Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

onur erbaş band

• ner • 9 Mayıs 2005 01:24 • #464857
    CEMİL TOPUZLU AÇIK HAVA KONSERİ - MUTLAKA OKUYUN!

gitara ilk başlayanlara tavsiyeleriniz nelerdir? pisliinizi toplamak için ne yapmam lazım?
  • ner • 9 Mayıs 2005 01:43 • #464860
    "onur erbaşın arkasında muted gitar çalmak için tüm gitarlarımı yakarım"

jimi hendrix- 1961
  • sdqantaris • 9 Mayıs 2005 01:55 • #464863

Önce bir gitar almalısınız. Ona bir isim verin ve akor kulakçıklarına üç kere fısıldayın. Benimkinin adı Pegasus mesela. [Aynısını koymayın özenip]

Sonra çok çalışın dostlar. Günde 8 kez saat. Hiçbir zaman benim kadar çalamayacaksınız belki ama yine de eğlenin işte. Benim şarkılarımı çalışın. Başlangıç oalrak bir şarkı veremiyorum çünkü benim en basit şarkım olarak sayılabilecek "The Crucify in the Mount Golgota"yı bile 10 yılda anca çalarsınız.

ONUR ERBAŞ
  • ner • 9 Mayıs 2005 01:57 • #464864

bizim bir arkadaş (malmsteen diyolar burlarda) sizin "The Crucify in the Mount Golgota" ı çalabildiğini söyledi. inanmadım, sonra öğrendim ki playback yapıyormuş, şerefsiz
  • sdqantaris • 9 Mayıs 2005 02:02 • #464866

Her daim bir takım şerefsizler çıkacak ve emeğinizi sömürmeye çalışacak ayrıca da sizi karalamak için binbir türlü haysiyetsizlik yapacaktır. Kıskançlıklarından ne yapacaklarını şaşırıyorlar bazen.

ONUR ERBAŞ

Not: Az önce bir hayranım intihar etmiş. Yapmayın böyle. Bu konuda bir şarkı yazdım. Adı "LOST SOULS COMMITTNG SUICIDE ADORING A BEAUTIFUL MIND"
  • ner • 9 Mayıs 2005 02:06 • #464867

diyorlar ki sizin o golgoroth lu şarkıyı çalmaya çalışırken intihar etmiş. üstad, insanlar aciz
  • sdqantaris • 9 Mayıs 2005 02:11 • #464870

Acizler evet bu arada mesela bak benimle dalga geçmek için "eren kömürlü band" diye bir başlık açmışlar. Napalım eğleniyor işte çocuklar.

ONUR ERBAŞ
  • sdqantaris • 9 Mayıs 2005 02:14 • #464871
    Eh doğru söze ne denir. Sizi bilmem ama bence haklı adam, gerçi mütevazi olmak iyidir.

ONUR ERBAŞ
  • ner • 9 Mayıs 2005 02:20 • #464872
    "sadece onur erbaşın arkasında bir tane riff çalabilmek için gitarıma 18 tel taktırdım. yine de çalamıyorum tek bir riff ini bile"

ritchie blackmore
  • sdqantaris • 9 Mayıs 2005 02:24 • #464875
    Paco de Lucia da geçen "Ulan kaç yaşıma geldim hala şu adamın yaptıklarını yapamıyorum, deha allah vergisi bir şey işte" demiş. Az demiş ib.e.

ONUR ERBAŞ

NOT: Sinirimden flamenko tarzında yeni bir beste yaptım hem de prestissimo. Adı "HATE THE OLD IN THE NIGHT"