-
Benim "ner" gibi sahte hayranlara, sözcülere ihtiyacım yok Onur efendi. Ben tek başıma yeterim hepinize.
Baran yattığı yerde sabırsız, o kalkacak.
"Onur ziyadesiyle rahatsız ediyor beni. Çaldığı gitarda da, attığı soloda da hayır yok."
Toktamış Ateş
"Bu tür insanlar sosyeteye dahil olmak için türlü oyunlar oynarlar. İtimadınız olmasın istirham ederim, elinizin tersi yüzünüzün akıyla geri çevirin bu gibileri."
Abdurrahman Dilipak
"Biri şu adamı sustursun, sinirlerim geriliyor, bu yaşta anlam veremediğim güdüsel spazmlara gark oluyorum."
Nazlı Ilıcak
Gölgelerin Gitaristi...
-
üstadım onur erbaş, izin var mı şu 789 ton tekniğinden haberi olmayan kadavraya haddini bildiriyim...?
-
ve onur erbaştan beklenen açıklama geldi
"benim müziği hız+nota+armoni+melodi+katasfrobi+ekoloji+897 ton tekniği(sürekli yeni tonlar buluyorum bu arada, yeni notalar çıkarıyorum, bu sayı hep değişiyor)+ napoliten altılısı+stalin yedilisi ve bilimum akort kulakçığının toplamıdır"
şansız ve kıskanç diğer şebek gitaristlere kapak olsun...
-
Hah ağzına sağlık işte bu. Teşekkür ederim sevgili hayranım. Kapak olsun dediğin gibi.
Onur Erbaş
-
"Çıkacaktır önüne gitar kılıfı cilalayan kralcılar. Aldanma, usanma, koyverme kendini. 32418614 metronomda yüz milyar nota bassa da gocunma, çalış çabala kromatik opsiyonel 15li musollini gamı kurban olsun sana"
Baran Öztürk
"Baran dirilir de tahtıma göz koyarsa mahvoldum."
Erdal Acar
"Onu kıskanıyorum, o bir gitariş kazanova"
Hıncal Uluç
"Sormaya korkuyorum beyfendi siz metronom kullanıyo musunuz diye"
Reha Muhtar
"Gözlerim kamaşıyor, bakınız şaşılık aldı başını gitti."
Zekeriya Beyaz
"Romadan bildirmekle olmayacak, ben ugandadan bildireceğim."
Reha Erus
Gölgelerin Gitaristi...
-
nerden nereye. 12 ton tekniği ONUR ERBAŞ'ın elinde oldu 1027 ton tekniği... all that is solid melts into air, gözlerim kamaşıyor, aman yarabbim. baranın replikası da kıskançlıktan ölmüş, hala 12. tonda tıkılıp kalmış öyle diyorlar...
-
baran bey ultrasonik hızlarla gitar çalmaya zorlamayın beni çalmaya başladığım anda gitarım alev alıyor.. yeter artık gitar değistirmek ten bıktım ...saniyede 24*6 nota kadar nota basıp 320 metronomda 64 lük nota çalabiliyorum sizde biliyorsunuz baran bey.(tanıdın mı beni hıı,?--> andc)
-
Onur Erbaş band = o - e büyük
sabahları kalkar kalkmaz buyuk ustad Onur Erbaş aklıma geldi bana bakın bidaha onur üstadın adını küçük o ile yazmayın kötü olur taytına kurban :)
-
bu büyük yanlışı düzelttiğim için kendime teşekkür ediyorum ben karete
-
puhahahhah :D
ne diyon la manyak :p:p :D:D