-
"comfortably numb solosu onur erbaş'a karşı hissettiğim acizliğin solosudur. kendisi o soloyu bir kere çalmaya tenezzül etse, o an benim dünyadan ayrılacağım andır"
david gilmour
-
O solo mu... Gerçekten aciz adam. Hıyar. Ne çalacam o soloyu. K.çımı silmem o soloya. Benim müziğimde hız ön plandadır hem. O ne öyle ölü gibi. İçimi sıkar.
Onur Erbaş
-
jimmy page'e kafam girsin, beni çok bayıyor. steve vai zaten tırnağımın artığı. ama onur erbaş, tüm çağların melodi tanrısı. önünde hiçbir ironiye kalkışmadan eğiliyorum"
frank zappa
-
İyi güzel de ağzı olan konuşuyor anlamıyorum.
BENİ BANA ANLATMAYIN KARDEŞİM! BİLİYORUM BEN KENDİMİ.
Gidin kitap yazın, tribute albüm yapın falan. Bol laf var bunlarda da, icraat sıfır ama.
Sinir oldum vallahi. Nerde ya benim taytım, pelerinim. Çatıya çıkıp solo atacam.
ONUR ERBAŞ
-
iyi de üstadım, kim senin şarkılarını çalıp tribute albümünü yapabilir ki. bir yandan da bu dünyadaki en büyük adaletsizlik göstergesisin. isyanlardayım, tanrımmmmm, ne büyük bir azap aynı gezegende yaşamak onur erbaş'la...
-
"ÇATIYA ÇIKTI GELECEK Bİ SAATE"
-
PROMO FOTOLAR
Hayranlarımın kendini beni görerek tatmin edebilmeleri amacıyla promo fotoğraflar çektirdim bak üşenmeden gecenin tam üçünde.
http://harsena.com/kirkoda/virtuoz/virtuoz.htm
Saygılarımla.
ONUR ERBAŞ
NOT: FOTOĞRAFÇI ELLERİME YETİŞEMEDİ, ÇEKEMEMİŞ İT AMA TABİİ BEN DE ÇOK HIZLIYIM DOĞRU BİR YERDE. BUNLARLA İDARE EDİN.
-
PROMO FOTOLAR
gitar yanıcak yahu
-
PROMO FOTOLAR
Sorma kaç tane yandı. Bu 57. Pegasus'u kullanmıyorum fotoğraf çekimlerinde. Özellikle de fotoğraflarda çok yanıyor. Biraz da sanırım can alıcı bakışlarımdan dolayı. Kadir İnanır denen herif de benden özenip reklam filmi çekmiş zaten. Sinir oluyorum. Nazar değdirecekler vallahi. Şöyle kurşun döktürmem lazım en tezinden.
ONUR ERBAŞ
-
::: ACI OLAYLAR VE YENİ BESTE :::
Pek sevgili hayranlarım;
Bugün üstüste cereyan eden bazı acı olayları sizinle paylaşmak istiyorum.
Olay 1) Dün gece sinirlenmiş solo atmak amacıyla çatıya çıkmıştım biliyorsunuz. Tam da süper bir legato çıkışın üstüne bir bend çekmiştim ki o da ne? Kara bir kedi atladı ordan. Ben de boş bulundum, korktum. Normalde korkmak diye bir şey yok biliyorsunuz kitabımda. Neyse efendim, ayağımın altından kiremit kaydı ve düşü ölüyodum a. koyıyım. Çok korktum. Bu arada taytı da kuru temizlemeye gönderdim, inşallah çıkar o kahverengi leke arkadaki. Yani yanlış anlamayın, düşünce is olmuş arkası. Çatıya çit ördürücem. Çok tehlikeli. Hayır müzik uğruna canım feda biliyorsunuz ama bir düşünsenize ben ölsem ne kadar büyük bir kayıp olurdu dünya için? Ya...
Olay 2) Sonra evde oturuyorum sabah saat 7:30. İlham geldi beste yapıyorum ama nasıl böyle prestissimo, uçuşuyor notalar. Annem de geçerken uğramış bana kahvaltı hazırlamak için. "Oğlum portakal suyu da sıkıyım mı sana, vitamin olur" diye kapıyı açıp sormasın mı? "Anneee" diyesim ve Kadir İnanır gibi bakasım geldi. Çünkü ilhamımın içine etti. Ama sonra düşündüm ne gerek vardı. Kendisine cevabımı müziğimle verdim ve tam alnının çatısına 3 dakikalık bir solo attım. Anladı tabii, başı öne düştü, "özür dilerim oğlum düşünemedim" dedi. Sonra baktım böyle. Üzüldüm. Gittim, sarıldım, öptüm. Anne ne olsa. Kıyamadım. İçim kıyıldı.
Olay 3) Tam böyle buruk buruk odama dödüm ki telefon çaldı. Arayan Feridun Özkötek'ti. Bizim basçı. Dedi ki "Abi senin Flight of Pegasus Down The Sharp Hills adlı bestene süper bir partisyon yazdım". Lan nasıl sinirlendim. "Ulan deyyus!" dedim ve ekledim "Sen kim benim şarkıma partisyon yazmak kim g....................t!" diye bağırdım ve bir hışımla telefonu kapattım. Ne olsa beğenirsiniz? Ahizeyi telefona çakarken tırnağım kırılmasın mı? Yemin ederim ağlamak istedim. Bir insanın üstüne bu kadar gelinmez ki. "Tanrım ben ne yaptım ki huaaaaağğğh!" diye isyan ettim ve camı açıp gökyüzüne doğru 15 dakikalık bir solo attım. Anlamıştır sanırım.
Olay 4) Akşam saatlerinde kötü bir haber aldım. Bir hayranım daha intihar etmiş. Bir de not bırakmış "Sana yetişemedim Onur" diye. Adı da Baran Öztürkmüş sanırım ama emin de değilim. Ya bakın sevgili hayranlarım. Bana elbette yetişemezsiniz. Sizle ben bir olsam olur muydu hiç? Yani ben işte. Laf olsun. Ayrıca şunu söylemek istiyorum, lütfen böyle serçe gibi pıt pıt düşmeyin artık. YETER YANİ! Laf söz oluyor. Geçen gün Reha Muhtar aradı. "Senin müziğin insanları intihara sevk ediyor pis sapık!" dedi bana. Bana! Ulan "..." dedim kovaladım. Hayır Reha bozmaz beni ama ismimi lekeliyorsunuz. Lütfen artık intihar etmeyin.
İşte sevgili hayranlarım. Görüyorsunuz değil mi ne kadar acı oalylar yaşadım bugün. Ama bunları bir besteye dönüştürmeyi bildim.
I, THE ULTIMATE ONE AS A REFLECTION OF GOD
Part 1 - Wings for the Destitude
Part 2 - Fear for the Atrocious
Mutlaka alın, süper dedi bakkal Ömer Efendi. Referans işte. Tapıyor bana. Sütü ekmeği falan bedava veriyor.
ONUR ERBAŞ