
  • ner • 11 Mayıs 2005 00:40 • #465436
    isviçreli bilim adamlar1n1n son bulgular1na gore onur erbas dogal logar1tm1k fonks1yonlar1n dogas1na uygun g1tar calmad1g1ndan dolay1(tab11 ona g1tar calmak denmez, g1tar yakmak den1r) 35 ac1l1 d1s f1rcas1 uret1m1 1c1n ornek olarak kullan1l1cak. ayr1ca onur erbas'1n kulland1g1 metronom dogrultusunda b1rlesm1s m1lletler su anda standard olan dunya saat1n1 deg1st1rmey1 bugun kararlast1rd1.

ozel not: david g1lmour bugün k1skancl11ndan brutal vokal yapmaya baslad1.
    gelismeler1 heyecanla bekley1n1z
  • sdqantaris • 11 Mayıs 2005 01:27 • #465460
    Sevgili hayranlarım;

Görüyorsunuz değil mi? Yani ben kendimi övmeyi sevmem ve övmek de istemiyorum ama ne kadar mükemmel bir insanım. Gözünüzden kaçtıysa diye belirtmek istedim. Nelere ilham kaynapı oluyorum. Bugün diş fırçasıyla, dünya saati; kimbilir belki yarın uzay mekiği ve boyutlararası geçiş aracı.

David'e gelince... İyice sapıttı bu. Birisi şuna haddini bildirsin yoksa ben bir sabah ansızın kapısını çalıp solo atacam kafasına kafasına. Tööööğğğbe yarabbi. Cık cık cık...

Şöyle gelişecek olay:

Ding dong [Kapı çalınır]

- Kim o?
    - Benim David efendi, sütle ekmek gettüm ıscah ıscah.
    - Du açecem kapıyı Jonathan efendi.
    - Vörili vörili vörili viiii iiii!

Ve David kalp krizi geçirir.

ONUR ERBAŞ
  • tezgah • 12 Mayıs 2005 09:41 • #465624
    yüce gitarist onur
    ya ben geçenlerde duydum gitarı sırtında arkanda ve dilinle çalmayı aşıp gitarı bağrınla çalmışın doğrumu?
    ayrıca eren kömürlü kendini upgrade edip sırayla eren kombili,eren merkeziısıtmalı ve sonunda eren güneşenerjili3+1dublex olursa bu seni korkuturmu? ben eminim korkutmaz ama bazı arkadaşlar var tersini iddaa eden.

en kısa zamanda hiç durmadan solo atıp dünya turu yapacağın günleri bekliyorum

bir hayranın
  • eTSuLu_aLBiNo • 12 Mayıs 2005 10:40 • #465629
    ya ben geçenlerde duydum gitarı sırtında arkanda ve dilinle çalmayı aşıp gitarı bağrınla çalmışın doğrumu?

ben dünyanın en büyük gitaristi ve diğerleri festivalinde izleme şansı bulmuştum Onur Erbaş ı (dikkat o ve e büyük).Orda Metallica nın Sanitarium şarkısındaki soloyu ayaklarıyla attığını gördükten sonra zaten bidaha ne gitara dokundum,ne müzik dinledim.o kadar yani...
  • Maymuz • 12 Mayıs 2005 11:22 • #465639
    Majesteleri Onur Erbaş,
    Sizin yüzünüzden müzik dinleyemez oldum. Sizin gitarınız dışında hiçbir ses duymak istemiyorum, kendi sesimi bile... Eve kapandım, karımı boşadım, çocukları gönderdim.. Yaptığım tek şey gitarınızı dinlemek ve ağlamak...
  • sdqantaris • 12 Mayıs 2005 11:26 • #465640
    Siz neler diyorsunuz sevgili hayranlarım. Geçen gün ne yaptığımı anlatayım size de bana daha çok saygı duyun.

Oturmuşum yine gitar çalıyorum. Bu benim manyak kedi de ayağımın altına mırnav mırnav geziniyor. "Eheh sevimli şey dur iki dakika" dedim. Okşadım kafasını. Ama sonra öyle bir kaptırdım ki kendimi fevkalade hızlandım, böyle nota denizinde sörf yapıyorum. Bu hala bacağıma sürtünüyor böyle nasıl sinirlendim. Aldım elime kediyi. Böyle sıkıp canını alacam o denli sinirlendim. Sonra düşündüm, öldürsem satanist diyecekler. Ben de başladım gitarı kediyle çalmaya... Vuruyorum kediyi tellere "miyaaaaaaaaaaaaaaaay marrrrr" diyo bir taraftan gitardan acaip ses çıkıyor. Kedinin miyavlama tonunu yakaladı hemen hassas kulaklarım. F#m benim kedi. Üstüne solo attım kediyi tellere vurmak suretiyle.

Ya sevgili hayranlarım, kediyle solo attım ben. Hem de ne solo. Yakında size de dinleticem bu bestemi. Adı "CATS IN THE CRADDLE" [Olmadı sanki ismi ama...]

ONUR ERBAŞ
  • sdqantaris • 12 Mayıs 2005 11:28 • #465641
    Tamam dinle ama sakın intihar edip kariyerimi lekeleme. Aileni de geri çağır. Böyle hanım, çocuklar dinleyip hepberaber ağlayın.

ONUR ERBAŞ
  • nere • 12 Mayıs 2005 12:10 • #465642
    sizlere yazıklar olsun bende sizi artık dalgayı bırakın diye 10 kere yankış yaptığımı söyledim,yeter dedim çok eğleniyısunuz belli ama kendinizi benim yerime koyun,,ayrıca arkadaşım dediğim insanlarda burda dalga geçiyolar ya andaç,baran sizlere çok kırıldım..hatta niye kibar oluyorum ki kırılmak neymiş sizlere çok kızdım arkadaşlık bumu yani,sen burda dalga geç sonra yolda gör eren naber de!lütfen birbirimizi görürsek selam vermeyelim...ne zaman sıkılacaksınız merak ediyorum kendinizi benim yerime koysanız .....
  • ner • 12 Mayıs 2005 14:01 • #465653
    sürekli yeni yeni ONUR ERBAŞ hayranları türemekte. şunu söyliyeyim ki ONUR ERBAŞ'ın en büyük hayranı benim, ve öyle kalacağım.
    ha bi de, lütfen intihar mintihar etmeyin, geçen gün reha muhtarla kapıştık o yüzden.
    ayrıca elime son geçem haber:
    David Gilmour denilen zırtapoz "numb" gitarist evindeki müzik setini yakmış, sırf onur'un akıl almaz şarkılarını çalıyorlar diye.
    bu arada yeni Onur ERBAŞ single'ı çıktı.
    "The moonlight sonata is fuckin boring. Listen to the lucifer in the sky"